WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

TALOS 17-01-2008 12:11

Απάντηση: Με τιμεί που...

με τιμει που γυρισα τις καρεκλες της κουζινας αναποδα και τις βρηκε ο πατερουλης μου το πρωι πουσηκωθηκε για δουλεια?

Katalanos 17-01-2008 12:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 41758)
με τιμει που γυρισα τις καρεκλες της κουζινας αναποδα και τις βρηκε ο πατερουλης μου το πρωι πουσηκωθηκε για δουλεια?

ναι επρεπε να γυρισεις και το τραπεζι

με τιμει που οποτε βλεπω αγωνα στο ςς(γατονι) κερδιζουμε.
με τιμει που την κυριακη δεν ειχα παει και γι'αυτο χασαμε
με τιμει που θα πηγαινω συνεχεια απο δω και μπρος

aitherovamon 17-01-2008 13:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 41756)
Με τιμεί που έβλεπα τον αγώνα στο Ηράκλειο σε καφετέρια που δεν είχα ξαναπάει και στο χαμένο τετ α τετ του Νούνιες σηκώθηκα και φώναξα: "ΑΝάθεμά σε Νούνιες ντροπή της Αργεντινής";
Τιμεί την σερβιτόρα που γύρισε με κοίταξε και γέλασε;

Με τιμεί που στο γκολ φώναζα μετανοημένος: "Πέρνω πίσω αγόρι μου ότι είπα για τη πάρτη σου";

το ολο σκηνικο μου θυμισε τη διαφημιση "παμε στοιχημα over/under" oποτε σε τιμει...;D

gatoni 17-01-2008 15:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 41759)

Σε τιμεί που έχεις βρει γούρικο μαγαζί,πάρε διαρκείας.
Δεν σε τιμεί που το έσπασες την Κυριακή.

Commando7hh 17-01-2008 18:34

Τους τιμει που εστειλαν στο αρχειο την υποθεση των υποκλοπων ??

Fight_club_hosts 17-01-2008 19:03

@Talos (με αφορμή το προσωπικό σου σχόλιο, ένα γενικό): α. Φυσικά και συμμετέχουμε. Εκτός των υπολοίπων -τα οποία ανέφερα προηγουμένως- πολλές από τις ενότητες είναι δικές μας ιδέες και η αναδιάταξή τους το ίδιο.
β. Φυσικά και μας νοιάζει. Κυρίως όταν με αποστροφές τύπου "βαρέθηκα ν' ακούω για το μούσι του Παβιό" (και γι' αυτό δε σας ακούω πια) αποδεικνύεται ότι είναι άκυρο να εκφράσεις άποψη για κάτι που ακούς αλλά δεν προσέχεις. Γιατί; Μα διότι "το μούσι του Παβιό" είναι ένα παλιό "αστείο" που ξεκίνησε και τελείωσε στα μηνύματα των ακροατών, των οποίων πάντα προηγείται μιάμιση ώρα εκπομπής λόγου. Αυτή η μιάμιση ώρα είναι το Fight Club, τα μηνύματα είναι μια συμπληρωματική προσπάθεια να "τσιγκλίσουμε" τη φαντασία σας.
Anyway, επειδή κανείς δεν πείθει κανέναν αλλά και κανείς δεν ασχολείται ουσιωδώς με κάτι για παραπάνω από 30'', ζητούμε συγγνώμη από όλους που "αναστατώσαμε" τη συγκεκριμένη ενότητα (που τιτλοφορείται -τι ειρωνεία!- με μία από τις veritable δικές μας, και όχι των ακροατών, ατάκα) και την ξαναφήνουμε στα χέρια σας, μαζί με τα υπόλοιπα "υιοθετημένα" μας. End of story.

TALOS 17-01-2008 20:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Fight_club_hosts (Μήνυμα 41802)
@Talos (με αφορμή το προσωπικό σου σχόλιο, ένα γενικό): α. Φυσικά και συμμετέχουμε. Εκτός των υπολοίπων -τα οποία ανέφερα προηγουμένως- πολλές από τις ενότητες είναι δικές μας ιδέες και η αναδιάταξή τους το ίδιο.
β. Φυσικά και μας νοιάζει. Κυρίως όταν με αποστροφές τύπου "βαρέθηκα ν' ακούω για το μούσι του Παβιό" (και γι' αυτό δε σας ακούω πια) αποδεικνύεται ότι είναι άκυρο να εκφράσεις άποψη για κάτι που ακούς αλλά δεν προσέχεις. Γιατί; Μα διότι "το μούσι του Παβιό" είναι ένα παλιό "αστείο" που ξεκίνησε και τελείωσε στα μηνύματα των ακροατών, των οποίων πάντα προηγείται μιάμιση ώρα εκπομπής λόγου. Αυτή η μιάμιση ώρα είναι το Fight Club, τα μηνύματα είναι μια συμπληρωματική προσπάθεια να "τσιγκλίσουμε" τη φαντασία σας.
Anyway, επειδή κανείς δεν πείθει κανέναν αλλά και κανείς δεν ασχολείται ουσιωδώς με κάτι για παραπάνω από 30'', ζητούμε συγγνώμη από όλους που "αναστατώσαμε" τη συγκεκριμένη ενότητα (που τιτλοφορείται -τι ειρωνεία!- με μία από τις veritable δικές μας, και όχι των ακροατών, ατάκα) και την ξαναφήνουμε στα χέρια σας, μαζί με τα υπόλοιπα "υιοθετημένα" μας. End of story.

μα δεν εννοουσα οτι με κουρασε το συγκεκριμενο αστειο με το οποιο εχω γελασει κι εγω κι εχω συμμετασχει και με μνμτα.Ηθελα να σημειωσω τη βραδυτητα κατα τη γνωμη μου που αλλαζει το στυλ της εκπομπης και το περιεχομενο της στο χρονο.Βεβαια ομολογω οτι εχω πολλους μηνες να ακουσω, αλλα την τελευταια βδομαδα που ακουσα ενω και τοτε ειχα κανα χρονο ν ακουσω, δε συναντησα κατι πολυ διαφορετικο.Κατι σα το ''καλημερα ζωη'' δλδ. Οποτε κι αν εβαζα ν ακουσω δεν αλλαζαν και πολλα. Δε καταλαβαινω πραγματικα γιατι πρεπει να απολογηθω γι αυτο. καλη συνεχεια.

depoina 17-01-2008 20:25

Τιμεί την αδερφή μου που έχει φέρει μαζί της να διαβάσει τα σήματα για μηχανή ;;
Μας τιμεί που έχουμε ρίξει το απίστευτο γέλιο με μερικά από αυτά ;;
Τιμεί την ερώτηση 'Πώς υποχρεούται να οδηγεί ένας οδηγός μοτοσυκλέτας' που δίνει τις παρακάτω απαντήσεις ;;
Α)Να κρατά το τιμόνι με τα δύο χέρια, εκτός αν δίνει σήμα σύμφωνα με τον ΚΟΚ;;
Β)Να κρατά το τιμόνι με το δεξί χέρι ;;
Γ)Να κρατά το τιμόνι με το αριστερό χέρι ;; :hehe:

Insomni@ 17-01-2008 20:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 41758)

Ναι!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 41759)

Ναι!!!
Όχι;D
Ναι!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh (Μήνυμα 41801)
Τους τιμει που εστειλαν στο αρχειο την υποθεση των υποκλοπων ??

Όχι!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 41810)
Τιμεί την αδερφή μου που έχει φέρει μαζί της να διαβάσει τα σήματα για μηχανή ;;
Μας τιμεί που έχουμε ρίξει το απίστευτο γέλιο με μερικά από αυτά ;;
Τιμεί την ερώτηση 'Πώς υποχρεούται να οδηγεί ένας οδηγός μοτοσυκλέτας' που δίνει τις παρακάτω απαντήσεις ;;
Α)Να κρατά το τιμόνι με τα δύο χέρια, εκτός αν δίνει σήμα σύμφωνα με τον ΚΟΚ;;
Β)Να κρατά το τιμόνι με το δεξί χέρι ;;
Γ)Να κρατά το τιμόνι με το αριστερό χέρι ;; :hehe:

Όχι..
Ναι!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μας τιμεί εμένα και μια φίλη που μετά απο 8 ώρες φιλοσοφίας τελειώσαμε την εργασία της και τώρα ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!!!!???kalo!!!

gatoni 17-01-2008 20:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 41812)

Μας τιμεί εμένα και μια φίλη που μετά απο 8 ώρες φιλοσοφίας τελειώσαμε την εργασία της και τώρα ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!!!!???kalo!!!

Σας τιμεί,ναι.

Μας τιμεί εμένα και την παρέα μου που στο 1ο έτος που είχαμε Φιλοσοφία και μαζευτήκαμε για μια εργασία καταλήξαμε να πλακωθούμε στα ξύδια και να "φιλοσοφούμε" για γκομενοκαταστάσεις μέχρι το πρωί;
Μας τιμεί που σηκωθήκαμε κομμάτια,πήγαμε και πήραμε μια έτοιμη εργασία,σβήσαμε με μπλάνκο τα ονόματα(που κουράγιο να την αντιγράψουμε...) και την παραδώσαμε;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0