WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Commando7hh 10-06-2007 18:50

Απάντηση: Με τιμεί που...

αν γραψεις μια εργασια καπου 4 σελιδες που βαριεμαι να γραψω ανετα :p

xoulk13 10-06-2007 21:05

Με τιμεί που δεν έχω πάρει ακόμα βιβλία;Από Τετάρτη βγαίνω στη γύρα....Και καλό μας διάβασμα!

Liverpoulaios 10-06-2007 21:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 15409)
Με τιμεί που δεν έχω πάρει ακόμα βιβλία;Από Τετάρτη βγαίνω στη γύρα....Και καλό μας διάβασμα!

Σε τιμεί.Κι εγώ λίγες μέρες πριν δώσω βγήκα στη γύρα.
Και για να λέω την αλήθεια οι άλλοι που βγήκαν στη γύρα πήραν και για εμένα

Neacel 10-06-2007 21:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 15400)
Με τιμει που εχω να βγαλω αλλες 40 σελιδες υλη Ιστορια, και καθομαι απο τις 3 και τις κοιταω??
Τις τιμει που δεν βγαινουν ετσι?? (δυστυχως για μενα!)

Όχι δεν σε τιμεί διάβασε βρε χαζόοοοο.....

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh (Μήνυμα 15404)
με τιμει που διαβασα καπου 600 σελιδες σε δυο μερες ?

Εεεε? 600 σελίδες δεν πρέπει να χω διαβάσει σε όλη μου την καριέρα στο ΤΕΙ. Μουαχαχαχαχαχα.

Χουλκ σε τιμεί που δεν έχεις πάρει ακόμα βιβλία.....

Με τιμεί που τα τελευταία 2 εξάμηνα έχω περάσει 10 μαθήματα χωρίς να έχω πάρει βιβλίο?:hehe:

petros137 10-06-2007 21:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 15370)
Δε σας τιμει καθολου διοτι πρεπει να απαντηθει το παραληρημα.

Τι αλλο θα ητανε...?

Γεια σου κι εσενα ρε Δεσποινα. Κοιτα να τα χεις καλα με μας γιατι ειμαστε γυρω στο 1.000.000 στην κωλοΕλλαδα σας. Κι εχουμε και τς Τουρκοι πισω μας.

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.:ghey:

Πληκαρακι, γ@μι@, στειλε καμια γκομενα κι απο δω γιατι ειμαι μπακουρης αυτο τον καιρο. Εισαι και τοσο σαλτιμπαγκος που νομιζεις οτι οποιος ειναι μελος εδω ακουει την εκπομπη. Εγω προσωπικα δεν ακουω εδω και χρονια. Αλλα και να ακουγα δε θα ντρεπομουν να το πω επειδη εσυ τρως ξυλο απ τη μαμα σου και ξεσπας στο Ιντερνετ μετα βλακακο.kalo!!!

Οποτε κατεβεις προς καμινια, ελα να πιουμε καφεδακι. Φερε και Αλβανικο-ελληνικο λεξικο.

ταλος απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι αλβανος(οχι οτι σημαινει κατι αυτο εχω κολλητο αλβανο) και πραγματικα σε τιμει που εχεις τετοια λογικη στη σκεψη και δεχνει οτι απεχεις πολυ απο το χαρακτηρισμο "αλβανος" πιστευω να καταλαβες.και πραγματικα λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομα οπως ο αεκτζης και χαλανε τν κοινωνια!!

depoina 10-06-2007 21:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο petros137 (Μήνυμα 15414)
ταλος απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι αλβανος(οχι οτι σημαινει κατι αυτο εχω κολλητο αλβανο) και πραγματικα σε τιμει που εχεις τετοια λογικη στη σκεψη και δεχνει οτι απεχεις πολυ απο το χαρακτηρισμο "αλβανος" πιστευω να καταλαβες.και πραγματικα λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομα οπως ο αεκτζης και χαλανε τν κοινωνια!!

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: (ψοφάω....)

kallithea4 10-06-2007 21:56

Άχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.:rofl:

Μας τιμεί που νικήσαμε σήμερα?

Slipknot 10-06-2007 22:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο kallithea4 (Μήνυμα 15421)
Μας τιμεί που νικήσαμε σήμερα?

Φυσικα.

ΥΓ. Ταλος εγω απ'οτι καταλαβα εισαι Αλβανος αλλα η μοιρα σου επαιξε ενα παραξενο παιχνιδι και εχεις Κουρδο αδερφο. Επισης απ'τα συνφραζομενα προκυπτει οτι κατοικεις στο Βορειο Πολο, μαζι με τα καγκουρο, πεφτεις σε χειμερεια ναρκη καθε καλοκαιρι και εισαι φανατικος βαζελος με φιλοπαοκτζηδικα αισθηματα.

prokroustis 10-06-2007 22:13

Φανατικος χριστιανος και λατρης του ισλαμ...

aitherovamon 10-06-2007 22:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο petros137 (Μήνυμα 15414)

ενταξει,μην την παιρνεις κατακαρδα ολη την καζουρα απο τους αλλους,που να ηξερες...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0