WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

depoina 10-07-2007 20:45

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 20413)
Με τιμεί που από τις άπειρες σμικρύνσεις που έχω κάνει κοντεύω να γίνω κολλητός με τον βιβλιοπώλη της γειτονιάς;
Με τιμεί που με 4 χρόνια και 12 εξεταστικές πίσω μου δεν καταδέχομαι πλέον να κάνω σκονάκι με το χέρι και είτε το ρίχνω στις σμικρύνσεις είτε βγάζω χύμα σημειώσεις και βιβλία πάνω;
Με τιμεί που έτσι δεν με έχουν πιάσει ποτέ ενώ με τα σκονάκια με είχαν τσακώσει 2-3 φόρες;

Όχι
Όχι
Έλα ντε...

Μήπως θα σε τιμούσε περισσότερο αν μάθαινες και τίποτα ;; ;p

gatoni 10-07-2007 21:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 20415)
Μήπως θα σε τιμούσε περισσότερο αν μάθαινες και τίποτα ;; ;p

Όχι! Σιγά μην κάτσω να μάθω παπαγαλία ό,τι μ@λακία του έρθει του καθενός να βάλει... Μηχανικοί είμαστε γαμώ την τύχη μου,ποιός ο λόγος να μαθαίνουμε απ' έξω κατεβατά;

Κασσάνδρα 11-07-2007 13:27

Με τιμεί που έχω λίγες ώρες που γύρισα από Κύθνο, αλλά ... είμαι ακόμα εκεί????

evangelos 11-07-2007 14:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Κασσάνδρα (Μήνυμα 20462)
Με τιμεί που έχω λίγες ώρες που γύρισα από Κύθνο, αλλά ... είμαι ακόμα εκεί????

δεν σε τιμαει για δυο λογους :
1. γιατι γυρισες και δεν αραξες και αλλο, και
2. δεν σε τιμαει γιατι παιζεις με τον πονο ολων αυτων(κ εμενα) που δεν θα παμε διακοπες :grr: :grr: :grr:

gatoni 12-07-2007 02:15

Mε τιμεί που είμαι κομμάτια,νυστάζω γιατί είμαι με 4 ώρες ύπνο επειδή έγραφα και παρ' όλα αυτά τώρα χτυπάω φραπεδάκι για να κάτσω κατά τις 4 να δω Μεξικό-Αργεντινή;

aitherovamon 12-07-2007 03:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 20563)
Mε τιμεί που είμαι κομμάτια,νυστάζω γιατί είμαι με 4 ώρες ύπνο επειδή έγραφα και παρ' όλα αυτά τώρα χτυπάω φραπεδάκι για να κάτσω κατά τις 4 να δω Μεξικό-Αργεντινή;

Με τιμει που δεν ξερω που το δειχνει;
τουλαχιστον απαντα που το δεινχει...:P

Slipknot 12-07-2007 03:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 20563)

Σε τιμει.

gatoni 12-07-2007 03:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 20572)
Με τιμει που δεν ξερω που το δειχνει;
τουλαχιστον απαντα που το δεινχει...:P

Ή Σουπερσπορτ αν έχεις ή από site στο net. Τσάμπα εννοείται... Αν θες link πες μου να στο πασάρω στο msn.

Neacel 12-07-2007 03:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 20575)
Ή Σουπερσπορτ αν έχεις ή από site στο net. Τσάμπα εννοείται... Αν θες link πες μου να στο πασάρω στο msn.

Με τιμεί που θέλω να μάθω και γω?;p

Στειλε PM άμα είναι....

aitherovamon 12-07-2007 03:57

Tιμει τον καστιγιο που παραπονιεται απο το πρωτο λεπτο...κλασσικος ελληνας ομως....:P

με τιμει που δεν την παλευω με αυτο το τροπο που βλεπω το ματς,αλλα θα κατσω να δω τουλαχιστον μεχρι το ημιχρονο για να μην παει χαμενος ο χρονος που εφαγα για να περιμενω;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:23.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0