![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Τραϊανέ Δέλλα θα συμφωνήσω μαζί σου,καλά τα είπες την Κυριακή (ναι,καλά διαβάσατε).
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! (66) Επίσης θα συμφωνήσω με τον Σταμάτη Γονίδη και το νέο μεγάλο του άσμα. :clap: Το κάνουμε και ντουέτο με TALO αν θέλετε! Μοιράζουμε και ωτοασπίδες γιατί είναι και λίγο φάλτσο το παλικάρι. :P http://www.youtube.com/watch?v=RcvrEAK4gC8 Σου χρειάζεται Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Σ' ένα φτηνό ξενοδοχείο Μόνος μου και έξω κάνει κρύο Χωρίς κανένας να με νοιάζεται Έτσι με άφησες θυμάμαι Μόνος μου πάλι να κοιμάμαι Και μια καρδιά που σ’ αγαπάει να κομματιάζεται Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας που να μοιάζετε Να πονάς και αυτός για σένα να μην νοιάζεται Να πονέσεις όπως πόνεσα και εγώ Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας να ταιριάζετε Την αγάπη σου με άλλη να μοιράζεται Να πονέσεις απ’ αυτό τον χωρισμό Με μια φτηνή δικαιολογία Δεν έχασες την ευκαιρία Έφυγες τα αγρία χαράματα Έτσι με άφησες θυμάμαι Τον εαυτό μου να λυπάμαι Την μοναξιά μου να την δω πάλι κατάματα Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας που να μοιάζετε Να πονάς και αυτός για σένα να μην νοιάζεται Να πονέσεις όπως πόνεσα κι εγώ Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας να ταιριάζετε Την αγάπη σου με άλλη να μοιράζεται Να πονέσεις απ’ αυτό τον χωρισμό |
Καλημέρες.Τι γίνεται?Όλα καλά?
click to show click to show |
http://www.youtube.com/watch?v=CMwdAc1Dzfg
Dead or alive-You spin me round (like a record) Yeah I, I got to know your name Well and I, could trace your private number baby All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms I want some Well I...I set my sights on you (and no one else will do) And I, I've got to have my way now, baby (and no one else will do) And I, I've got to have my way now, baby All I know is that to me You look like you're havin' fun Open up your lovin' arms Watch out, here I come You spin me right round, baby right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round I, I got be your friend now, baby And I would like to move in Just a little bit closer (little bit closer) All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms Watch out, here I come I want your love I want your love |
Λογω του ποσταρισματος του παραπανω τραγουδιου, η ηγεσια και εργολαβια του παροντος θεματος, καλει το μελος Καλλιθεα4 σε απολογια με την κατηγορια της ιεροσυλης επιλογης εν συγκρίση με τα προηγουμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καψουροτραγουδα που προαγουν το πνευμα και τη σωστη αντιμετωπιση των γκομενοκαταστασεων.
Κυριοι, στο πνευμα της παγκοσμιοποιησης και της ομογενοποιησης των συναισθηματων, το αντρο μας θα ναι απο τα τελευταια που θα πεσει. Καλλιθεες και λοιποι γραφικοι ας ανοιξουν ενα θεμα ισως με τιτλο ''φλωροστεκι των φλωροκατεστραμενων'' να βαζουν αναλογα τραγουδια. Καλω το γατονι να παρει θεση.- |
Τίποτα,αυτά τα τραγούδια δεν συνάδουν με το στέκι που φτιάξαμε,τιμήσαμε και αγαπήσαμε. Επίσης αυτά τα τραγούδια δεν έχουν αποτέλεσμα. Είναι σαν να λες "Θα πνίξω τον πόνο μου στο ποτό,μπάρμαν τσάκο μια σουμάδα".
Το στέκι ήταν και θα παραμείνει ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ δεν θα το αφήσουμε να γίνει το στέκι ΤΩΝ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ. Και αυτό είναι δέσμευση... Ευχαριστώ. |
προσυπογραφω κι επειδη εφαγα και ειμαι χορτατος, συν του οτι ειναι πιτσιρικας και θα μαθει, λεω να παρει τη δευτερη ευκαιρια που ολοι αξιζουν.
|
Eεεε με τη σειρά μου εεεε θέλω εεε να απολογηθώ εεε και να υποσχεθώ εεε πως δεν θα εεε υποπέσω εεε σε αντίστοιχο εεε παράπτωμα ξανά.
Να θυμίσω πως πέρασα Πρωτοχρονιά σε Γιαννιά-Στάμο οπότε έχω κάποια ελαφρυντικά. |
|
τωρα περασες στο αλλο ακρο...μη το δει ο μανος το ποστ και τον ψαχνουμε παλι
|
Παράθεση:
πολυ ωραιο τραγ..................... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin