![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Το σώμα που ζητάς Το πήρε ο Βοριάς Και έγινε αγέρας Της σκοτεινής ημέρας Και στάχτη μιας φωτιάς Στα χέρια σου κρατάς Μια σφαίρα και ρωτάς Κοιτάς μες το γυαλί της Τι γράφει ο διαβήτης Στο χάρτη της καρδιάς Πονάς το ξέρω πως πονάς Μα πρέπει να ξεχνάς και μόνη σου να ζεις. Διψάς για έρωτα διψάς μα κείνος π' αγαπάς σου έφυγε νωρίς. Το σώμα που ζητάς Το πήρε ο Βοριάς Και έγινε αγέρας Της σκοτεινής ημέρας Και στάχτη μιας φωτιάς Πονάς το ξέρω πως πονάς Το σώμα που ζητάς... |
Από τη συναυλία του Νότη στο Λονδίνο. Αφιερωμένο σε μια ψυχή που είναι εκεί πέρα...
Δεν θέλω να 'ρθεις καλά είμαι εδώ... Για μένα Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Σ' είδα στον ύπνο μου χθες βράδυ και ήσουνα σαν ζωγραφιά Αυτές που κάνουν τα παιδιά και μίλαγες μέσ' στο σκοτάδι Μου 'πες μου έλειψες και μένα και ήτανε σαν μαχαιριά Ρώτησες τάχα τι να έχουν τα μάτια μου κι είναι υγρά Δεν κλαίω για σένα και για κανένα δε θέλω να 'ρθεις Καλά είμαι εδώ δεν κλαίω για σένα και για κανένα Κλαίω για μένα που σ' αγαπώ Το πρόσωπό σου δε γελάει Έχεις στο όνειρο χαθεί Αυτή η αγάπη τυραννάει και ακόμα αντέχει, ακόμα ζει Αργεί να ξημερώσει η μέρα και εμείς δεν είμαστε μαζί Αυτή η αγάπη να θυμάσαι μόνο στα όνειρα θα ζει Δεν κλαίω για σένα και για κανένα δε θέλω να 'ρθεις Καλά είμαι εδώ δεν κλαίω για σένα και για κανένα Κλαίω για μένα που σ' αγαπώ |
Είναι η σκέψη μου τρελή Στίχοι: Μιχάλης Τουτουντζής Μουσική: Αντώνης Ρεπάνης Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Ρεπάνης Άλλες ερμηνείες: Νότης Σφακιανάκης Στα σκαλοπάτια μου ακούω τα βήματα της, νιώθω κοντά μου την ανάσα, την φωτιά της. Μα είναι η σκέψη μου τρελή, μα είναι η σκέψη μου τρελή έξω ξημέρωσε κι ακόμα να φανεί. Δεν τον χωράει τον καημό του χωρισμού, η κάμαρα μου περπάτησα να ξεχαστώ μα η οπτασία της ερχότανε μπροστά μου. Στην παραζάλη μου μεθώ απ' τα φιλιά της νιώθω πως βρίσκομαι ξανά στην αγκαλιά της. Μα είναι η σκέψη μου τρελή, μα είναι η σκέψη μου τρελή έξω ξημέρωσε κι ακόμα να φανεί. Δεν τον χωράει τον καημό του χωρισμού, η κάμαρα μου Περπάτησα να ξεχαστώ μα η οπτασία της ερχότανε μπροστά μου. |
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Στο νησί του χρόνου Ζω με δανεικά ηλιοβασιλέματα... Να δούμε το πότε (άσε δε το πώς) θα τα ξεπληρώσω. (αντεγραμμένα απο αυθεντικό τετράδιο Λυκείου) |
ρε γατοναρε θελω μια πληροφορια και οποιος αλλος ξερει ας μου πει αλλα πιστευω το γατονι θα ξερει σιγουρα.ξερεις τον τιτλο ή αυτον που το τραγουδαει απο ενα ψιλοκαινουριο κομματι που οι στιχοι του πανε καπως ετσι:
εψαχνα να βρω μια ευκαιρια μα ολοι τριγυρω δικαστες και αγρια θηρια? |
Βαλάντης- Θα μεγαλώσει
Δεν είναι και τόσο καινούριο,έχει κανα 3αρι χρόνια που βγήκε. Από τα λίγα ωραία τραγούδια του συγκεκριμένου. click to show |
Παράθεση:
βασικα πρωτη φορα το ακουσα πριν 2-3 μηνες:rofl: καλα με νοτη δεν συγκρινεται κανεις ρε γατονι απλα ετσι για τα διαλειμματα αναμεσα στους δισκους του νοτη βαζω κατι πιο αναλαφρο:ghey: click to show |
Αν είσαι αγάπη Στίχοι: Νίκος Βαξεβανέλης Μουσική: Νίκος Παπαδόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πλούταρχος Αν είσαι όνειρο που σβήνει την αυγή ας ήταν να χαράξει θεέ μου Αν είσαι δρόμος στον γκρεμό που οδηγεί να μη σε γνώριζα ποτέ μου Μα αν είσαι η αγάπη που περίμενα να'ρθει γύρε στο πλάϊ μου και γίνε η ζωή μου Τόσες περάσανε,μα χάθηκαν γιατί καμμιά δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή μου Αν είσαι ήλιος χειμωνιάτικος ψυχρός πίσω απ'τα σύννεφα να μείνεις Αν είσαι έρωτας που γίνεται καημός φύγε πληγή μου πριν να γίνεις Μα αν είσαι η αγάπη που περίμενα να'ρθει γύρε στο πλάϊ μου και γίνε η ζωή μου Τόσες περάσανε,μα χάθηκαν γιατί καμμιά δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή μου |
Ντάξει,τι να λέμε τώρα... Μεγάλη τραγουδάρα...
Φύσηξε έρωτας βοριάς Στίχοι: Γιώργος Σαρρής Μουσική: Γιώργος Σαρρής Πρώτη εκτέλεση: Ζιγκ Ζαγκ Και να 'μαι τώρα πάλι στο καράβι γι' άλλο ταξίδι μα η ίδια θάλασσα μ' αρπάζει κι απάνω που 'λεγα η φωτιά δεν ξανανάβει αν ναυαγήσω κι άλλη μια δε με πειράζει Φύσηξε έρωτας βοριάς μέσα στα φύλλα της καρδιάς κι όλα τ' αλλάζω και ζεϊμπέκικο χορεύω φύσηξε έρωτας βοριάς απόψε πάω όπου με πας και σε γυρεύω Μαγέψαν την ψυχή μου οι σειρήνες γι' άλλων ερώτων Συμπληγάδες τώρα πάω ας πάρουνε ό,τι θέλουνε κι εκείνες εγώ το ξέρω μόνο ζω όσο αγαπάω Φύσηξε έρωτας βοριάς μέσα στα φύλλα της καρδιάς κι όλα τ' αλλάζω και ζεϊμπέκικο χορεύω φύσηξε έρωτας βοριάς απόψε πάω όπου με πας και σε γυρεύω |
...Μάτια θλιμμένα
Αστέρια της αγάπης μου σβηστά Μάτια κλειστά και δακρυσμένα Δεν γίνεται να ζούμε χωριστά Δεν γίνεται να ζούμε χωριστά... Παρακαλείται όποιος κατέχει κουταλάκι να συμβάλλει στην προσπάθεια να με μαζέψουν! Ευχαριστώ. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin