|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Tο Knockin' on Heaven's door γράφτηκε από το Βob Dylan για το soundtrack της ταινίας Pat Garrett and Billy the Kid του Sam Peckinpah | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2911 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που κοιμόμουν, πετάχτηκα μέχρι το ταβάνι και φώναξα σεισμός ;;
Με τιμεί που έτρεξα στο δωμάτιο των γονιών μου να δω αν και εκείνοι κατάλαβαν το σεισμό και δεν ονειρευόμουν ;; Τιμεί τη μάνα μου που είπε στον πατέρα μου να βγούμε έξω από το σπίτι άμα συνεχιστεί ;; Τιμεί τον πατέρα μου που της είπε 'Δε βαριέσαι ρε Αλεξάντρα, που να τρέχουμε τώρα, το πολύ πολύ να μας πλακώσει το σπίτι' ;; Μας τιμεί που 8 το πρωί βρισκόμαστε στην Εθνική για Πελοπόννησο με σκοπό να φάμε το αγαπημένο γουρουνόπουλο στο Φίχτυ ;; Τιμεί τον πατέρα μου που σε όλη τη διαδρομή μίλαγε για πολυβολεία, και χιλιοειπωμένες ιστορίες για αγρίους που λέει πάντα όταν πηγαίνουμε Πελοπόννησο ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2912 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
Όχι.Τέτοιο κούνημα ήθελε επιβεβαίωση; Άμα συνεχιζόταν πολύ μπορεί να ήταν λίγο δύσκολο να βγείτε... Ναί τον τιμεί αφάνταστα. Σας τιμεί άκοπα. Ναί γιατί αυτός είναι ![]() Τιμεί τον αδερφό μου που ήταν στη Πάτρα και δε κατάλαβε τίποτα ενώ εγώ στην Αθήνα τον κατάλαβα τον σεισμό από την αρχή μέχρι το τέλος; Και δεν είχα κλείσει καλά καλά μια ώρα ύπνου ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2913 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Λες και υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσω από το σεισμό αν δεν μου έπεφτε κανα κάδρο στο κεφάλι. | |
|
|
|
|
|
#2914 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!!Εμάς μας ξεσήκωσε να ντυθούμε να πάμε κάτω αλλά που... Παράθεση:
Ναι,λογικό Ωωωω,καλό!!! ![]() ![]() Ναι,που θα πάει θα το βρείς Παράθεση:
![]() Ναι και γω αυτό εκανα αλλά για να δώ αν κοιμουνται... ![]() Ναι,μην πέσει.. Όχι!Κοίτα να δείς διαφορά απο Αλεξάνδρα σε Αλεξάνδρα,ε.. Ε???Σας τιμεί,ναι!! Όοοοοοχι.... ![]() Παράθεση:
![]() Με τιμεί που όταν κατάλαβα το μικρό σεισμό είπα ''οκ,θα τελειώσει και θα κοιμηθώ...''? Με τιμεί που όταν άρχισε το γερό κούνημα πετάχτηκα πάνω σαν το ελλατήριο? Τιμεί τη βιβλιοθήκη μου που κανε κούνια πρωινιάτικα...? Με τιμεί που σκεφτόμουν τι θα κάνω αν πέσει το σπίτι? Με τιμεί που πήγα και ντύθηκα,έφτιαξα την τσάντα μου και περίμενα...? Τιμεί μια φίλη μου(εδώ) και τον αδερφό μου(Καλαμάτα) που δεν κατάλαβαν τίποτα? Τιμεί μια άλλη φίλη μου που είπε να πάει κάτω απο κανα τραπέζι αλλά νύσταζε και γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε? | ||||
|
|
|
|
|
|
#2915 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ναι Ναι ΜΑΚΡΑΝ ΝΑΙ! ΘΕΟΣ! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ![]() ΜΑΚΡΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! | |
|
|
|
|
|
|
#2916 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Σας τιμούν όλα όσα είπατε.....
Με τιμεί εμένα που μετά απο πολυ καιρό κοιμήθηκα ντυμένος? Με τιμει που κατι με τρωγε να κοιμηθω ψιλοντυμενος? Με τιμει που αυτο το συνηθειο μου χει μείνει απο τον σεισμο του 99 οταν ειχα αποκλειστει στην τουαλετα για λιγο χρονο και βγηκα έξω σχεδόν ημιγυμνος? Τιμει τον πατερα και την μανα μου που ανησυχησαν αρκετα? Με τιμει που νομιζα πως ήταν ονειρο ο σεισμος αλλα με ξυπνησε ο πατερας μου? Με τιμει που μετα ξαναπεσαμε ο αδελφός και γω για νάνι? |
|
|
|
|
|
|
#2917 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2918 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!!! ![]() Σε τιμεί Ναι,αλλά μην πάθουν και τίποτα Ναι Ναι,την καλύτερη δουλειά κάνατε ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο