WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

anthropas 18-02-2008 01:39

Απάντηση: Με τιμεί που...

βελγιο;D

depoina 18-02-2008 01:48

Τιμεί την αδερφή μου που είχε πάει απόψε στο γήπεδο και δε μπορούσε να πανηγυρίσει με την ησυχία της ;; ;D

anthropas 18-02-2008 11:21

1 Συνημμένο(α)
Μας τιμει που μολις ξυπνησαμε ειδαμε τον πειραια ετσι?:worship:

pink 18-02-2008 11:23

Ναι!

Insomni@ 18-02-2008 11:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 45590)
Μας τιμει που μολις ξυπνησαμε ειδαμε τον πειραια ετσι?:worship:

Εννοείται ότι σας τιμεί!!!:clap::clap::clap:
Που να μένατε και πιο ψηλά τι θα βλέπατε...

Insomni@ 18-02-2008 11:31

Τιμεί την μπαταρία της ψηφιακής που τελείωσε?:armed:

TALOS 18-02-2008 12:11

Τιμει τον ανθρωπα που οσο εβγαζε τις φωτο χτες κατω απ το σπιτι δεχοταν ρουκετοχιονομπαλες απ τον τεταρτο οροφο?

Τον τιμει που δεν ειχε καταλαβει ποιος του τις πεταει?

Τον τιμει που μολις καταλαβε καθισε προκλητικα με ανοιχτα χερια ως αλλος Καστιγιο στην Τουμπα και εξαπελησε το λαθος ''πετα μωρη κοτα''?

Τον τιμει που την εφαγε στη μαπα και γελαγα μονος μου στο μπαλκονι στους μειον 3 κι ελεγα ''το μαλακαααααα''?

Με τιμει που εχω να παω στην υπηρεσια μου απ την Τεταρτη?

Insomni@ 18-02-2008 12:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45606)
Τιμει τον ανθρωπα που οσο εβγαζε τις φωτο χτες κατω απ το σπιτι δεχοταν ρουκετοχιονομπαλες απ τον τεταρτο οροφο?

Τον τιμει που μολις καταλαβε καθισε προκλητικα με ανοιχτα χερια ως αλλος Καστιγιο στην Τουμπα και εξαπελησε το λαθος ''πετα μωρη κοτα''?

Τον τιμει που την εφαγε στη μαπα και γελαγα μονος μου στο μπαλκονι στους μειον 3 κι ελεγα ''το μαλακαααααα''?

Ναι!!!
Ναι..kalo!!!
Ναι,αυτό τον τιμεί όσο δεν πάει!!:clap:
Ναι:rofl:

Mazda 6 18-02-2008 14:01

Παράθεση:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Υ.Γ. Μπράβο ευστοχία! Που έκανες; Στο πυροβολικό;:hehe:

MaDa 18-02-2008 14:35

Παράθεση:

ναι ναι

όοοοχι

χιχι ναιεεεε

όχιιιιιιιιιι

ναι ναι ναι... κοπανίτσα ε???

με τιμεί που ξύπνησα σήμερα στις 7 και πήγαμε τον κολλητό στον Αγ.Στέφανο που είναι φαντάρος και είχε υπηρεσία?

μας τιμεί που και καλά νομίζαμε ότι θα καθόμασταν για καφέ στο ΚαΨιΜι... και τελικά λέει στην πύλη έχω υπηρεσία πάμε στο γραφείο μου για καφέ...?

μας τιμεί που τελικά φύγαμε τρέχοντας... και κάναμε βόλτες στα βουνά με το αμάξι?

με τιμεί που πριν λίγο πήρα τηλ στη δουλειά και είπ μόλις κατάφερα να ξαθάψω το αμάξι... και δεν παίρνει μπρος???

με τιμεί που μόλις έκανα μπάνιο και είμαι έτοιμη για την επόμενη εξόρμησηηηηηη

;pα! και με τιμεί που αύριο δίνω μάθημα? (πως το θυμήθηκα τώρα αυτό....)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0