WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Insomni@ 02-06-2008 01:10

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 53446)
Ο καιρόc γαρ εγγύc.
Με τιμεί που θα σε ξυπνήσω αύριο το πρωί να "δοκιμάσεις" τα χαλιά;

Αδερφέ τύραννε...:P
Με τιμεί που θα θυμηθώ τον τρόπο που σε ξύπναγα μικρή με τον σιδερένιο δίσκο και την ξύλινη κουτάλα?:rofl:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 53447)
Με τιμεί που κόλλησα ιό στο pc και βαριόμουν να παίρνω backup τα αρχεία μου για να κάνω format κι έτσι έβαλα τα Ubuntu και κάνω τη δουλειά μου;
Με τιμεί που μου αρέσουν πολύ και μάλλον θα τα κρατήσω και θα πετάξω τα vista;

Όχι και ναί
Χαχα,ναι,αν σε βολεύουν!!

Insomni@ 05-06-2008 15:24

Τιμεί οδηγό λεωφορείου που όταν πήγε ένας απο μια παρέα τουριστών να τον ρωτήσει κάτι στα Αγγλικά,του απάντησε με πολύ τουπέ σαν ψευτόμαγκας στα ελληνικά?
Τιμεί τις γιαγιάδες που άρχισαν να εξηγούν στα παιδιά αυτά στα Αγγλικά κιόλας πού να σταματήσουν για να πάνε στον προορισμό τους?
Επίσης,τις τιμεί μετά που πέσανε να φάνε τον οδηγό
:rofl:;D και είχαν και δίκιο?

teto15 05-06-2008 17:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 53622)
Τιμεί οδηγό λεωφορείου που όταν πήγε ένας απο μια παρέα τουριστών να τον ρωτήσει κάτι στα Αγγλικά,του απάντησε με πολύ τουπέ σαν ψευτόμαγκας στα ελληνικά?
Τιμεί τις γιαγιάδες που άρχισαν να εξηγούν στα παιδιά αυτά στα Αγγλικά κιόλας πού να σταματήσουν για να πάνε στον προορισμό τους?
Επίσης,τις τιμεί μετά που πέσανε να φάνε τον οδηγό
:rofl:;D και είχαν και δίκιο?

:rofl::rofl:ελεος:clap:

mousaka+10 12-06-2008 12:55

Με τιμει που παω κατα διαολου στις εξετασεις;
Τιμει ηλ**ια στη απεναντι πολυκατοικια που φαγαν νερομπομπες γτ τραγουδαγαν συνεχεια Καλομοιρα;

Elina 12-06-2008 14:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 53911)
Τιμει ηλ**ια στη απεναντι πολυκατοικια που φαγαν νερομπομπες γτ τραγουδαγαν συνεχεια Καλομοιρα;

οχι αλλα έχεις χρόνια μπροστά σου:P;D
ναιιι:rofl:έδωσες ιδέα πώς θα απαλλαγώ απο τα ενοχλητικά αδέσποτα που δεν μου επιτρέπουν να κοιμηθώ την νυχτα:P

τιμεί την γιαγιά μου που έχει πορωθει με το Euro και την εθνική?
την τιμεί που είχε ερθει να για λιγο σπιτι να δει τον αγώνα του σάββατου και φώναζε "φάουλ ρεε" και κόρνερ και έβριζε και χτυπιότανε?:rofl:

anthropas 12-06-2008 14:49

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 53917)
έδωσες ιδέα πώς θα απαλλαγώ απο τα ενοχλητικά αδέσποτα που δεν μου επιτρέπουν να κοιμηθώ την νυχτα:P

Yπαρχει κι αλλη οδος...ανοιξε σουβλατζιδικο

Neacel 12-06-2008 15:14

Τιμεί που όπως πάω στο ΤΕΙ από την Λ. Κηφισού περνάω από το εργοστάστιο της Άμστελ-Χάινεκεν?
Τιμεί φίλο μου που οταν μας επιασε το φαναρι είχε ανοίξει το παράθυρο για να μυρίσει την κατα τον ίδιο άγια μυρωδιά του κριθαριου. Μυρίζει μπυρίλα όλη η περιοχή πρέπει να παραδεχθούμε.:hehe:

depoina 12-06-2008 17:17

Παράθεση:

Όχι, κάτσε να διαβάσεις kalo!!!
Ναι ;D

Insomni@ 12-06-2008 19:05

Παράθεση:

Όχι,άνοιξε κανα βιβλίο καλέ!!kalo!!!
Ναιιιιιιι!!!Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια κ***παιδα..;D

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 53917)
τιμεί την γιαγιά μου που έχει πορωθει με το Euro και την εθνική?
την τιμεί που είχε ερθει να για λιγο σπιτι να δει τον αγώνα του σάββατου και φώναζε "φάουλ ρεε" και κόρνερ και έβριζε και χτυπιότανε?:rofl:

Ναι!!!Τιμή και δόξα στην γιαγιά!!!
ΝΑΙ!!!Η γιαγιά σου μου θυμίζει τη δικιά μου πάρα πολύ!!:rofl:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 53919)
Τιμεί που όπως πάω στο ΤΕΙ από την Λ. Κηφισού περνάω από το εργοστάστιο της Άμστελ-Χάινεκεν?
Τιμεί φίλο μου που οταν μας επιασε το φαναρι είχε ανοίξει το παράθυρο για να μυρίσει την κατα τον ίδιο άγια μυρωδιά του κριθαριου. Μυρίζει μπυρίλα όλη η περιοχή πρέπει να παραδεχθούμε.:hehe:

Ναι,εννοείται!!
;D Αν καταφέρατε και το μυρίσατε,μπράβο σας!!

Τιμεί τον καθηγητή της ψυχολογίας σήμερα που πέταξε την θεική ατάκα: ''Εμένα που με βλέπετε,δεν υπάρχει περίπτωση να δω φρούτο σε δέντρο και να μην το κλέψω!!Όχι απο καφάσια ή απο το δρόμο,μόνο απο τα δέντρα!!Κανα μήλο,κανα αχλάδι..'':rofl:

click to show

xoulk13 12-06-2008 23:07

Με τιμεί που ενώ ήρθε η σειρά μου για δουλειά στον ΟΤΕ και όλοι μου λένε για το πόσο τυχερός είμαι και τι ευκαιρία που είναι που σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω; Από τη μία δε γουστάρω να με χαρτζηλικώνουν και θα είναι καλή καβάτζα,από την άλλη έχω ένα πλάνο για τη σχολή (χωρίς να μου λέει κανείς ότι θα λειτουργήσει) το οποίο μπορεί να περιπλέξει και στην τελική δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον όπως τότε με την Ιντερσπορτ,οπότε λέω πως είναι ευκαιρία να μην τρέχω πίσω από κάθε ευκαιρία για εύκολα φράγκα σε σχέση με το ενδιαφέρον..

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:24.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0