|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Περίπου 3.5 εκατομμύρια τόνους οικιακών σκουπιδιών παράγουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Δεκτόν...Δεν είναι τυχαίο όμως που κάθε φορά που έρχεστε στο Σαν σίρο ταπεινώνεστε. Με μόλις ένα Τσουλού σε 40 χρόνια και χωρίς ηγέτη στην ομάδα δεν νομίζω να πάτε πουθενά στην Ευρώπη. Γιατί με Κάρικ και Χαρντγκριβς στο κέντρο τα ίδια θα βλέπουμε φέτος. Θέλετε έναν Κιν επειγόντως...
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Adios Antonio Puerta
O Νεασέλ έχει δίκιο σε αυτά που λέει μην βλέπεται παντού στην ντόπα Marc Vivian Foe ![]() Miklos Feher |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Tεσπα,δεν σου απανταω γιατι παντα τα ιδια θα λεμε και ποτε δεν θα βγαλουμε ακρη,,αλλα τουλαχιστον παραδεξου αυτο..Με τι μπατζετ και τι ατομα φτασαμε εμεις τελικο και με τι εσεις.;ησασταν 5 κλασεις πανω απο εμας και παρολα αυτα σας ειπιαμε το αιμα...τετοιο comeback δεν θα ξαναγινει ευκολα..
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κλινικά νεκρός ο Πουέρτα...
![]() Τι να πεις τώρα... Αναβλήθηκε και το ματς απόψε,οριστικό. |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 28-08-2007 στις 17:33. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καρδιακή προσβολή μέσα στο ματς το Σάββατο. Υπάρχει και βίντεο που τον δείχνει να καταρρέει την ώρα του ματς. Επανήλθε για λίγο αλλά στα αποδυτήρια ξανακατέρρευσε,άργησε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και τελικά μετά από 2 μέρες στην εντατική (όπου ανέπνεε μηχανικά) πέθανε σήμερα...
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Ιταλία: Μακράν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με 3 κολοσσούς να παλεύουν για τον τίτλο. Ένα μικρό προβάδισμα στην Ίντερ δίνω, γιατί είναι πιο δεμένη από τη Γιούβε και έχει πιο πολλές λύσεις από τη Μίλαν. 2ο φαβορί την Μίλαν. Δυνατή θα είναι και η Ρόμα, αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Για 4η θέση θα παλέψουν Φιορεντίνα, Σαμπτόρια, Ουντινέζε ενώ δν βλέπω καλά τις Λάτσιο και Παλέρμο.
Στην Αγγλία βλέπω φαβορί την Τσέλσι. Η Μαν Γιουν θα χάσει βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα που για να κάνεις πρωταθλητισμό δεν επιτρέπεται. Η Άρσεναλ είναι νεανική και πιστεύω καλύτερη από πέρσι. Η λίβερπουλ δεν έχει ούτε την φανέλα, ούτε τις αντοχές να πάει μέχρι το τέλος. Ισπανία ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα πιστεύω. Στη Γαλλία σφαγή. Αυτά. |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:45.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος