WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > My World > World Sports
Μεγάλες Αλήθειες
Το 1/4 από τα κόκαλά μας είναι στα πόδια.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-08-2007, 17:08   #51 (permalink)
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα

Ο κακά ο ίδιος έχει δηλώσει ότι όσο τον θέλει η προεδράρα μας αυτός θα μείνει στην Μίλαν. Γι'αυτό ας κόβονται οι ορέξεις σας με τον Κακά!

Επίσης, αν πάρει ποτέ πρωτάθλημα η ομάδα σου αιθέρα εγώ θα γίνω φανατικός λιβερπούντλιαν...Έχετε να παίξετε μπάλα εδώ και 50 χρόνια και νομίζετε ότι είστε και μεγάλη ομάδα.Αλήθεια πόσα χρόνια έχετε να πάρετε πρωτάθλημα? 20? 30? ειλικρινά δεν θυμάμαι, είναι τόσα πολλά που ίσως να μην είχα γεννηθεί.

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-2007, 17:10   #52 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

Συγνωμη τον ειδες τον Χλεμπ σε αυτον τον αγωνα, εγω πραγματικα εχασα πασα ιδεα..τον θεωρουσα χαλαρα παιχτουρα που ξεπεταχτηκε απο το πουθενα οπως και οι περισσοτεροι στην αρσεναλ αλλα σε αυτον τον αγωνα δεν εκανε απολυτως τιποτα.ενταξει, δεν μπορω να κρινω απο εναν αγωνα αλλα τωρα ολοι στην αρσεναλ πρεπει να παιρνουν περισσοτερες πρωτοβουλιες και να παιζουν ακομα καλυτερα αφου δεν εχουν ενα ανρι να τους βγαζει το φιδι απο την τρυπα.

βρε η σιτυ ενταξει καλους παιχτες εχει αλλα σιγουρα θα παρουσιασει κοιλια σε καποιο διαστημα και εκει ειναι που θα φανει γιατι δεν ειναι ακομα μεγαλη ομαδα.ασε που αντιπαθω αρκετα τον ερικσον για αυτο βασικα τα λεω ολα αυτα.

τωρα για τη μιλαν δεν μιλαω γιατι εισται αρκετοι οπαδοι της και θα με πρηξετε οτι εχετε ομαδα και τετοια..και εγω , αν δεν επεφτε με τη λιβερπουλ 2 φορες, θα θεωρουσα τη μιλαν ομαδαρα και ανωτερη ακομα και απο τη μπαρτσα αλλα για ιδιαιτερους λογους δεν μπορω!
Παλιά 29-08-2007, 17:22   #53 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης, αν πάρει ποτέ πρωτάθλημα η ομάδα σου αιθέρα εγώ θα γίνω φανατικός λιβερπούντλιαν...Έχετε να παίξετε μπάλα εδώ και 50 χρόνια και νομίζετε ότι είστε και μεγάλη ομάδα.Αλήθεια πόσα χρόνια έχετε να πάρετε πρωτάθλημα? 20? 30? ειλικρινά δεν θυμάμαι, είναι τόσα πολλά που ίσως να μην είχα γεννηθεί.
Eτοιμασου να γινεις γιατι ειτε φετος ειτε του χρονοθ θα ειναι η χρονια μας οσο και γραφικο αν ακουγεται αυτο..
Εχουμε να παρουμε απο το 90 πρωταθλημα αλλα δεν νομιζω να σημαινει κατι αυτο..
Και οσο για την μπαλα που λες οτι εχουμε να παιξουμε,, δεν θελω ποτε να αναφερομαι στην ιστορια της λιβερπουλ γιατι εκει πραγματικα δεν μας πιανει κανενας και δεν θελω να σου θυμισω τι μπαλαρα παιζαμε απο το 77 μεχρι το 84 οταν και μας πελεκισαν οι ιταλοι με το μονο τροπο που μπορουσαν να σταματησουν εκεινη την ομαδα,ριχνοντας την εκτος διοργανωσεων , αλλα θα σου θυμισω οτι φτασαμε 2η με τον ουγιε παιζοντας το πιο επιθετικο ποδοσφαιρο στο νησι οταν οι αλλοι περιμεναν τις σεντρες για να βαλουν γκολ..τελλλος

αποσυρθηκε και ο σολσκιερ απο το ποδοσφαιρο.κριμα , πιστευω ειχε αλλον ενα χρονο καλης μπαλας..
Παλιά 29-08-2007, 17:40   #54 (permalink)
Planet girl > all

Ότι έχεις να πάρεις πρωτάθλημα απο το 90 σημαίνει ότι εδώ και τόσα χρόνια δεν έχεις την καλύτερη ομάδα στο νησί, και σίγουρα δεν έχετε καμία σχέση(ποιοτικά) με την τότε Λίβερπουλ που σας έκανε γνωστούς σε όλο τον κόσμο...

Για μένα είναι ελάχιστοι οι παίκτες σας που αξίζουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας σου...και γιαυτό προφανώς έχετε να δείτε πρωτάθλημα σχεδόν 20 χρόνια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 29-08-2007 στις 17:44.
Παλιά 29-08-2007, 18:04   #55 (permalink)
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road

αν και απεχθανομαι τη λιβερπουλ πρεπει να λεμε και αληθειες.αν δεν ειχε τιμωριθει πριν τοσα χρονια με αποκλισμο απο ευρωπαικες διοργανωσεις θα ηταν αλλη ομαδα.και μην ξεχναμε πως ειναι η ομαδα με τα περισσοτερα πρωταθληματα αγγλιας παρολο που εχει να παρει κατι δεκαετιες πρωταθλημα.η ομαδα μου (μαντσεστερ)παιζει τοσα χρονια χωρις αντιπαλο και φετος εφτασε τα 15-16 οσα εχει και η λιβερπουλ.
οσο για τη συγκριση καμπιονατο-πρεμιερσιπ απλα δεν υπαρχει.οσο επαιζε η γιουβεντους πρωτη εθνικη το επαιρνε χαλαρα αυτη ή η μιλαν.χωρις αυτες τις δυο το παιρνουν οι λουζερς του μουρατι.η μπαλα που παιζεται στην αγγλια αλλα και ο ανταγωνισμος σε ολες της κατηγοριες της αγγλιας δεν υπαρχουν πουθενα.

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-2007, 18:49   #56 (permalink)
Planet girl > all

Το πιο ανταγωνιστικό και πιο θεαματικό πρωτάθλημα με διαφορά είναι το ισπανικό. Όλες οι ομάδες ξέρουν μπάλα έχουν ποιοτικούς παίκτες και σπάνια κλείνονται γιαυτό και βλέπουμε πάντα ωραίο ποδόσφαιρο. Μία μικρομεσαία ισπανική ομάδα πιστεύω κερδίζει όλες τις μικρομεσαίες ομάδες στην αγγλία και παίρνει πρωτάθλημα στην Ελλάδα με περίπατο. Με εξαίρεση ίσως 2-3 ομάδων όλες οι υπόλοιπες μπορούν να κερδίσουν σε όλες τις έδρες γιαυτό και τα τελευταία χρόνια ο τίτλος κρίνεται στον βαθμό στην τελεύταια αγωνιστική μεταξύ 2-3 ομάδων. Για τις θέσεις δε του Τσουλού παλεύουνε 3-4 ομάδες ενώ για το ούεφα 6-7 τουλάχιστον. Αυτό είναι πρωτάθλημα, μόνο 1-2 ομάδες δεν κυνηγάνε τπτ...

Στην αγγλία μονίμως μετά απο 15 αγωνιστικές η κούρσα του τίτλου γίνεται μεταξύ 2 ομάδων που έχουν πάρει 15-20 πόντους διαφορά απο τους υπόλοιπους. Τι συγκρίνουμε?

Η μπάλα που παίζεται στην Αγγλία δεν έχει καμία σχέση με Ισπανία. Το θέαμα είναι πολύ χειρότερο. Σπάνια γίνονται ωραία παιχνίδια, 95% δύναμη και 5% τεχνική, μόνο ο Ρονάλντο τριπλάρει, ωραία γκολ βλέπουμε αλλά όχι ωραία ματς. Στην ισπανία νομίζω χαίρεσαι κάθε λεπτό του παιχνιδιού...

Τέσπα γούστα είναι αυτά, πάντως σίγουρα το πιο ανταγωνιστικό είναι το ισπανικό. Όταν δυο ομάδες έχουν 20 βαθμούς διαφορά απο τον 3ο στα μέσα της χρονιάς, δεν βλέπω κανέναν ανταγωνισμό εγώ...

Παλιά 29-08-2007, 18:57   #57 (permalink)
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..

Το avatar του χρήστη prokroustis

Περιοχή: Πλανητης Σειριος, Μικρος Κυων...
prokroustis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην prokroustis

Το πιο ανταγωνιστικό και πιο θεαματικό πρωτάθλημα με διαφορά είναι το αγγλικο. Όλες οι ομάδες ξέρουν μπάλα έχουν ποιοτικούς παίκτες και σπάνια κλείνονται γιαυτό και βλέπουμε πάντα ωραίο ποδόσφαιρο. Μία μικρομεσαία αγγλικη ομάδα πιστεύω κερδίζει όλες τις μικρομεσαίες ομάδες στην ισπανια και παίρνει πρωτάθλημα στην Ελλάδα με περίπατο. Με εξαίρεση ίσως 2-3 ομάδων όλες οι υπόλοιπες μπορούν να κερδίσουν σε όλες τις έδρες γιαυτό και τα τελευταία χρόνια ο τίτλος κρίνεται στον βαθμό στην τελεύταια αγωνιστική μεταξύ 2-3 ομάδων. Για τις θέσεις δε του Τσουλού παλεύουνε 3-4 ομάδες ενώ για το ούεφα 6-7 τουλάχιστον. Αυτό είναι πρωτάθλημα, μόνο 1-2 ομάδες δεν κυνηγάνε τπτ...καταλαβες?

Αναγεννήθηκα σαν το Φοίνικα μέσα απ' την τέφρα μου
Πνέει ο Ιχώρ μέσα κάθε φλέβα μου
Μαύρα πέπλα που μου εμποδίζαν την αληθινή όραση του καλού
Σκίζονται και χάνονται από εμπρός μου
Άλλαξε εντός μου ο ρυθμός του κόσμου
Το μυαλό μου διαυγές...
Ο χρήστης prokroustis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-2007, 19:10   #58 (permalink)
παμε ρε γαυρε

δεν διαφωνω για το ισπανικο και εγω το θεωρω το πιο θεαματικο αλλα πιστευω πως αν το δεις αντικειμενικα το αγγλικο ειναι το ανωτερο απ'τα 3 σχεδον σε ολους τους τομεις.στο μονο που υπερτερουν οι ιταλοι ειναι οτι παιρνουν το αποτελεσμα.τελος στο αγγλικο πρωταθλημα εχουν παρει πρωταθλημα ομαδες οπως νοτιχαμ φορεστ μπλακμπερν αν θυμαμε πρι κατι χρονια αλλα γενικα και στην ισπανια υπαρχει μονο μπαρτσα ρεαλ και μια τριτη που δεν το σηκωνει ποτε οπως λα κορουνια ή βαλεντσια παλιοτερα και οπως η σεβιλλη τωρα

Burn motherfcker,burn
Παλιά 29-08-2007, 19:21   #59 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

A ρε βούρδουλας που σας χρειάζεται.... Και σε σένα άμπαλε Ιταλολάτρη και της άλλη της Πιρλόπληκτης.....

Ποιος Έμερσον μωρέ? 'Η ο Πατο? Αυτός θα παιξει το 2015 βάσει επετηρίδας. Και μετά τι έχουν? Τον άμπαλο τον Τζιλα? Toν Πιππο? Ο Σιλβιο έχει κανει ταμα να κανει την περσινη χρονια ο Κακά. Αν δεν την κάνει ούτε τα άσπρα χώματα δεν σας βλέπω να κερδίζετε.... Ακόμα και η Σαμπντορια καλύτερη επιθετική γραμμή έχει.....

Καλά Καταλανε φίλους σαν εσένα η Γιουναιτεντ δεν τους θελει. Ακούς εκει παιζει χωρίς αντιπαλο. Αδελφέ η Γιουναιτεντ καταφερε και επικρατησε την εποχή που ο επαγγελματισμος έφτασε στο απογειο. Δεν πήρε πρωταθλήματα το 1950 αλλά πήρε 9 μεσα στην δεκαετία του 90 και του 2000.

Και καλά Καρμα θα δουμε που θα φτασει η ομάδα του Σβεν.... Κατσε να δουμε γιατί στην αρχή όλα καλά είναι. Κάτσε να κατσουν κανα δυο στραβές και θα δούμε....

ΥΓ: Και πριν μιλάτε για την Γιουναιτεντ να ξεπλένετε το στόμα σας.... (Το γατόνι μπορεί να το πλένει και με μπύρα)
Παλιά 29-08-2007, 19:30   #60 (permalink)
παμε ρε γαυρε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
A ρε βούρδουλας που σας χρειάζεται.... Και σε σένα άμπαλε Ιταλολάτρη και της άλλη της Πιρλόπληκτης.....

Ποιος Έμερσον μωρέ? 'Η ο Πατο? Αυτός θα παιξει το 2015 βάσει επετηρίδας. Και μετά τι έχουν? Τον άμπαλο τον Τζιλα? Toν Πιππο? Ο Σιλβιο έχει κανει ταμα να κανει την περσινη χρονια ο Κακά. Αν δεν την κάνει ούτε τα άσπρα χώματα δεν σας βλέπω να κερδίζετε.... Ακόμα και η Σαμπντορια καλύτερη επιθετική γραμμή έχει.....

Καλά Καταλανε φίλους σαν εσένα η Γιουναιτεντ δεν τους θελει. Ακούς εκει παιζει χωρίς αντιπαλο. Αδελφέ η Γιουναιτεντ καταφερε και επικρατησε την εποχή που ο επαγγελματισμος έφτασε στο απογειο. Δεν πήρε πρωταθλήματα το 1950 αλλά πήρε 9 μεσα στην δεκαετία του 90 και του 2000.

Και καλά Καρμα θα δουμε που θα φτασει η ομάδα του Σβεν.... Κατσε να δουμε γιατί στην αρχή όλα καλά είναι. Κάτσε να κατσουν κανα δυο στραβές και θα δούμε....

ΥΓ: Και πριν μιλάτε για την Γιουναιτεντ να ξεπλένετε το στόμα σας.... (Το γατόνι μπορεί να το πλένει και με μπύρα)
για μενα η μονη αντιπαλος ειναι η λιβερπουλ σιγα μην μετρησω την αρσεναλ και τη μπλακμπερν.η μονη σοβαρη αντιπαλος τα τελευταια χρονια ειναι η τσελσι και απο αυτην εχει χασει τα δυο απο τα τελευταια πρωταθληματα.
τελος ειμαι οπαδος μονο του ολυμπιακου απλα στην αγγλια και την ισπανια συμπαθω μπαρτσα-γιουναιτεντ.ας μη με θελει για φιλο η μαντσεστερ,εγω τη γουσταρω γιατι παιζει μπαλα και μονο γι'αυτο.ουτε καιγομαι να κερδισει τα ντερμπι ουτε θα τα βαψω μαυρα αν χασει μια κουπα(αλλα θα χαρω αν την παρει).εγω θελω να ειμαι αντικειμενικος και προσπαθω να βλεπω την πραγματικοτητα

Burn motherfcker,burn
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές