|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| O John Belavia, ένας αμερικανός μανιακός του τζόγου μετείχε σε 5.000 κληρώσεις δώρων και ποτέ δεν κέρδισε κάτι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
με τιμει που πηρα μαζι μου ενα εκατομμυριο ρουχα και 45 ζευγαρια παπουτσια αλλα ημουν με το μαγιω και τις σαγιοναρες απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι στο beach bar?
Με τιμει που μετα τη Χαλκιδικη φευγω για τριημερο ντεμαραζ πανηγυριων σε ορεινα χωρια με τονους γουρουνοπουλο και γαλονια μπυρας? |
|
Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TALOS : 21-08-2007 στις 13:21. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
με τιμει που μετα απο 3 χρονια τα εφτιαξα με μια φιλη μου που απο την αρχη την κοιταζα ετσι.
με τιμει που ολα αυτα τα φανταζομαι γιατι κολωνω να της μιλησω? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Μη κολωνεις για να ησυχασεις κι εσυ και να μην υποκρινεσαι. Με τιμει που καταλαβα οτι μεχρι τωρα τα χα ολα πολυ ρομαντικα πλασμενα στο μυαλο μου? | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
και οτι σε αυτη τη ζωη, η εσυ θα τους γ.μεις η αυτοι θα σε γ.μ.νε. η το ενα η το αλλο υποχρεωτικα. με τιμει που γυρισα και αρχιζω διαβασμα ? | |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σαφώς... Αν πιάσεις τα δικά μου γαλόνια θα σε τιμεί ακόμα περισσότερο.... Παράθεση:
Όχι,δεν σε τιμεί που κολώνεις.Θα υπάρξει κάποιος που δεν θα κολώσει και μετά θα κάθεσαι και θα τους κοιτάς. Το θέμα δεν είναι να το καταλάβεις,το θέμα είναι να το αλλάξεις. Ντάξει,δεν έχω δικαίωμα δια να ομιλώ αυτή την περίοδο αλλά λέμε τώρα... | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος