![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Παράθεση:
|
Φεγγάρι μου χλωμό
Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος Μουσική: Χριστόφορος Γερμενής Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης Τερζής Μεσ' το άδειο σπίτι μπαίνω τ'άρωμα σου ανασαίνω λιώνω που δεν είσαι πια εδώ Σε θυμάμαι κι αρρωσταίνω δεν αντέχω να πεθαίνω πες μου που να ψάξω να σε βρω Κάθε βράδυ κλαίω και πονώ και κοιτώ ψηλά στον ουρανό Φεγγάρι μου χλωμό Φεγγάρι μου χλωμό φεγγάρι την αγάπη μου για πες μου που θα βρω Φεγγάρι μου χλωμό μια χαρη σου ζητώ φεγγάρι αν τη βλέπεις πες της πως την αγαπώ Δυο ποτήρια στο τραπέζι η ζωή παιχνίδια παίζει πίνω και απ'τα δυο τη φωτιά Μόνος πού να βρω την άκρη κόβει σαν γυαλί το δάκρυ και μου χαρακώνει τη ματιά Κάθε βράδυ κλαίω και πονώ και κοιτώ ψηλά στον ουρανό Φεγγάρι μου χλωμό Φεγγάρι μου χλωμό φεγγάρι την αγάπη μου για πες μου που θα βρω Φεγγάρι μου χλωμό μια χαρη σου ζητώ φεγγάρι αν τη βλέπεις πες της πως την αγαπώ |
Αν και κολλάει κομμάτι αλλουνού στις περιστάσεις αυτή τη βδομάδα ποστάρουμε μόνο άρχοντα...
Παρασκευή πρεμιέρα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :clap: Ίσως η καλύτερη μπαλάντα του. Θέλω να σε ξαναδώ Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ Μου γράφεις η αγάπη δεν τελειώνει και από τότε έχω να σε δώ μου άφησες το χέρι και κρυώνει δεν ξέρω τι να κάνω τι να πω Θέλω να σε ξαναδώ δε θέλω πια να ζω χωρίς να σε αγγίζω Θέλω να σε ξαναδώ κουράστηκα να ζω στο μαύρο και στο γκρίζο Τα μάτια μου κοιτάζουν στη γωνιά σου εκείνο το γλαστράκι το μικρό που μου 'χες φέρει απ' τη γειτονιά σου και μου 'χες πει να ζήσεις Σ' αγαπώ Μου έλεγες θα είμαι εδώ κοντά σου και από τότε έχω να σε δω μυρίζει η κάμαρη απ 'τ' άρωμά σου δεν ξέρω τι να κάνω τι να πω Μόνο... Θέλω να σε ξαναδώ δε θέλω πια να ζω χωρίς να σε αγγίζω Θέλω να σε ξαναδώ κουράστηκα να ζω στο μαύρο και στο γκρίζο |
Εγώ δεν ξέρω ν' αγαπάω τόσο λίγο δίνω τα πάντα δίνω σώμα και ψυχή... .... Εγώ δεν ξέρω ν' αγαπάω σαν τους άλλους δίνω τα πάντα δίνω σώμα και ψυχή είμαι απ' τους έρωτες εκείνους τους μεγάλους που δεν αλλάζουνε σε κάθε εποχή. Γιατί αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσει! Οι υπόλοιποι στους τρεντοφλωροπουθενάδες, δόξα τω Θεώ έχει περίσσευμα εκεί έξω. Θα έλεγα και να πάψουν οι γυναίκες να περιμένουν τον ιππότη με το άσπρο άλογο αλλά δεν παίζει να γίνει ποτέ αυτό. Απλά με τα χρόνια κάποιες συμβιβάζονται click to show |
|
για σχόλια περιμένουμε το γατόνι που το κατέχει :P |
Δεν έχει σχόλια! Τα κάνει ο Γιαννάκης σε δύο 2-3 στίχους εχός τραγουδιού που ήταν promo και τελικά δεν κυκλοφόρησε!
Δεν απαντας και στα μηνυματα επιμενω ξερω πονας κι αλλο να κλαψεις δεν τολμας δεν απαντας μα καπου σε καταλαβαινω χρονο ζητας ν αποφασισεις που θα πας Πες μου τι κανουμε γιατι αναμεσα μας η σιωπη κενη οθονη Πες μου τι κανουμε ακριβως αναμεσα μας ο καιρος κ οι δυο μας μονοι που μου χες πει και σου χα πει θα σε λατρευω πως γιναν ολα αυτα καπνος στο κινητο μας αριθμος δεν το πιστευω Δεν απαντας κι εγω εναν ηχο περιμενω ξερω πονας κι οσα σου γραφω δεν κοιτας δεν απαντας μα εγω για παντα για παντα θα επιμενω μην το ξεχνας μια ευκαιρια μου χρωστας. Αναμεσά μας ο καιρός κι οι δυό μας μόνοι λέμε. Αλλά θα περάσει... |
Οι σκιές Στίχοι: Σπύρος Γιατράς Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Δεν είσαι εσύ το καλοκαίρι πια για μένα είσαι σιωπή,ντροπή και όνειρα καμένα δεν θα σου δώσω εγώ το σώμα μου ξανά να συμπληρώνεις τα δικά σου τα κενά Oι σκιές δεν αγαπάνε γιατί δεν έχουνε ψυχή οι σκιές δεν αγαπάνε μια σκιά ήσουν κι εσύ. Δεν είσαι πια ό,τι αγαπούσα κι είναι κρίμα είσαι ο ήχος απ' του χωρισμού το βήμα δε θα σ' αφήσω μες στο ψέμα να κρυφτείς θα σε πετάξω στην αλήθεια να καείς Oι σκιές δεν αγαπάνε γιατί δεν έχουνε ψυχή οι σκιές δεν αγαπάνε μια σκιά ήσουν κι εσύ. |
Πόσο σε θέλω Στίχοι: Γιάννης Σπυρόπουλος, Μπαχ Μουσική: Τερμίτες Πρώτη εκτέλεση: Τερμίτες Άλλες ερμηνείες: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας || Χαρούλα Αλεξίου Στην άκρη του απείρου, στιγμούλα του ονείρου σταγόνα που στάζει, πόσο σου μοιάζει φωτιά και αέρας, κι ο κόσμος φοβέρα στη νύχτα που ουρλιάζει, πώς σε τρομάζει... Σου μοιάζει η σελήνη πού να 'βρω γαλήνη στον Άδη ανατέλλω πόσο σε θέλω... Πόσο σε θέλω.. Κόντρα στους νόμους ερήμου προφήτης... Σημάδια στην άμμο, που απόψε θα σβήσεις... Ασπρόμαυρο μέλλον, σκυφτός μετανάστης στάθμος στο ραδιόφωνο, που πρέπει ν' αλλάξεις Σου μοιάζει η σελήνη, πού να 'βρω γαλήνη στον Άδη ανατέλλω, πόσο σε θέλω... Πόσο σε θέλω... Πόσο σε θέλω... Πόσο σε θέλω... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin