WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

aitherovamon 11-06-2007 12:15

Απάντηση: Με τιμεί που...

με τιμει που το πηρα σερυ τελικα,και μαλλον πατωσα στο εργαστηριο;
με τιμει που ζητησα επανεξεταση και ξαναδινω στις 3;
με τιμει που δεν ξερω τιποτα απο το μαθημα;
με τιμει που σκεφτομαι να παω για μπανιο αντι για εξεταση;

greekfansws 11-06-2007 12:18

Όχι
Όχι
Όχι
Ναι, έτσι κ αλλιώς λογικά θα πατώσεις πάλι και να τα ξέρεις δηλαδή δεν θα μπορείς να γράψεις από την νύστα :P

pink 11-06-2007 12:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho (Μήνυμα 15493)
Οχι ιδιαιτερα

Ναι (και εγω το ιδιο θα εκανα... καταραμενη εξεταστικη:cry:)

Εχμμ... Θες να φας ban! Δεν τρως αυτο που μου ετοιμαζει ο Αστρολαβος για να την γλιτωσω;:P

Ενταξει, οτι ηταν στην Αφρικη το ηξερα τουλαχιστον.Το που ακρβως μου διεφευγε!!

Υπομονη!!

Δεν εχω προβλημα!!Αλλα τελικα απο Τεταρτη πρωι!! ;p

greekfansws 11-06-2007 12:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho (Μήνυμα 15493)
Εχμμ... Θες να φας ban! Δεν τρως αυτο που μου ετοιμαζει ο Αστρολαβος για να την γλιτωσω;:P

Μην μασάς τα ίδια μου λέει και εμένα, δεν τον τιμεί καθόλου αυτό μπορώ να σου πω...

Cantona13 11-06-2007 12:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 15502)
Μην μασάς τα ίδια μου λέει και εμένα, δεν τον τιμεί καθόλου αυτό μπορώ να σου πω...

Τι να μασησω μωρε με τον μπαρμπα!:P Απλως επειδη ερχεται αγωνας πρεπει να ενημερωνομαι!

Με τιμει που δεν θελω να ερθει ο Αστρολαβος σε ματς των αμπαλων γιατι θα με κυνηγα με ολα αυτα που εχω γραψει για αυτον και μιας που θα ειμαστε Πειραια αφου με πιασει (γιατι ειμαι και πιο αργος και απο το ριπλέι;D) θα με ριξει στη θαλασσα με τσιμεντο στα ποδια;

Βεβαια ολα αυτα αλλαζουν αν καποιος μπορει να με διαβεβαιωσει πως τον εχω:armed: (ειτε στο τρεξιμο ειτε στο ξυλο γιατι αν θα προσπαθησει να με τσιμεντωσει καπως θα πρεπει να ξεφυγω:hehe:)

Xavier 11-06-2007 12:45

χμ από τρέξιμο μάλλον τον έχεις...αν σε τσακώσει όμως το μόνο που θα σου πω είναι ότι θα σε κρατάει με το ένα χέρι (και σχετικά ψηλά) και ταυτόχρονα με το άλλο θα ζυμώνει το τσιμέντο (εύκολα όμως)...

Cantona13 11-06-2007 12:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 15514)
χμ από τρέξιμο μάλλον τον έχεις...αν σε τσακώσει όμως το μόνο που θα σου πω είναι ότι θα σε κρατάει με το ένα χέρι (και σχετικά ψηλά) και ταυτόχρονα με το άλλο θα ζυμώνει το τσιμέντο (εύκολα όμως)...

Ωχ! Δλδ να τον φανταστω σαν ενα πραγμα του στυλ Σχορτσιανιτη;! Αμαν! Πρεπει να προσλαβω μπραβους ετσι και ερθει σε κανενα ματς! Και οχι τιποτα αλλο δεν με παιρνει κιολας οικονομικα:hehe:

MaDa 11-06-2007 12:53

με τιμεί που πήρα κουτάβι και έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω... και να μαζεύω σκατούλες?

Cantona13 11-06-2007 12:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 15518)
με τιμεί που πήρα κουτάβι και έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω... και να μαζεύω σκατούλες?

Οχι γιατι θα επρεπε να το περιμενες:P

Slipknot 11-06-2007 13:16

Με τιμει που μολις τραυματιστηκα απο ενα μπρελοκ?

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0