WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Elina 09-05-2008 15:45

Απάντηση: Με τιμεί που...

Με τιμεί που πήγα σήμερα για μάθημα μόνο και μόνο γιατι είχαμε στο αμφιθέατρο με τα πολυθρονάκια?
Με τιμεί που διέκοψα το μάθημα (γιατι πήγα αργοπορημένη) ,και πήγα αργά αργά και κάνοντας φασαρία να κάτσω στις μπροστινές σειρές?
Με τιμεί που ήταν τόσο αναπαυτικά και η φωνή του καθηγητή τόσο νανουριστική που με πήρε ο ύπνος?
Τιμεί την αγνωστη διπλανή μου που με σκούντηξε να ξυμνήσω μόλις πήγαινα να τον πάρω για τα καλα?
Μα καλα δε σέβονται την κούραση μου και με ξυπνάνε?(άσχετο το οτι καθόμουν ακριβως απεναντι απο τον καθηγητη;D)

Insomni@ 09-05-2008 16:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 52045)
Με τιμεί που πήγα σήμερα για μάθημα μόνο και μόνο γιατι είχαμε στο αμφιθέατρο με τα πολυθρονάκια?
Με τιμεί που διέκοψα το μάθημα (γιατι πήγα αργοπορημένη) ,και πήγα αργά αργά και κάνοντας φασαρία να κάτσω στις μπροστινές σειρές?
Με τιμεί που ήταν τόσο αναπαυτικά και η φωνή του καθηγητή τόσο νανουριστική που με πήρε ο ύπνος?
Τιμεί την αγνωστη διπλανή μου που με σκούντηξε να ξυμνήσω μόλις πήγαινα να τον πάρω για τα καλα?
Μα καλα δε σέβονται την κούραση μου και με ξυπνάνε?(άσχετο το οτι καθόμουν ακριβως απεναντι απο τον καθηγητη;D)

Ναι!!!:hehe:
Ναι,έχει φάση αν και καταλήγει να σε κοιτάει όλο το αμφιθέατρο μετα...
Ναι,εννοείται,δεν το συζητώ καν!!!:worship:
Όχι βέβαια,ειδικά αν ο καθηγητής ήταν στον κόσμο του και δεν σε είχε πάρει χαμπάρι...
Η μόνη περίπτωση που συγχωρείται αυτό είναι όταν σε κοιτάει ο καθηγητής επίμονα και συ κοιμάααααασαι και αναγκάζονται οι διπλανοί να σε ξυπνήσουν;D

Mazda 6 09-05-2008 20:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 52045)

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Αυτά είναι!:clap:

Insomni@ 10-05-2008 11:35

Τιμεί καφετέρια στο θησείο χθες που έπαιζε επί 2ώρες πείπου το ίδιο cd και ακούσαμε τα τραγούδια απο 2 και 3 φορές?:amhn:
Με τιμεί που με ''εντυπωσίασε'' το πόσο εύκολα περνούσε απο ξένο ροκ σε ελληνικό ελαφροπόπ?Όταν το 'χει ο άλλος...

Mazda 6 10-05-2008 13:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 52092)
Τιμεί καφετέρια στο θησείο χθες που έπαιζε επί 2ώρες πείπου το ίδιο cd και ακούσαμε τα τραγούδια απο 2 και 3 φορές?:amhn:
Με τιμεί που με ''εντυπωσίασε'' το πόσο εύκολα περνούσε απο ξένο ροκ σε ελληνικό ελαφροπόπ?Όταν το 'χει ο άλλος...

Όχι
Όχι

pink 10-05-2008 13:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 52092)

Οχι
Αααα ναι!

Δε σε τιμει που δεν ξερεις να διαλεγεις καφετεριες. Ρωτα κι εμας που το χουμε χτισει το Θησειο. :hehe:

gatoni 11-05-2008 02:57

Mε τιμεί που πριν 10 λεπτά ετοιμάζομουν για ύπνο και τώρα ετοιμάζομαι για μπουζούκια; ;D

(Α ρε περασμένα μεγαλείαααααα....)

Καλό σας ξημέρωμα!!!!

Slipknot 11-05-2008 03:48

Σε τιμει διαολε..

Insomni@ 11-05-2008 22:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 52095)
Οχι
Αααα ναι!

Δε σε τιμει που δεν ξερεις να διαλεγεις καφετεριες. Ρωτα κι εμας που το χουμε χτισει το Θησειο. :hehe:

Πρώτη φορά μου συνέβει αυτό...Το ξέρω δεν με τιμεί και τόσο,αλλά δεν την διάλεξα και μόνη μου;pkalo!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52156)
Mε τιμεί που πριν 10 λεπτά ετοιμάζομουν για ύπνο και τώρα ετοιμάζομαι για μπουζούκια; ;D

Καλό σας ξημέρωμα!!!!

Ναιιιιιιιιι:clap:

aitherovamon 12-05-2008 02:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52156)

Καλό σας ξημέρωμα!!!!

ΝΑΙ...ετσι απλα ναι...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:26.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0