|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο ζυγίζει 620 κιλά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2902 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
οχι, τελευταια μερα της αδειας μου, και θα σηκωθω απ τις 7 να βλεπω ειδησεις με τις τοσο πρωτοτυπες ερωτησεις ''ηταν ο κυριος σεισμος?'' ''ενεργοποιηθηκε το ρηγμα της παρνηθας?'' ''να περιμενουμε κι αλλους?''
|
|
|
|
|
|
|
#2903 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Άκου εκεί τελειώνει η άδεια και θα σηκωθούμε σα τα γιωτόμπαλα απο τις 6!!! | |
|
|
|
|
|
|
#2904 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι... Παράθεση:
Ναι...μεγαλώνει ο ''τρόμος'' ![]() Παράθεση:
Ναι!!! ![]() | |||
|
|
|
|
|
|
#2905 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Με τιμεί που δεν πήρα γραμμή το σεισμό;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2907 (permalink) |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
με τιμει που οταν καταλαβα το σεισμο ανοιξα τα ματια μου και οταν καταλαβα οτι δυναμωνει κατεβηκα λιγο πιο κατω στο κρεβατι για να μην μου πεσει ενα επικινδυνο ντουβαρι στο κεφαλι και ξανακοιμηθηκα αμεσως;
τιμει τον πατερα μου που οπως μου ειπαν σηκωθηκε απο το κρεβατι ανοιξε ολα τα φωτα του σπιτιου(και το δικο μου) και ετρεχε σε ολο το σπιτι σαν δαιμονισμενος; |
|
|
|
|
|
#2908 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ. Με τιμεί που έκοψα μόνος μου τη βασιλόπιτα που είχα για το σπίτι στην Πάτρα γιατί λείπουν όλοι και ήθελα να φάω; Με τιμεί που προβληματιζόμουν για ποιόν να κόψω κομμάτι αφού δεν ήταν κανένας άλλος εδώ; Με τιμεί που τελικά τα έκοψα με την εξής σειρά: Του pc, του σπιτιού,της μπύρας, δικό μου ( το 1/4 της πίτας), του Ντάρκο, του Ιέρο,του Τσιπ,του Ντέιλ και ό,τι έμεινε το άφησα και αν πέσει εκεί θα γίνει τζακ ποτ και του χρόνου θα βάλω 2 φλουριά; Με τιμεί που βαριέμαι να ψάχνω που έπεσε και θα το ανακαλύψω τρώγοντας τις επόμενες μέρες; | |
|
|
|
|
|
#2909 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε όλα ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2910 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Οχι γιατι τελικα βρηκες τη λυση. ΝΑΙ. btw, η μπυρα νομιζω αξιζει το πιο τρανο κομματι. Ε ναι. | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο