|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1761 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Πιστεύω πως ναι. Με τιμεί που επιτέλους φεύγω αύριο και η βαλίτσα είναι ακόμα άδεια? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1762 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
εννοείται και σε τιμεί.... ![]() σε τιμεί που μετά θα θυμάσαι τι ξέχασες... εγώ πάντα εύχομαι να ξεχάσω κάτι μη χρήσιμο... εμένα με τιμεί που φεύγω την Παρασκευή για Ευρώπη με το αμάξι... 1η φορά τέτοι ταξίδι... και είμαι τελείως χύμα... για ταυτότητες... χθες... θα είναι έτοιμες αύριο... αμάξι... στο συνεργείο... αν είναι οκ θα το πάρουμε το απόγευμα... ρούχα... όλη η μπανιέρα γεμάτη ασιδέρωτα... διαδρομές... μερικές βρήκαμε... τις άλλες θα τις ανακαλύψουμε... άδεια Παρασκευής... δεν έχω πει ακόμα ότι θέλω να φύγω νωρίς.... με τιμεί οεο? | |
|
|
|
|
|
#1764 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που ανέκαθεν σιχαινόμουν τα ρέι μπαν τα γυαλιά επειδή τα φοράνε όλοι και μου το παίζουν τοπ γκαν (άσφαιρο
) ;;Τιμεί τον αδερφό μου που μου έκανε δώρο γυαλιά ρέι μπαν ;; ![]() Με τιμεί που τα κράτησα γιατί μου πάνε πολύ ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1765 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ναι... ακριβούτσικο δωράκι ε? αχ... αυτά να τα βλέπουμε εμείς που δεν έχουμε αδέρφια... ναι!!! είδες που σου έλεγα ![]() εμένα... με τιμεί... που σε ερώτηση της προϊστάμενής μου... πότε θα παντρευτώ... της είπα ότι με τα λεφτά που παίρνω δεν μπορώ να ζήσω οικογένεια??? εκείνη την τιμεί... που μου είπε ότι είμαι μικρή ακόμα και έφυγε??? την τιμεί που είναι 40 χρονών χωρισμένη με 2 παιδιά και 2 γκόμενους??? | |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 01-08-2007 στις 18:50. |
||
|
|
|
|
|
#1766 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Ναι,ξηλώθηκε ο bro. Όχι,έκανες κωλοτούμπα. Παράθεση:
Την έκανε στα μουλωχτά,ε; Δεν την τιμεί. Εξαρτάται από την εξωτερική της εμφάνιση και τα ψυχικά της χαρίσματα (λέμε τώρα...) ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#1767 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Εντάξει δεν ξέχασα τπτ!!! ![]() Σε τιμεί γιατί θα το διασκεδάσεις,τώρα για τα ασιδέρωτα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1768 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι τον τιμεί τον bro. Έχει γούστο απ΄όσο φαινεται..... Welcome to the club. Είσαι τρεντι girl και συ πια ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1769 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:45.

) ;;

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο