|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Σκοτία, ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν "Gentlemen Only, Ladies Forbidden" έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Μα αντικειμενικά το βλέπω ρε Καταλανέ...Πιο ανταγωνιστικό είναι σαφώς και στο απέδειξα, δεν νοείται ανταγωνισμός σε ένα πρωτάθλημα μεταξύ μόνο 2 ομάδων που έχουν πάρει τοσο μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους απο τα μισά της σεζόν. Και αυτό γίνεται συνέχεια τα τελευταία χρόνια...Εδώ η άρσεναλ πριν λίγα χρόνια το πήρε αήτητη!!!Στην ισπανία όλοι χάνουν απο όλους και δεν συμβαίνει αυτό επειδή η ρεάλ, η μπάρτσα και οι άλλες είναι χειρότερες απο τις πρώτες στην Άγγλία(καλύτερες είναι) απλά οι μικρομεσαίες ισπανικές είναι ομάδες που όλοι τους οι παίκτες ξέρουν μπάλα. Κοίτα και στο ουέφα τι γίνεται. Ισπανικός θεσμός έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τυχαίο...Καλά από άποψη θεάματος δεν χρειάζεται να μιλήσουμε και τα γήπεδα στην ισπανία πάντα γεμάτα είναι...
Και εγώ να φανταστείς Ιταλικό γουστάρω λόγο Μίλαν, αλλά τα γεγονότα αυτό λένε... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
αγγλικες ειναι σχεδον καθε χρονο σε τελικο ή στους 4" και δεν μιλαω μονο για φετος.η αγγλια εχει 4 ομαδες (τσελσι, μαντσεστερ,λιβερπουλ,αρσεν αλ)που ειναι και θα ειναι μεγαλες δυναμεις.η ισπανια εχει μπαρτσα και ρεαλ και τα τελευταια χρονια σεβιλλη (αλλα οχι για πολυ) τεσπα το καψαμε τελειως το θεμα,αλλα δεν πολικαιγομαι να αποδειξω και τπτ εγω μπαλα θελω να βλεπω και μονο αυτο ![]() | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Η Μαντσεστερ έχει πέσει γιατί έπιασαν τόπο οι κατάρες μου μετά το ΣΤΗΜΕΝΟ 0-0 στο Μεστάγια για να πετάξουν έξω την Φιορεντίνα.
ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΡΕ!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Αυτό ξέρω εγώ. Ή μήπως δεν κρύβει αρκετά την μπάλα; Βάση επετηρίδας; Όπως ο Κακά; Ο Τζίλα δεν σε χάλασε τον Απρίλη. Και βασικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο ο Σαχά είναι καλύτερος του Τζίλα ή ο Σόλσκιερ του Πίπο.Παράθεση:
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για το πιο είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Χωρίς αιτιολόγηση, ότι του αρέσει. Για μένα είναι το Ιταλικό. Όταν μπαίνετε σε συγκρίσεις όμως, πρέπει να έχετε επιχειρηματολογία. Έφτασε λοιπόν ο γραφικός, με τα στοιχεία του να προσφέρει γνώση ![]() Αναφέρομαι στην τελευταία 10ετία, αλλά και πιο πίσω να πάμε δεν διαφέρουν τα πράγματα πολύ. Θεαματικότερο Το Ισπανικό. Συμμετέχουν περισσότεροι Βραζιλιάνοι, Αργεντίνοι, γενικά λατίνοι που το κάνουν θεαματικότερο. Ακολουθεί το Ιταλικό. Λιγότεροι λατίνοι, πολύ Ιταλοί που το κάνουν να υπερέχει σε τακτική. Αγγλικό. Κατά βάση δυνατό παιχνίδι και πειθαρχημένο, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Βρεττανούς και Σάξονες που αποτελούν την πλειοψηφία. Καλύτεροι παίχτες Στο Ιταλικό έχουν αγωνιστεί οι μεγαλύτεροι παίχτες στον κόσμο. Ακολουθεί με μικρή διαφορά το Ισπανικό και πολύ πίσω το αγγλικό. Ενδεικτικά οι νικητές της χρυσής μπάλας την τελευταία 10ετία: 1997: Ρονάλντο (Ιντερ) 1998: Ζιντάν Ζινεντίν (Γιουβέντους) 1999: Ριβάλντο (Μπαρτσελόνα) 2000: Λουίς Φίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης) 2001: Μάικλ Οουεν (Λίβερπουλ) 2002: Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) 2003: Πάβελ Νέντβεντ (Γιουβέντους) 2004: Αντρέι Σεβτσένκο (Μίλαν) 2005: Ροναλντίνιο (Μπαρτσελόνα) 2006: Καναβάρο (Γιουβέντους) 2007: Κακά (Μίλαν) (μάλλον) 8/10 Ιταλικό 6/10 ισπανικό 2/10 αγγλικό Ανταγωνιστικότερο Το Ιταλικό. Σε κορυφή και ουρά. Την τελευταία 10ετία έχουν κατακτήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα 5 ομάδες (Γιούβε, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο), ενώ έχουν πλασαριστεί στην 3άδα επίσης 4 (Πάρμα, Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Κιέβο). Παρατηρείται επίσης ότι οι νεοφώτιστες ομάδες δεν πέφτουν με τον ίδιο ρυθμό όπως σε άλλα πρωταθλήματα, ενώ συνήθως ο τίτλος κρίνεται σε τελευταίες αγωνιστικές και συνήθως σε κάποιο ντέρμπι. Δυνατή μάχη για παραμονή, ΟΥΕΦΑ. Το Ισπανικό το έχουν κατακτήσει 4 ομάδες(Ρεάλ, Μπάρτσα, Βαλένθια, Ντεπορτίβο) και στην 3αδα έχουν πλασαριστεί 5 (Σεβίλλη,Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ, Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ). Οι νεοφώτιστες πέφτουν αμέσως, ενώ γίνεται δυνατή μάχη για την 4η θέση, αλλά όχι για το ΟΥΕΦΑ. Το Αγγλικό το έχουν κατακτήσει 3(Μαν.Γιουν, Άρσεναλ,Τσέλσι), ενώ στην 3αδα μόλις 3 (Νιούκαστλ, Λιντς, Λίβερπουλ). Κάθόλου μάχη για την 4αδα, καλή μάχη για το ΟΥΕΦΑ, οι νεοφώτιστες πέφτουν σούμπιτες. Αν πάμε πριν την 10ετια του '70, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι το αγγλικό ήταν το πιο ανταγωνιστικό, αφού οι ομάδες εναλλάσσονταν συνέχεια, γιατί δεν υπήρχαν τρομερές οικονομικές διαφορές. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας... και μακριά από παπαρολογίες δημοσιογράφων! | ||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 29-08-2007 στις 21:48. |
|||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Αν ο Ριμπο έπαιζε στην Μίλαν ο Κακά ακόμα στον πάγκο θα ταν...... Γιατί σαν παικτες (προσοντα) ο Τζιλα και ο Πιππο είναι λιγουλακηδες μπροστά στον σαπιο Σαχά και στον Σολσκιερ.... Την Τσέλσι την συμπαθείς λόγω Μουρίνιο.... Σιγά την μπάλα που παίζει.... Μας έχει θαμπώσει με το καταπληκτικό της ποδόσφαιρο.... Για βάλε ολα τα χρονια τις χρυσές μπάλες.... Δεν νομιζω δα να υπάρχει και τόσο διαφορά.... Το Ιταλικο είναι ανύπαρκτο. Το ιταλικό που έβλεπα εγώ το 94 με κατι απιθανες Φοτζιες με Μπραιαν Ροι ήταν πραγματικο καλο πρωτάθλημα. Ανύπαρκτο μετά το γυρισμα της χιλιετίας..... Το Ισπανικό είναι ποιοτικο, πολύ ποιοτικό. Το Αγγλικο είναι συνδυασμός λιγο τεχνικη, πολύ ταχύτητα και αρκετή δύναμη Σε έπεισα? Μην αραδιαζεις στοιχεία και στατιστικά και ψαρωνουν τα παιδακια εδώ μέσα. Δεν μασάμε.... | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Στεναχωριέμαι που βλέπω την Μπάρτσα τώρα.
![]() Δυστυχώς δεν χωράνε όλοι.... Ο Τζιο Ντος Σαντος μου φαινεται καλυτερος απο τον Μέσσι Ο Ανρι έχει τοση προσωπικοτητα που ο Ρονι φαινεται αόρατος Ο Τουρέ το ξεραμε απο τον ΟΣΦΠ πως είναι καλός παικτης. Και φαινεται πως δένει με την ομάδα.... Και τέλος ο Ετό δεν χωράει γιατι δυστυχώς και όσο και αν μην μου αρέσει ο Ντέκο είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής για να βγαινει.... Γενικα ο ένας ή δυο απο Ντεκο, Ετο, Ρονι ίσως πρέπει να την κανει.... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
τραυματιστηκε παντως νομιζω οτι αν ειναι να παιζει οπως περυσι, ο Ρονι καλα θα κανει να κατσει στον παγκο και να μη μιλαει οταν γυρισει ο Ετο παλι δεν πηραμε τερματοφυλακα και θα κλαιμε παντως. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:16.

cker,burn

Αυτό ξέρω εγώ. Ή μήπως δεν κρύβει αρκετά την μπάλα;
Βάση επετηρίδας; Όπως ο Κακά; Ο Τζίλα δεν σε χάλασε τον Απρίλη. Και βασικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο ο Σαχά είναι καλύτερος του Τζίλα ή ο Σόλσκιερ του Πίπο.

Υβριδικός τρόπος