|
|
| Μεγάλες Αλήθειες |
 |
Στην αιματηρή μάχη του Ρούρκ (1789), ένας Άγγλος στρατιώτης γλίτωσε από την μανία των Ζουλού, μπαίνοντας σε μια ντουλάπα! Οι ιθαγενείς, οι οποίοι δεν είχαν δει ποτέ τους ντουλάπα στη ζωή τους, πίστεψαν πως ήταν κάποιο είδος δέντρου και δεν ασχολήθηκαν μαζί της. |
16-01-2008, 15:22
|
#1 (permalink)
|
|
You know it.
Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
|
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon
με τιμει που πηγα με τις σημειωσεις μαζι μου να δωσω μαθημα.
τιμει το καθηγητη που δεν καταλαβε τιποτα;
με τιμει που οταν με ειδε να το ανοιγω του ειπα θελω να βγαλω ενα φυλλο;
με τιμει που πετυχα αμεσως το φυλλο που ειχε πανω τις απαντησεις σε αυτα που ζητουσε;
τιμει τον καθηγητη που στο τελος μου ειπε οτι δεν ειναι αυτος που κανει το μαθημα και απλως τον ειχαν βαλει να μας ελεγχει..;
ποσο τον τιμει που μας ειπε οτι καταλαβαμε οτι αντιγραψαμε ο ενας απο τον αλλο , αλλα δεν ειπε τιποτα επειδη μας συμπαθησε;; 
|
Ακοπα ναι σε ολα και respect στον καθηγητη.
Εγω σημερα εγραφα Βιολογια και κατω απ'το θρανιο ειχα ενα χαρτι με το προγραμμα της εβδομαδας.
Τιμει την καχυποπτη καθηγητρια που αρπαξε το χαρτι για να δει τι ειναι?
Την τιμει που οταν ειδε οτι δεν ηταν σκονακια το βουλωσε?
Με τιμει που οταν τελειωσα πεταξα το γραπτο στην εδρα της με υφος θιγμενου?
Με τιμει που εκανα την παραπανω κινηση ενω ειχα καρααντιγραψει οχι απο σκονακια, αλλα απ'τον μπροστινο μου?
|
16-01-2008, 15:35
|
#2 (permalink)
|
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
Περιοχή: Γαλάτσι city...
|
Παράθεση:
με τιμει που πετυχα αμεσως το φυλλο που ειχε πανω τις απαντησεις σε αυτα που ζητουσε;
τιμει τον καθηγητη που στο τελος μου ειπε οτι δεν ειναι αυτος που κανει το μαθημα και απλως τον ειχαν βαλει να μας ελεγχει..;
ποσο τον τιμει που μας ειπε οτι καταλαβαμε οτι αντιγραψαμε ο ενας απο τον αλλο , αλλα δεν ειπε τιποτα επειδη μας συμπαθησε;; 
|
Καταρχήν δείχνει να τον τιμεί αλλά περιμένετε να δείτε και τους βαθμούς...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot
Εγω σημερα εγραφα Βιολογια και κατω απ'το θρανιο ειχα ενα χαρτι με το προγραμμα της εβδομαδας.
Με τιμει που εκανα την παραπανω κινηση ενω ειχα καρααντιγραψει οχι απο σκονακια, αλλα απ'τον μπροστινο μου?
|
Σε τιμεί. Έτσι χτίζεις τον μύθο του τίμιου που σε βοηθά να αντιγράψεις ευκολότερα!
Σκηνικό σε περσινή εξέταση που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έδινα εγώ.
Είναι ένα μάθημα (μικροελεγχτές) που επιτρέπεται να έχεις μαζί σου laptop για την περίπτωση που σου χρειαστεί κάτι από τα manual (είναι γύρω στις 2000 σελίδες το καθένα,αδύνατο να τα θυμάσαι).
Πόσο τιμεί τα παιδιά που δίνανε που κάνανε LAN μέσα στην αίθουσα και ανταλάσσανε απόψεις για τις λύσεις των θεμάτων;
Πόσο τιμεί τον καθηγητή που όταν του το είπε ένας επιτηρητής έδωσε την απάντηση "Άστους μωρέ να περάσω και κανέναν,να μην τους έχω στο κεφάλι μου";
|
|
|
|
|
16-01-2008, 17:12
|
#3 (permalink)
|
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
(Οποιοσδήποτε και να έκανε την ερώτηση περί φάιτ κλαμπ πάντως, θα συμφωνούσα μαζί του. Γούστα είναι αυτά )
|
Με τιμει που δε μ αρεσει το φαιτ κλαμπ?
Παράθεση:
Με τιμει που αν πετυχω κανα καθηγητη στο διαδρομο θα του πω οτι ειχα πονοκεφαλο?
|
Οχι. Αυτη η δικιολογια σε λιγα χρονια θα σε κανει έξω φρενών ή απλα θα σε οδηγησει στη μοιχεία.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Fight_club_hosts
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Εννοείται ότι η εκπομπή μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους (το "κρυάδα" βέβαια ως χαρακτηρισμός είναι μάλλον βαρύς ακόμα και για απαιτητικούς ακροατές, αν και πρέπει να πω ότι είναι συνηθισμένο σχόλιο ανθρώπων πωρωμένων, που λατρεύουν τις "ραδιοεφημερίδες", το οπαδικό γλύψιμο, την "ιεράρχηση" στις ειδήσεις και -προπάντων- τη "σοβαρότητα" στην έκφραση).
Παρόλα αυτά, μας προξενεί έκπληξη ότι σ' ένα φόρουμ αφιερωμένο στην εκπομπή συμμετέχουν άνθρωποι που δεν τη γουστάρουν, καθότι μ' αυτόν τον τρόπο ακυρώνεται το νόημα και ο λόγος ύπαρξής του.
Τόσο απλά.
|
Δε καταλαβαινω γιατι δε πρεπει να υπαρχει το φορουμ αν σε καποιους δεν αρεσει η εκπομπη? Εγω προσωπικα το εχω συστησει σε πολλους ασχετα με το αν δε γιναν μελη. Επισης το να μη σ αρεσει το φαιτ κλαμπ δε νομιζω οτι σημαινει οτι σ αρεσουν οι οπαδικες εκπομπες και το οπαδικο γλυψιμο.
Ο διαλογος καλο θα ηταν να υπαρχει για την καλυτερευση της εκπομπης, για τη διευκρινηση αποριων των ακροατων και οχι μονο στο θεμα του μαξιμ με τα αυτονοητα επιθυμητα αποτελεσματα απ τους γραφοντες. ΤΟΣΟ απλα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos
Η ύπαρξη του forum δεν ακυρώνεται από την συμμετοχή ενός μη φίλου της εκπομπής. Η συμμετοχή ενός μη φίλου της εκπομπής σε θέμα της κατηγορίας της εκπομπής απλά ακυρώνει την ιδιότητα του φίλου της εκπομπής 
|
ακριβως.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Με τιμεί που είμαι ψωνάρα;
|
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ
Με τιμει που πηγα για μπαλα με τους αξιωματικους της μοναδας μου και απο σημερα ακουω στο ονομα ''Μαντζιος''?
|
|
|
16-01-2008, 17:30
|
#4 (permalink)
|
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
Περιοχή: Γαλάτσι city...
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
Με τιμει που πηγα για μπαλα με τους αξιωματικους της μοναδας μου και απο σημερα ακουω στο ονομα ''Μαντζιος''?
|
Και βάζελος και χωρίς ψυχολογία και τρυφερός. ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΣΕ ΤΙΜΕΙ???
|
|
|
|
|
16-01-2008, 17:52
|
#5 (permalink)
|
|
Νέο Μέλος
|
@Talos: "Δε καταλαβαινω γιατι δε πρεπει να υπαρχει το φορουμ αν σε καποιους δεν αρεσει η εκπομπη? Εγω προσωπικα το εχω συστησει σε πολλους ασχετα με το αν δε γιναν μελη. Επισης το να μη σ αρεσει το φαιτ κλαμπ δε νομιζω οτι σημαινει οτι σ αρεσουν οι οπαδικες εκπομπες και το οπαδικο γλυψιμο.
Ο διαλογος καλο θα ηταν να υπαρχει για την καλυτερευση της εκπομπης, για τη διευκρινηση αποριων των ακροατων και οχι μονο στο θεμα του μαξιμ με τα αυτονοητα επιθυμητα αποτελεσματα απ τους γραφοντες. ΤΟΣΟ απλα."
Επανέρχομαι μόνο και μόνο διότι η απόσταση που χωρίζει την ανάγνωση κάποιων γραφομένων από την κατανόησή τους συχνά ειναι τεράστιος. Η αναφορά μου πήγαινε κυρίως στη λέξη "κρυάδα", την οποία θεωρώ τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και σίγουρα όχι "διάλογο".
Επίσης οφείλω να θυμίσω ότι στο -πρωτοποριακό αυτό βήμα αλληλεπίδρασης μεταξύ μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και των ακροατών της- ήμασταν και ήμαστε κοντά από την πρώτη μέρα, έχοντας αναγνώσει (και απαντήσει ή σχολιάσει -και όχι μόνο για το Maxim- όπου και όποτε χρειαστεί) ένα προς ένα όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί σε όλα τα θέματα, δείχνοντας έτσι εμπράκτως το σεβασμό και τη στήριξή μας στο όλο εγχείρημα. Το γεγονός ότι σταδιακά η όλη ιστορία ξέφυγε από την αρχική ιδέα και κατέληξε σε μεγάλο ποσοστό να γίνει πεδίο σχολικής και πανεπιστημιακής διαπροσωπικής καυλάντας δεν είναι ευθύνη μας, ούτε το επιθυμούσαμε. Εντούτοις, συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το φόρουμ καθημερινά στον αέρα όπως γνωρίζετε (όσοι τουλάχιστον ακούτε ακόμα).
Θέλετε να επιστρέψουμε στο διάλογο και την σφιχτότερη θεματολογία; Είναι στο χέρι σας, και είναι ευκολότερο απ' όσο φαίνεται.
|
|
16-01-2008, 18:32
|
#6 (permalink)
|
|
Φυστίκι Αράπικο
Περιοχή: Στον κόσμο μου...
|
Παράθεση:
|

Ναι σε όλα άαααααααανετα!!!
Παράθεση:
|
Όχι...
ΝΑΙ!!!
Ναι!!!
Ναι!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Σκηνικό σε περσινή εξέταση που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έδινα εγώ.
Είναι ένα μάθημα (μικροελεγχτές) που επιτρέπεται να έχεις μαζί σου laptop για την περίπτωση που σου χρειαστεί κάτι από τα manual (είναι γύρω στις 2000 σελίδες το καθένα,αδύνατο να τα θυμάσαι).
Πόσο τιμεί τα παιδιά που δίνανε που κάνανε LAN μέσα στην αίθουσα και ανταλάσσανε απόψεις για τις λύσεις των θεμάτων;
Πόσο τιμεί τον καθηγητή που όταν του το είπε ένας επιτηρητής έδωσε την απάντηση "Άστους μωρέ να περάσω και κανέναν,να μην τους έχω στο κεφάλι μου";
|
Πάαααρα πολύ!!!
Θεός ο τύπος!!!Χαχαχα...
Με τιμεί που τελείωσα την εργασία στις 3 το βράδυ επιτέλους???
Τιμεί τον εκτυπωτή που μετά που τον συνέδεσα μου κανε κόλπα αλλά πέρασε τελικά το δικό μου...???
Τιμεί εμένα και την παρέα μου που καθόμασταν στο εστιατόριο και κάναμε σχέδια για το τί θα κάνουμε όλες μαζί στις απόκριες και τι θα ντυθούμε???
Μας τιμεί που συμφωνήσαμε το καλοκαίρι να πάμε όλες Νάξο???
Μας τιμεί που μας άκουσε σήμερα όλη η σχολή απο τα γέλια???
Με τιμεί που σημείωνα ότι έλεγε η καθηγήτρια και απαντούσα παράλληλα σε ερωτήσεις???
Μας τιμει που την ώρα που φεύγαμε απο τη σχολή βγάλαμε φωτογραφίες και τις στέλναμε η μια στην άλλη με bluetooth μετά???
Μας τιμεί που είμαστε ΤΡΕΛΛΑΡΕΣ και το ξέρουμε(και κατ' επέκταση,γουστάρουμε... )???
|
|
16-01-2008, 19:11
|
#7 (permalink)
|
|
belluschi-mania
Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
|
Παράθεση:
@Talos: "Δε καταλαβαινω γιατι δε πρεπει να υπαρχει το φορουμ αν σε καποιους δεν αρεσει η εκπομπη? Εγω προσωπικα το εχω συστησει σε πολλους ασχετα με το αν δε γιναν μελη. Επισης το να μη σ αρεσει το φαιτ κλαμπ δε νομιζω οτι σημαινει οτι σ αρεσουν οι οπαδικες εκπομπες και το οπαδικο γλυψιμο.
Ο διαλογος καλο θα ηταν να υπαρχει για την καλυτερευση της εκπομπης, για τη διευκρινηση αποριων των ακροατων και οχι μονο στο θεμα του μαξιμ με τα αυτονοητα επιθυμητα αποτελεσματα απ τους γραφοντες. ΤΟΣΟ απλα."
Επανέρχομαι μόνο και μόνο διότι η απόσταση που χωρίζει την ανάγνωση κάποιων γραφομένων από την κατανόησή τους συχνά ειναι τεράστιος. Η αναφορά μου πήγαινε κυρίως στη λέξη "κρυάδα", την οποία θεωρώ τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και σίγουρα όχι "διάλογο".
Επίσης οφείλω να θυμίσω ότι στο -πρωτοποριακό αυτό βήμα αλληλεπίδρασης μεταξύ μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και των ακροατών της- ήμασταν και ήμαστε κοντά από την πρώτη μέρα, έχοντας αναγνώσει (και απαντήσει ή σχολιάσει -και όχι μόνο για το Maxim- όπου και όποτε χρειαστεί) ένα προς ένα όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί σε όλα τα θέματα, δείχνοντας έτσι εμπράκτως το σεβασμό και τη στήριξή μας στο όλο εγχείρημα. Το γεγονός ότι σταδιακά η όλη ιστορία ξέφυγε από την αρχική ιδέα και κατέληξε σε μεγάλο ποσοστό να γίνει πεδίο σχολικής και πανεπιστημιακής διαπροσωπικής καυλάντας δεν είναι ευθύνη μας, ούτε το επιθυμούσαμε. Εντούτοις, συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το φόρουμ καθημερινά στον αέρα όπως γνωρίζετε (όσοι τουλάχιστον ακούτε ακόμα).
Θέλετε να επιστρέψουμε στο διάλογο και την σφιχτότερη θεματολογία; Είναι στο χέρι σας, και είναι ευκολότερο απ' όσο φαίνεται.
|
Νταξει οκ σβηστε τη λεξη κρυαδα.Μπορει και να ηταν υπερβολικη αλλα παραμενει μια αποψη
Στα υπολοιπα εγω δεν εχω αποψη γιατι οι διαχειριστες ξερουν καλυτερα το λογο δημιουργιας του φορουμ και επειδη οταν πρωτοεμφανιστηκε αυτο το φορουμ εγω δεν ημουν μελος
Παρολα αυτα πειτε μας αν ο χαρακτηρισμος ως πωρωμενου και λοιπα ακυρα για οποιον δεν του αρεσει η εκπομπη ειναι ''διαλογος''
|
16-01-2008, 20:06
|
#8 (permalink)
|
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
|
Παράθεση:
|
Αν κατα την οπτικη σας γωνια εχει ''καταληξει'' σε κατι τετοιο, σκεφτειτε οτι αν συμμετειχατε θα το κατευθυνατε εκει που αρχικα το χατε φανταστει. Εγω προσωπικα όπως και πολλοι αλλοι πιστευω, ποσταροντας σε μια ενοτητα του fight club @ ss fm, πλεον το κανω ασυναισθητα και χωρις να εχω το νου μου οτι γραφω σε κατι ξεχωριστο απ το world.gr. Θεωρω εαυτον μελος του world και οχι φιλο της εκπομπης. Δε μ αρεσει ρε παιδια τι να κανω? Βαρεθηκα να ακουω για το μουσι του Παβιο. Νταξει γελασα μια, γελασα δυο, το στυλ παρεμεινε ιδιο μεσα στα χρονια και το βαρεθηκα.Δε σας νοιαζει προφανως, αλλα οχι και να μη μπορουμε να το εκφρασουμε ή να ακυρωνει την υπαρξη της ενοτητας.
|
|
|
16-01-2008, 21:53
|
#9 (permalink)
|
|
ωχ αδερφε!
Περιοχή: αθηνα
|
σημερα το πρωι στον ηλεκτρικο ενω ακουγα μουσικη απο mp3 μπαινουν στο βαγονι 2 παιδια και αρχιζουν να παιζουν μουσικη τοσο δυνατα και χαλια ωστε ο ηχος να τρυπαει τα ακουστικα και να μην με αφηνει να ακουσω την μουσικη μου!
με τιμει που εβγαλα ενα 5ευρο που ειχα στην τσεπη το δινω στον μεγαλο αδελφο και του λεω "σε παρακαλω σταματα να παιζεις"; 
|
17-01-2008, 00:28
|
#10 (permalink)
|
|
Flamboyant....
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο hanter
σημερα το πρωι στον ηλεκτρικο ενω ακουγα μουσικη απο mp3 μπαινουν στο βαγονι 2 παιδια και αρχιζουν να παιζουν μουσικη τοσο δυνατα και χαλια ωστε ο ηχος να τρυπαει τα ακουστικα και να μην με αφηνει να ακουσω την μουσικη μου!
με τιμει που εβγαλα ενα 5ευρο που ειχα στην τσεπη το δινω στον μεγαλο αδελφο και του λεω "σε παρακαλω σταματα να παιζεις"; 
|
Ναι σε τιμεί. Αλήθεια σε ποιο τρένο είπαμε μπαίνεις? 
|

|
|
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες)
|
|
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|