|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Θα σου στείλω στεφάνι...
Τιμεί τον Καρατζαφέρη που έβγαλε αφίσα που γράφει "γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο" και είναι κουστουμάτος όπως στην κλασσική αφίσα "χέρι-χερι",αλλά με γάντι του μποξ;Θέλω Γεωργιάδη με στολή Τζουντόκα τώρα!! |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
Παράθεση:
τον τιμει και τον παρατιμει..... | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
μου κουνιούνται μας λες; Ρε δεν γ@μιούνται όλοι μαζί,ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ πάνω από 50 άνθρωποι άδικα,έχει καεί ό,τι υπάρχει, διαλύεται η χώρα και το πας στο πολιτικό; Τι να πω... | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι
ενημερώνουν. Είπαν ότι η φωτιά έχει φτάσει στο στρατόπεδο και εκκενώνεται ενώ τίποτα από όλα αυτά ισχύει. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
ρε φιλε ηρεμησε...αλλα απο τα αρχαια χρονια υπηρχε μια διοικηση...ειδικα σε εκτακτου αναγκης περιπτωσεις τοτε ειναι που την χρειαζομαστε...ελεος!αν δεν ασχολουμασταν τοσα χρονια με τα κοινα τοτε εσυ δεν θα μου μιιλουσες στα ελληνικα αλλα στα οθωμανικα...μπορει εσυ να εισαι αδιαφορος αλλα πρεπει και σοσο μπουρδελο μπορει να ειναι αυτη η χωρα (θεε μου συγχωρα με) να υπαρχει μια διοικηση.τελος.ειτε το θες ειτε οχι.πηγαινε και ψηφισε οικολογους οχι ομως απουσια απο τα κοινα οπου οι προγονοι σου καναν θυσιες για μια ψηφο.συγγνωμη και για τον τονο της γραφης μου
![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:35.

μου κουνιούνται μας λες; Ρε δεν γ@μιούνται όλοι μαζί,ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ πάνω από 50 άνθρωποι άδικα,έχει καεί ό,τι υπάρχει, διαλύεται η χώρα και το πας στο πολιτικό; Τι να πω...

Υβριδικός τρόπος