|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| H κάρτα του Al Capone έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Τιμεί το πισι μου που αισίως κλείνει 8 έτη ζωης??
Με τιμεί που θα το εφαρμόσω σε ένα έπιπλο που φτιάχνω, και θα το γεμίσω DOS games και emulatorz για κονσόλες??? Με τιμεί που δεν ξέρω πιο να πρωτοβάλω? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι
Ναι ![]() Ναι (Shinobi) |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
γι' αυτό σε άκουσε ο θεούλης... και βρέχει... με τιμεί που βρήκα στο συρτάρι του γραφείου μου ξεχασμένη μια ομπρέλα από τις ξαφνικές βροχές... και θα πάω σπίτι σχεδόν... στεγνή? ![]() με τιμεί που φιλοξενώ 2 καναδέζες 19χρ. που τις γνώρισα από το ίντερνετ... και τις έστειλα μέχρι την Τρίτη βόλτα στα Ελληνικά νησιά... μπας και περάσω κανένα μάθημα στη σχολή? ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που τις έστειλες για να διαβάσεις,δεν σε τιμεί που δεν τις έστειλες προς Πάτρα μεριά... ![]() Επίσης δεν μας τιμεί που συζητάμε για κάτι που δεν υπάρχει (Καναδάς). Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:11.

Υβριδικός τρόπος