|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Όχι δεν σε τιμει.... Ε αφού είσαι η nightwalker.... ![]() OXI δεν σε τιμεί απλά, νέτα σκέτα.... Ναι τον τιμει. Και μένα μου συμβαίνει αυτό. Δεν βλέπω που είναι το αστείο? | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Με τιμει που μολις ξυπνησα;;
Με τιμει που βρηκα στο κιν. 8 αναπ. και 2 μνμτ; Τιμει το ενα μνμ που ελεγε που εισαι ρε μιναρα και το αλλο ξυπνα ρε μλκ; Με τιμει που εχω παθει πολλες αυτο που παθαινει ο αδερφος του fansws; |
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Ναι. Δεν τιμεί κανέναν η λέξη "μινάρας". Με το μ@λ@κα γεμίζει το στόμα σου,το μινάρας είναι ανύπαρκτο. Ναι. Με τιμεί που έπαιζα τάβλι 3 ώρες σερί; Μας τιμεί που σταματήσαμε μόνο και μόνο επειδή νύχτωσε; | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Πιστεύω πως ναι. Με τιμεί που επιτέλους φεύγω αύριο και η βαλίτσα είναι ακόμα άδεια? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
εννοείται και σε τιμεί.... ![]() σε τιμεί που μετά θα θυμάσαι τι ξέχασες... εγώ πάντα εύχομαι να ξεχάσω κάτι μη χρήσιμο... εμένα με τιμεί που φεύγω την Παρασκευή για Ευρώπη με το αμάξι... 1η φορά τέτοι ταξίδι... και είμαι τελείως χύμα... για ταυτότητες... χθες... θα είναι έτοιμες αύριο... αμάξι... στο συνεργείο... αν είναι οκ θα το πάρουμε το απόγευμα... ρούχα... όλη η μπανιέρα γεμάτη ασιδέρωτα... διαδρομές... μερικές βρήκαμε... τις άλλες θα τις ανακαλύψουμε... άδεια Παρασκευής... δεν έχω πει ακόμα ότι θέλω να φύγω νωρίς.... με τιμεί οεο? | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Εντάξει δεν ξέχασα τπτ!!! ![]() Σε τιμεί γιατί θα το διασκεδάσεις,τώρα για τα ασιδέρωτα... ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:58.

Υβριδικός τρόπος