WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Kallia 12-06-2007 16:14

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 15794)
Σε τιμεί που τον έκανες ΣΟΥ ;; :hehe: :hehe:

Ναι και ας είναι παντρεμένος με μία κουκλάρα, έχει 2 παιδία, βγάζει εκατομμύρια και οδηγεί μια τούρμπο.:angry::P;D

greekfansws 12-06-2007 16:17

Τι ακριβώς οδηγεί; δεν με τιμεί αυτό που κάνω αλλά δεν πειράζει :P

gatoni 12-06-2007 16:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 15779)
Σε τιμεί που κοιμήθηκες τόσες ώρες ;; ΟΧΙ ;p

Θα σε τιμήσει μόνο αν μας πεις κανένα όνειρο που είδες ;p

Φυσικά και με τιμεί που κοιμήθηκα τόσο μετά από 30 ώρες άυπνος!!!
Δεν με τιμεί που για 1 ώρα δεν έσπασα το ατομικό μου ρεκόρ... :(

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Ειδε οτι μενει ο πινι τελικα...
Αλλα απ οτι φαινεται ειναι και πραγματικοτητα

Αν αληθεύει αυτό θα φάει κάτι μούντζες από μένα την Κυριακή στο ΣΕΦ... Πιό πολλές και από το ματς με την Ταού.
Δεν τιμεί καθόλου τους Αγγελόπουλους που σκέφτονται να τον κρατήσουν. Αν μείνει και ο Πεν... :up:

MaDa 12-06-2007 16:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Kallia (Μήνυμα 15797)
Τιμεί την squadra azzura που διαθέτει μακράν τους καλύτερους και πιο όμορφους ποδοσφαιριστές?

Με τιμεί που θα έκανα τα πάντα για να έχω τον Πίρλο έτσι με αυτό το εσώρουχο σπίτι μου όλη μέρα?(όχι ότι οι άλλοι θα με χάλαγαν:P)

ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! :clap:ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! :clap:ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! ναι! :clap:

Kallia 12-06-2007 16:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 15803)
Τι ακριβώς οδειγεί; δεν με τιμεί αυτό που κάνω αλλά δεν πειράζει :P

Οδηγεί μία carrera 911 turbo. Καλά ξέρω εγώ τι είναι η τούρμπο και δεν ξέρετε εσείς?^o)

Σε τιμεί πάντως που με ρωτάς πράγματα για τον Πίρλο!

xoulk13 12-06-2007 18:22

Με τιμεί που σήμερα επέστρεψα σε αυτό που κάνω καλύτερα,δηλαδή αν είμαι άνεργος ρέμπελος φοιτητής που ζώ με τα λεφτά των άλλων;

Cantona13 12-06-2007 18:29

ΝΑΙ

Liverpoulaios 12-06-2007 18:49

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 15871)
Με τιμεί που σήμερα επέστρεψα σε αυτό που κάνω καλύτερα,δηλαδή αν είμαι άνεργος ρέμπελος φοιτητής που ζώ με τα λεφτά των άλλων;

Έλα να γίνουμε πολλοί...

MaDa 12-06-2007 18:59

με τιμεί που λείπει ο διευθυντής και έχω αλλάξει τα φώτα στο σερφάρισμα?

Cantona13 12-06-2007 19:01

ναι

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0