WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

depoina 30-06-2007 21:46

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 19135)
:toufeki::slap::whipped::swear:

Με τιμεί που ήδη ψάχνω τανάλια να σου βγάλω τα νύχια όταν έρθεις Ελλάδα;:armed:

Δε σε τιμεί.... ;D
Με τιμεί που και εγώ σε αγαπάω ;; ;D

hanter 04-07-2007 01:20

με τιμει που επιασα δουλεια τετοια εποχη;^o)
με τιμει που σκεφτομαι να πιασω και δευτερη;^o)

aitherovamon 04-07-2007 02:12

Φυσικα και σε τιμει που επιασες καλοκαιρινη δουλεια.
οχι και πολυ ,για δευτερη δουλεια!

Neacel 04-07-2007 11:22

Τιμεί τον ΟΣΦΠ που έκλεισε τον Κοβάσεβιτς με τα 3 γκολ σε 33 συμμετοχές και την ΑΕΚ που κοίταζε τον Μάξι Λόπεζ που είχε 2 γκολ σε 25 συμμετοχές?

Τις τιμεί που πήγαν με αυτούς να καλύψουν το επιθετικό τους πρόβλημα?

Με τιμεί που παίξαμε μπάλα μετά από καιρό με τον φίλο μου τον Κώστα και επειδή φορούσε φανέλα Μίλαν (με παλιο σήμα της adidas, χορηγο mediolanum και νουμερο 9) δεν του έδωσα πάσα ούτε για αστείο.

Τον τιμεί που και πάλι όμως έβαλε αρκετά γκολ λόγω κλάσης ίσως γιατί είναι ο Φαν Μπάστεν της Ελλάδας ;p:P

paulo2 04-07-2007 11:35

Θα έλεγα οτί την ΑΕΚ την τιμεί,γιατί ο MAxi είναι και ψιλομικρός.Όμως τον γαύρο δεν τον τιμεί που θυμηθηκε τον darko στα 34. Γενικώς τίποτα δεν τιμεί τον Γαύρο. Τίποτα απολύτως. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ να τον τιμεί είναι, να ανακοίνωνε την διάλυση του σωματείου ως μικρή εξιλέωση για τα εγκλήματα κατά του αθλήματος που έχει διαπράξει.... Δεν σε τιμεί να μην δίνεις πάσες στον Van BAsten...

MaDa 04-07-2007 12:59

με τιμεί... που θα έχω δίπλα μου μια γλάστρα - μοντέλο - αγγλόφωνη σήμερα στη δουλειά... μόνο και μόνο επειδή κάνει... βαθιές υποκλίσεις.... στον διευθυντή???

anthropas 04-07-2007 14:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 19686)
Με τιμεί που παίξαμε μπάλα μετά από καιρό με τον φίλο μου τον Κώστα και επειδή φορούσε φανέλα Μίλαν (με παλιο σήμα της adidas, χορηγο mediolanum και νουμερο 9) δεν του έδωσα πάσα ούτε για αστείο.

Ενω τις αλλες φορες αμα δεν κανεις 150 πασες σε καθε αγωνα αρρωσταινεις...Ρε ουστ απο δω ατομισταρε;p

TALOS 04-07-2007 18:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paulo2 (Μήνυμα 19687)
Θα έλεγα οτί την ΑΕΚ την τιμεί,γιατί ο MAxi είναι και ψιλομικρός.Όμως τον γαύρο δεν τον τιμεί που θυμηθηκε τον darko στα 34. Γενικώς τίποτα δεν τιμεί τον Γαύρο. Τίποτα απολύτως. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ να τον τιμεί είναι, να ανακοίνωνε την διάλυση του σωματείου ως μικρή εξιλέωση για τα εγκλήματα κατά του αθλήματος που έχει διαπράξει.... Δεν σε τιμεί να μην δίνεις πάσες στον Van BAsten...

Τς τς τς, μυριζει ναυλον ο καινουριος...! Δε ξερει οτι δε λεμε τετοια πραματα εδω μεσα διοτι υπαρχει αφοπλιστικος αντιλογος που καταρριπτει καθε επιχειρημα εναντιον του ολουμπιακου. κλαωσορισες

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 19691)
με τιμεί... που θα έχω δίπλα μου μια γλάστρα - μοντέλο - αγγλόφωνη σήμερα στη δουλειά... μόνο και μόνο επειδή κάνει... βαθιές υποκλίσεις.... στον διευθυντή???

Δε μας νοιαζει αν σε τιμει, υμνουμε το υθος της γλαστρας, και θελουμε να τη δουμε εστω και αγουροξυπνημενη αβαφτη

gatoni 04-07-2007 22:05

ΠΟΣΟ τιμεί το νεότερο μέλος του φόρουμ που λέγεται "densexalasevaimaki"; :clap::clap:

aitherovamon 04-07-2007 22:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 19716)
ΠΟΣΟ τιμεί το νεότερο μέλος του φόρουμ που λέγεται "densexalasevaimaki"; :clap::clap:

θα δειξει,......:P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0