WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

gatoni 09-06-2007 19:59

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 15312)
είναι mod και σπουδάζει να γίνει admin:P

...αλλά για να γίνεις admin πρέπει να περάσεις πάνω από το πτώμα του Astrolabou οπότε σπουδάζει πολεμικές τέχνες. :hehe::hehe::hehe:

TeZaS 09-06-2007 22:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 15197)
Σε τιμει που σου ριχνω 200 μοναδες στο IQ?
Τους γαυρους να τους τη λες οταν τους κερδιζεις. Τι μου λες τωρα εμενα για Μιλαν και μαλακιες πασαλειμενες με σκατα?

Με τιμει που αν συνεχισεις σε αυτο το υφος δε σε κοβω για πολυ καιρο στη γλυκια μας παρεα?

Σε τιμά που είσαι Αλβανός???

Είστε άθλιοι που κάθεστε και ακούτε δυο γελιους που ούτε παιδια 12 χρονων δεν συμπεριφέρονται έτσι. Για αυτό έχει 150 ακροατές οι οποίοι ειστε τα ίδια πασαλιμένα σκατά!!!

TeZaS 09-06-2007 22:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 15211)
Mε τιμει που σε αντιμετωπισα με λογικα επιχειρηματα και σε αναγκασα να λες μλκιες και να γινεσαι ρομπα:hehe:

Κι εγω ξερω οτι οταν η λιβερπουλ το σηκωσε ειχε χασει απο τον οσφπ στο καραισκακη.Οποτε...
Τουλαχιστον εμεις θα τρεχουμε για φουτσες,σε αντιθεση μ εσας που τις εχετε ετοιμες στον ελλαδικο χωροkalo!!!

μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα

ΥΓ:σε 3 μηνες γινομαι 17

Εσένα δεν θα σε ρωτήσω αν σε τιμεί αλλα σε τιμεί οτι είσαι κούρδος και δεν έχεις γκόμενα. γιατί αν είχες δεν θα καθόσουν να ακούς τις μαλακίες που λένε οι δυο καραγκιόζηδες!!! Ούτε θα καθόσουν όλη μέρα σε ΄΄εναν υπολογιστη να γράφεις μαλακίες σε forum. Τράβα διάβασε να γράψεις σε κανα μάθημα και ασε με εμένα ΚΟΥΡΔΕ!!!

Astrolabos 09-06-2007 22:41

2 μερούλες για ανάρμοστή συμπεριφορά και συνεχίζουμε.

aitherovamon 09-06-2007 23:39

Mε τιμει που δεν καταλαβα γιατι αυτο ατομο ειχε τσατιστει τοσο πολυ μαζι σας;και με τους τσαουση-βαιμακη αν καταλαβα καλα;αυτους δεν εννουσε οταν ελεγε οτι τους ακουν τα 12 χρονα;

anthropas 10-06-2007 00:26

Mε τιμει που εχω να ακουσω τσαουση βαιμακη κανα δυο χρονια?

greekfansws 10-06-2007 01:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 15327)
Mε τιμει που εχω να ακουσω τσαουση βαιμακη κανα δυο χρονια?

Όχιιιιι χωρίς δεύτερη σκέψη.

depoina 10-06-2007 09:54

Μας τιμεί που ψεκάσαμε με αεροξόλ τον χρήστη ΤeZa και θα είναι τέζα για 2 μερούλες ;;

Τον τιμεί που είναι Αεκτζής ;;

Ανυπομονώ να βγει το μπαν του για να δω αν θα κάνει σωστή πρόβλεψη της καταγωγής μου... Γεια σου ρε ΤΑLE αλβανέ...:hehe: :hehe:

TALOS 10-06-2007 11:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 15361)
Μας τιμεί που ψεκάσαμε με αεροξόλ τον χρήστη ΤeZa και θα είναι τέζα για 2 μερούλες ;;

Τον τιμεί που είναι Αεκτζής ;;

Ανυπομονώ να βγει το μπαν του για να δω αν θα κάνει σωστή πρόβλεψη της καταγωγής μου... Γεια σου ρε ΤΑLE αλβανέ...:hehe: :hehe:

Δε σας τιμει καθολου διοτι πρεπει να απαντηθει το παραληρημα.

Τι αλλο θα ητανε...?

Γεια σου κι εσενα ρε Δεσποινα. Κοιτα να τα χεις καλα με μας γιατι ειμαστε γυρω στο 1.000.000 στην κωλοΕλλαδα σας. Κι εχουμε και τς Τουρκοι πισω μας.

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.:ghey:

Πληκαρακι, γ@μι@, στειλε καμια γκομενα κι απο δω γιατι ειμαι μπακουρης αυτο τον καιρο. Εισαι και τοσο σαλτιμπαγκος που νομιζεις οτι οποιος ειναι μελος εδω ακουει την εκπομπη. Εγω προσωπικα δεν ακουω εδω και χρονια. Αλλα και να ακουγα δε θα ντρεπομουν να το πω επειδη εσυ τρως ξυλο απ τη μαμα σου και ξεσπας στο Ιντερνετ μετα βλακακο.kalo!!!

Οποτε κατεβεις προς καμινια, ελα να πιουμε καφεδακι. Φερε και Αλβανικο-ελληνικο λεξικο.

kallithea4 10-06-2007 12:23

Με τιμεί που γ@μήθηκ@ στα γέλια με το παραλήρημα?

:rofl:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0