![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Είστε άθλιοι που κάθεστε και ακούτε δυο γελιους που ούτε παιδια 12 χρονων δεν συμπεριφέρονται έτσι. Για αυτό έχει 150 ακροατές οι οποίοι ειστε τα ίδια πασαλιμένα σκατά!!! |
Παράθεση:
|
2 μερούλες για ανάρμοστή συμπεριφορά και συνεχίζουμε.
|
Mε τιμει που δεν καταλαβα γιατι αυτο ατομο ειχε τσατιστει τοσο πολυ μαζι σας;και με τους τσαουση-βαιμακη αν καταλαβα καλα;αυτους δεν εννουσε οταν ελεγε οτι τους ακουν τα 12 χρονα;
|
Mε τιμει που εχω να ακουσω τσαουση βαιμακη κανα δυο χρονια?
|
Παράθεση:
|
Μας τιμεί που ψεκάσαμε με αεροξόλ τον χρήστη ΤeZa και θα είναι τέζα για 2 μερούλες ;;
Τον τιμεί που είναι Αεκτζής ;; Ανυπομονώ να βγει το μπαν του για να δω αν θα κάνει σωστή πρόβλεψη της καταγωγής μου... Γεια σου ρε ΤΑLE αλβανέ...:hehe: :hehe: |
Παράθεση:
Δε σας τιμει καθολου διοτι πρεπει να απαντηθει το παραληρημα. Τι αλλο θα ητανε...? Γεια σου κι εσενα ρε Δεσποινα. Κοιτα να τα χεις καλα με μας γιατι ειμαστε γυρω στο 1.000.000 στην κωλοΕλλαδα σας. Κι εχουμε και τς Τουρκοι πισω μας. ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.:ghey: Πληκαρακι, γ@μι@, στειλε καμια γκομενα κι απο δω γιατι ειμαι μπακουρης αυτο τον καιρο. Εισαι και τοσο σαλτιμπαγκος που νομιζεις οτι οποιος ειναι μελος εδω ακουει την εκπομπη. Εγω προσωπικα δεν ακουω εδω και χρονια. Αλλα και να ακουγα δε θα ντρεπομουν να το πω επειδη εσυ τρως ξυλο απ τη μαμα σου και ξεσπας στο Ιντερνετ μετα βλακακο.kalo!!! Οποτε κατεβεις προς καμινια, ελα να πιουμε καφεδακι. Φερε και Αλβανικο-ελληνικο λεξικο. |
Με τιμεί που γ@μήθηκ@ στα γέλια με το παραλήρημα?
:rofl: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin