WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Insomni@ 12-02-2008 15:54

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 44981)
με τιμεί που έχω πεθάνει στις λιγούρες τελευταία?

(από αύριο γυμναστήριο... και τέρμα οι μαλακίες στο σπίτι!)
θα τρώω εκεί... χιχιχιχι

Ναι σε τιμεί αρκεί να μην το παρακάνεις...kalo!!!

Mazda 6 12-02-2008 16:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 44981)
με τιμεί που έχω πεθάνει στις λιγούρες τελευταία?

(από αύριο γυμναστήριο... και τέρμα οι μαλακίες στο σπίτι!)
θα τρώω εκεί... χιχιχιχι

ΧΑΧΑΧΑ!!! Ναι σε τιμεί!!! Γιατί μετά θα πέσουν πείνες!!!

Για έλα να χάνουμε κιλά:):):)

Katalanos 12-02-2008 16:38

με τιμει που εχω περασει 3 απο τα 4 μαθηματα φετος αλλα 0 απο τα 2 που χρωσταγα απο περσυ?

xoulk13 12-02-2008 18:00

Με τιμεί που ενώ έχω να κάνω παρακολουθήσω ή να διαβάσω αρχαία 3 χρόνια προσπαθώ να κάνω κατα λέξη μετάφραση σε Πίνδαρο (= Λυρική ποιήση,δηλαδή ποιητικός λόγος και δύσκολη γλώσσα-δωρική διάλεκτος,όχι σαν τα αρχαία που κάνουμε στο λύκειο)
Με τιμεί που πηγαίνω λέξη-λέξη με το λεξικό και αν τα καταφέρω μετά από τόση αποχή θα πρέπει να παραιτηθούν πολλοί που νομίζουν ότι ξέρουν να κουμαντάρουν τα αρχαία;
Τιμεί τον καθηγητή αυτόν που δεν έβγαλε ούτε τη μισή ύλη του γνωστού,κάνει αρνητική βαθμολογία και συνήθως από 100 άτομα περνάνε 5-6 ;
Τέλος,με τιμεί που λέω πράγματα που πιθανόν δεν ξέρετε και σίγουρα δε σας ενδιαφέρουν,αλλά νιώθω ότι ξεπερνάω τον εαυτό με αυτή την ιστορία (αν τελικά τα καταφέρω) και πρέπει να το δηλώσω;

Astrolabos 12-02-2008 18:04

για δηλώσεις στη γραμματεία:rofl:
Σε τιμεί φίλτατε Αλέξανδρε που προκαλείς το ανέφικτο με όπλο την ανυπαρξία:hehe:

xoulk13 12-02-2008 18:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 45025)
για δηλώσεις στη γραμματεία:rofl:
Σε τιμεί φίλτατε Αλέξανδρε που προκαλείς το ανέφικτο με όπλο την ανυπαρξία:hehe:

Τιμεί τη γραμματεία μας που προέβλεψε τέτοιες απαντήσεις και δέχεται δηλώσεις μόνο μέσω ίντερνετ (και μάλιστα πάντα τελευταία στιγμή) ;

Καθένας και τα όπλα του...

Insomni@ 12-02-2008 18:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 45024)
Με τιμεί που ενώ έχω να κάνω παρακολουθήσω ή να διαβάσω αρχαία 3 χρόνια προσπαθώ να κάνω κατα λέξη μετάφραση σε Πίνδαρο (= Λυρική ποιήση,δηλαδή ποιητικός λόγος και δύσκολη γλώσσα-δωρική διάλεκτος,όχι σαν τα αρχαία που κάνουμε στο λύκειο)
Με τιμεί που πηγαίνω λέξη-λέξη με το λεξικό και αν τα καταφέρω μετά από τόση αποχή θα πρέπει να παραιτηθούν πολλοί που νομίζουν ότι ξέρουν να κουμαντάρουν τα αρχαία;
Τιμεί τον καθηγητή αυτόν που δεν έβγαλε ούτε τη μισή ύλη του γνωστού,κάνει αρνητική βαθμολογία και συνήθως από 100 άτομα περνάνε 5-6 ;
Τέλος,με τιμεί που λέω πράγματα που πιθανόν δεν ξέρετε και σίγουρα δε σας ενδιαφέρουν,αλλά νιώθω ότι ξεπερνάω τον εαυτό με αυτή την ιστορία (αν τελικά τα καταφέρω) και πρέπει να το δηλώσω;

Ναι ρε και το ρωτάς???:clap:
Ναι!!!:clap:
Όχι δεν τον τιμεί...Κάτι μου θυμίζει αυτό...:amhn:
Ναι σε τιμεί (και σιγά μωρέ και συ,τόσα και τόσα έχουμε ακούσει δω μέσα...kalo!!!)

Με τιμεί που πιστεύω ότι όλοι οι καθηγητές των αρχαίων είναι βαρεμένοι?;D

Astrolabos 12-02-2008 18:40

Μπα, όλοι οι φιλόλογοι είναι πειραγμένοι. Και οι νυν και οι μελλοντικοί:hehe:

Insomni@ 12-02-2008 18:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 45032)
Μπα, όλοι οι φιλόλογοι είναι πειραγμένοι. Και οι νυν και οι μελλοντικοί:hehe:

Σε τιμεί που είσαι χαζό???:P

Mazda 6 12-02-2008 20:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 45024)

Ναι
Ναι
Όχι
Ναιιιιιιι!!!

Τα αρχαία έτσι πρέπει να διαβάζονται! Και τα Λατινικά... εγώ κάτι τέτοια θεριά παλεύω ακόμη να τελειώσω να πάρω το χαρτί:)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:03.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0