![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
εσύ το είπες αυτό; ;p
|
Παράθεση:
|
ποπο διανοούμενοι ;p
|
Τραγούδι ύμνος....
Αλέξης Κόττος - Στην υγειά του μαλάκα Αφιερωμένο σε όλους τους μ@λάκες.... Σε είχα σαν βασίλισσα στα είχα δώσει όλα η ατέλειωτη αγάπη σου ήρθε στο τέλος τώρα η ατέλειωτη αγάπη σου ήρθε στο τέλος τώρα θα φύγω θα εξαφανιστώ θα φύγω δεν κάνω πλάκα θα φύγω για να μην πεις στην υγειά του μαλάκα Με πουλαγες, με αγοραζες χωρις να καταλάβω μα σε τιμωρησε ο Θεός που σε πιασα με άλλον μα σε τιμωρησε ο Θεός που σε πιασα με άλλον θα φύγω θα εξαφανιστώ θα φύγω δεν κάνω πλάκα θα φύγω για να μην πεις στην υγειά του μαλάκα |
Γιατί όποτε χαιρεσαι για κάτι έρχεται μια άλλη και σου πηδάει τη χαρά; Συννενοημένες είναι ρε π**στη μου;
Στη μία(με την καλή έννοια)... Ανοιχτοί λογαριασμοί Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου Μουσική: Γιώργος Καφετζόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Διονυσίου Η νύχτα γέμισε με φως κι εσύ τη σκέψη μου και τ' όνομά σου επικρατεί στην κάθε λέξη μου πίνω σαν να 'ναι αγιασμός, ποτήρια οινόπνευμα αν δε σ' αγάπαγα τρελά, αλλιώς θα το 'παιρνα. Ανοιχτοί λογαριασμοί έχουνε μείνει απ' την δική μας τη ζωή ανοιχτοί λογαριασμοί με την δική σου την καρδιά και το κορμί ανοιχτοί λογαριασμοί που δεν θα κλείσουν επειδή δεν θέλω εγώ ανοιχτοί λογαριασμοί για να πιστεύω πως ακόμα είσαι εδώ. Πάνω στα χείλη τα στεγνά, νοιώθω το στόμα σου και στο κρεββάτι μας φιλώ ίχνη απ' το σώμα σου, τα πράγματά σου τα κρατώ, άγια κειμήλια κι οι φυλακές της ερημιάς μοιάζουν βασίλεια. Ανοιχτοί λογαριασμοί έχουνε μείνει απ' την δική μας τη ζωή ανοιχτοί λογαριασμοί με την δική σου την καρδιά και το κορμί ανοιχτοί λογαριασμοί που δεν θα κλείσουν επειδή δεν θέλω εγώ ανοιχτοί λογαριασμοί για να πιστεύω πως ακόμα είσαι εδώ. Και στην άλλη(με την κακή έννοια!)... Πες του μάγκα Στίχοι: Μιχάλης Ρακιντζής Μουσική: Μιχάλης Ρακιντζής Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Διονυσίου Μου ’παν πως άλλον τώρα αγάπησες και πως μαζί του τώρα μένεις, ό,τι σου χάρισα το πέταξε κι ό,τι με θύμιζε το έκαψε. Τόσο πολύ με αγαπούσες. Μου ’παν πως πέταξε τους δίσκους μου, σε ξέκοψε κι από τους φίλους μου, κι ούτε που διαμαρτυρήθηκες, στο άψε σβήσε μ’ απαρνήθηκες. Τόσο πολύ με αγαπούσες. Πες του μάγκα πως εγώ δεν θέλω να γυρίσεις και μακάρι όσο εμένα να τον αγαπήσεις. Πες του μάγκα πως εγώ δεν φεύγω απ’ την καρδιά σου. Θα ’μαι ο εφιάλτης του κι ας είμαι μακριά σου. Ίσως ποτέ σου δε μ’ αγάπησες, ήθελα να ’ξερα στ’ αλήθεια, και ούτε καν δεν αντιστάθηκες σαν την αγάπη μου να άφησες να την πετάξουν στα σκουπίδια. Πες του μάγκα πως εγώ δεν θέλω να γυρίσεις και μακάρι όσο εμένα να τον αγαπήσεις. Πες του μάγκα πως εγώ δεν φεύγω απ’ την καρδιά σου. Θα ’μαι ο εφιάλτης του κι ας είμαι μακριά σου. |
Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες - Τρένο
Ανάσκελα πεσμένος στις σιδηροτροχιές και το φεγγάρι από πάνω μου αναμμένο, νύχτα, χειμώνας, άπνοια, πένθιμες μουσικές κι εγώ κουφάρι ζωντανό να περιμένω Εικόνες από έρωτες δήθεν κι ακρογιαλιές το τελευταίο μου τσιγάρο δαγκωμένο, πρεζόνια και εισπράκτορες, γριές υστερικές, στις ράγες και στις φλέβες μου το στρίγκλισμα των φρένων Κάνε κάτι λοιπόν να χάσω το τρένο κάνε κάτι να χάσω το τρένο* * Από το τραγούδι του Τάκη Μουσαφίρη |
Επειτα απο προτροπη του γατονιου (και του κοινου μας φιλου) θα ντεμπουταρω και εγω στο thread
Μάτια δίχως λογική Στίχοι: Ισαάκ Σούσης Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Πρώτη εκτέλεση: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός αντί συνθήματα ζωγράφισε με στίχους Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με παιχνίδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Μέσα στην ίριδα ανάβει μια φωτιά που κάθε άστεγο και άνεργο ζεσταίνει κι η καλοσύνη τους απλώνει σαν λαδιά να μαλακώσει μιαν ανάγκη πετρωμένη Σ΄αυτά τα μάτια δεν υπάρχει λογική όσο βαθιά κι αν τα κοιτάζω μ΄αγαπούνε της ιστορίας πυρπολούν τη φυλακή στα παραμύθια και στ' αστέρια να με βρούνε Ααααααχ.... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΕ.... ΓΙΑΤΙ..... |
To συγκεκριμενο κομματι παρρεκλινει λιγο απο τα στανταρ του τοπικ αλλα αφου σε εκφραζει οκ;p
|
Παράθεση:
|
Average ντεμπούτο. Αλλά δίνουμε χρόνο στον παίχτη να προσαρμοστεί στην ομάδα και να δείξει σε όλους τους άλλους τις δυνατότητές του και τον λόγο που προχωρήσαμε στ μεταγραφή του. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΟΛΕ!!:clap:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin