WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

gatoni 12-07-2007 04:43

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 20578)
Tιμει τον καστιγιο που παραπονιεται απο το πρωτο λεπτο...κλασσικος ελληνας ομως....:P

με τιμει που δεν την παλευω με αυτο το τροπο που βλεπω το ματς,αλλα θα κατσω να δω τουλαχιστον μεχρι το ημιχρονο για να μην παει χαμενος ο χρονος που εφαγα για να περιμενω;

Φυσικά και τιμεί τον Νέρι!
Σε τιμεί που βλέπεις ενώ δεν την παλεύεις,δεν σε τιμεί που αν δεν δεις και το 2ο ημίχρονο!

hanter 12-07-2007 04:46

με τιμει που βλεπω το ματσακι μεσω ιντερνετ απο καναλι του βιετναμ;:amhn:
τιμει τον σπικερ που κανει την χειροτερη περιγραφη ολων των εποχων;(οσο καταλαβαινω βεβαια):armed:
τιμει 3 παικτες του μεχικου που τα πινανε πριν το ματς;:P

gatoni 12-07-2007 04:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 20580)
με τιμει που βλεπω το ματσακι μεσω ιντερνετ απο καναλι του βιετναμ;:amhn:
τιμει τον σπικερ που κανει την χειροτερη περιγραφη ολων των εποχων;(οσο καταλαβαινω βεβαια):armed:
τιμει 3 παικτες του μεχικου που τα πινανε πριν το ματς;:P

Ναι,σημασία έχει ότι το βλέπεις.
Όχι αλλά τι να ξέρει ο Βιετναμέζος από μπάλα;
Ναι για να περάσουμε τελικό πιό εύκολα ;p

Και κυρίως ΠΟΣΟ τιμεί τον Χάιντσε που το παστέλωσε στο 45'???

Vamos Argentina!!!

MaDa 12-07-2007 15:46

με τιμεί που πήρα τον επόμενο προαστιακό από αυτόν που τράκαρε???

gatoni 12-07-2007 15:53

Ε,όσο να 'ναι...
Επίσης σε τιμεί αν άργησες ξανά!

Με τιμεί που πήγα σούπερ μάρκετ μετά από κανα δίμηνο και κατέληξα να πάρω μόνο παγωτά και μπύρες;
Τιμεί το ψυγείο μου που έχει μέσα μόνο μπύρες,2 μπουκάλια νερό και ένα μπουκάλι κόκα κόλα;
Τιμεί την εστία που υπάρχει και προσφέρει φαΐ κι έτσι δεν έχω πλουτίσει όλα τα delivery της περιοχής;

pink 12-07-2007 15:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 20615)
Ε,όσο να 'ναι...
Επίσης σε τιμεί αν άργησες ξανά!

Με τιμεί που πήγα σούπερ μάρκετ μετά από κανα δίμηνο και κατέληξα να πάρω μόνο παγωτά και μπύρες;
Τιμεί το ψυγείο μου που έχει μέσα μόνο μπύρες,2 μπουκάλια νερό και ένα μπουκάλι κόκα κόλα;
Τιμεί την εστία που υπάρχει και προσφέρει φαΐ κι έτσι δεν έχω πλουτίσει όλα τα delivery της περιοχής;

Ολα ναι.

Με τιμει που πηγα αγορα για να παρω μια βερμουδα για τη θαλασσα και παπουτσια και πηρα σορτσακι, φουστα και θα παω και τ' απογευμα να παρω παρεο και σαγιοναρες??
Με τιμει που ειμαι σταθεροτατη στις αποφασεις μου? ;p

MaDa 12-07-2007 16:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 20616)
Με τιμει που πηγα αγορα για να παρω μια βερμουδα για τη θαλασσα και παπουτσια και πηρα σορτσακι, φουστα και θα παω και τ' απογευμα να παρω παρεο και σαγιοναρες??
Με τιμει που ειμαι σταθεροτατη στις αποφασεις μου? ;p

εννοείται και σε τιμούν όλα!!! :clap:

αλλά δεν σε τιμεί που δεν περίμενες μέχρι την Δευτέρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις... ;p

με τιμεί... που δεν πήρα παπούτσια για το γάμο που είναι κουμπάρος ο φίλος μου... ενώ δεν ήξερα για εκπτώσεις... και τα άφησα για τελευταία στιγμή???
;p

pink 12-07-2007 16:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 20618)
εννοείται και σε τιμούν όλα!!! :clap:

αλλά δεν σε τιμεί που δεν περίμενες μέχρι την Δευτέρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις... ;p

με τιμεί... που δεν πήρα παπούτσια για το γάμο που είναι κουμπάρος ο φίλος μου... ενώ δεν ήξερα για εκπτώσεις... και τα άφησα για τελευταία στιγμή???
;p

Δεν καταλαβες με τιμες εκπτωσεων τα πηρα.Οχι που θα τους τη χαριζα... ;p

Εννοειται.Δε θα σε τιμει ομως αν δε βρεις κιολας γι' αυτο κοιτα τιποτα καλου κακου!!

MaDa 12-07-2007 16:29

λες ε?

καλά θα πάω....

επίσης με τιμεί που καθώς πήγαινα στο φούρνο... είδα έναν μαύρο με ένα cd player και παραλίγο να του πω πόσο το πουλάει???;p

pink 12-07-2007 16:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 20622)
λες ε?

καλά θα πάω....

επίσης με τιμεί που καθώς πήγαινα στο φούρνο... είδα έναν μαύρο με ένα cd player και παραλίγο να του πω πόσο το πουλάει???;p

Λεω.Το πολυ πολυ τους λες να στα κρατησουν και τα παιρνεις απο Δευτερα.

Ε οχι....

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0