![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που στενοχωρήθηκα που κόβω τη δουλειά;Με τιμεί που είναι το πιο λογικό να κάνω,αλλά και πάλι δε νιώθω σίγουρος;Με τιμεί που θα μου λείψουν κάποια παιδιά και κυρίως το γεγονός ότι μου άλλαζε το κέφι το όλο σκηνικό;
|
Παράθεση:
Σε τιμεί που κάθε χρόνο κάνεις κηδεία για πάρτη μου με ισπανικά,ιταλικά, γαλλικά,ολλανδικά, νορβηγικά κόλυβα; Σε τιμεί που και η Μαντσεστερ κέρδισε στα ίσια τη Μίλαν (άλλο που αποκλείστηκε μετά) και δεν το θυμάσαι; Πάντως σίγουρα δεν σε τιμεί που λες με τιμά :P |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σε τιμει που σου ριχνω 200 μοναδες στο IQ? Τους γαυρους να τους τη λες οταν τους κερδιζεις. Τι μου λες τωρα εμενα για Μιλαν και μαλακιες πασαλειμενες με σκατα? Με τιμει που αν συνεχισεις σε αυτο το υφος δε σε κοβω για πολυ καιρο στη γλυκια μας παρεα? |
Παράθεση:
Mε τιμει που σε αντιμετωπισα με λογικα επιχειρηματα και σε αναγκασα να λες μλκιες και να γινεσαι ρομπα:hehe: Κι εγω ξερω οτι οταν η λιβερπουλ το σηκωσε ειχε χασει απο τον οσφπ στο καραισκακη.Οποτε... Τουλαχιστον εμεις θα τρεχουμε για φουτσες,σε αντιθεση μ εσας που τις εχετε ετοιμες στον ελλαδικο χωροkalo!!! μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα ΥΓ:σε 3 μηνες γινομαι 17 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τιμεί τους Τάλους που παραληρούν χωρίς λόγο ;; |
Ο ΤΑΛΟΣ ο μεγαλος δε παραληρει για κανενα λογο. Μπαινει, μιλαει, κερδιζει. Κατι σαν τον Καισαρα ενα πραμα
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ok μεσα. Απλα εχω να προτεινω στις θεσεις, να γραψουμε με σπρει κατω στο δρομο τον αριθμο κυκλοφοριας του καλαμιου και να απαγορευεται η σταθμευση για οποιονδηποτε ακομα κι οταν λειπουμε.(ιδεα απ τη χαλαρη εταιρια που λεγαμε) Με τιμει που την ειδα καπως σημερα και ακουω ολο το πρωι deep purple?:armed: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:38. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin