|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2881 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ρεεεεε δεν σας τιμεί αν δεν ξέρετε το lad τον Ντέρεκ τον Ρίορνταν.... Με τιμεί όπως και ένα φίλο που είχαμε όνειρο να μαστε μέσα στα αποδυτήρια της Σέλτικ μαζί τον Ντερεκ τον Ριορνταν, τον Φενεχορ Οφ Χεσελινκ, τον Λεννον, τον Γίρι τον Γιάροσικ τον Μπομπο τον Μπαλντέ, τον Τομας τον Γκράβεσεν και τον Τζον Χαρτσον? Αχχχχχ αυτά είναι όνειρα.... Τρελό παρεάκι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2882 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Neacel, μακράν το καλύτερο ποστ EVER και αυτό σε τιμεί
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2883 (permalink) | |||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ναι σε τιμεί... ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Αλλά ναι μας τιμεί,γιατί είσαι καλό(ουπς...κακό )παιδί....kalo! !!Τον τιμεί... Παράθεση:
![]() ![]() Σειρά μου τώρα.... Τιμεί τη γιαγιά μου που με ρωτάει με αυτό το πονηρό ύφος ''Έχεις αγόρι κοριτσάκι μου...?'' και χαμογελάνε ως και τα αυτιά της??? Την τιμεί που όταν της απαντάω τη γνωστή αρνητική απάντηση μου λέει ''εεεεε,αποκλείεται....''??? Την τιμεί που με κάνει να ακούγομαι σε όλο τον Άλιμο??? Με τιμεί που νευριάζω άδικα??? Με τιμεί που κοιμόμουν ως τις 14,00??? | |||||
|
|
|
|
|
|
#2884 (permalink) | |||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() | |||
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||||
|
|
|
|
|
#2886 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΝΑΙ θάνατος στις γιαγιάδες που ρωτάνε! ![]() | |
|
|
|
|
|
#2887 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Ναιιιιιιι!!! Ναιιιιιιι!!! Ναιιιιιιι!!! ΟΧΙ!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2888 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Εχω στο δωματιο μου ενα ρολοι τοιχου, το οποιο απ' το καλοκαιρι και μετα για καποιον ανεξηγητο λογο ειχε σταματησει να δουλευει. Του ειχα αλλαξει μπαταριες, ειχε φαει και δυο τρεις αλλα τιποτα....
Το τιμει που σημερα και χωρις να το πειραξει κανεις ξαναξεκινησε μονο του? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2889 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Υ.Γ.:IT IS ALIVE...!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2890 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Τίμει ένα Γιώτα-Force στο γυμναστήριο που το παίζει γομάρι, και με ρωτάει συνέχεια για διατροφές, συμβουλές στη προπόνηση, που έρχεται σήμερα και μου λέει με σοβαρό ύφος:
-Σταύρο, απο σήμερα θα τρώω με τα χέρια για να είμαι hardcore Bodybuilder!!! Με τιμεί που του σκασα 2 φάπες; Τον τιμεί που είναι σαν οδοντογλυφίδα και νομίζει πως είναι 124 κιλά, 5% λίπος;! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:46.

)παιδί....kalo! !!

θάνατος στις γιαγιάδες που ρωτάνε! 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο