|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μία ράβδος χρυσού μεγέθους ενός σπιρτόκουτου μπορεί να μετατραπεί σε φύλλο χρυσού διαστάσεων όσο ενός γηπέδου τένις | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
"Συνήθιζα να λέω 'Είμαι ο Τζορτζ Μπεστ - ο ποδοσφαιριστής της Μαν. Γιουνάιτεντ.' Αυτό συνήθως αρκούσε" (Αποκαλύπτοντας το "μυστικό" των κατακτήσεών του στο γυναικείο πληθυσμό)
"Το 1969 παράτησα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου" (σε δημοσιογράφους, για τα χρόνια τους ως ποδοσφαιριστής) "Ξόδεψα εκατοντάδες χιλιάδες λίρες σε γυναίκες, αλκοόλ και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα" (σε δημοσιογράφους, σχετικά με τη διαχείριση της περιουσίας του) "Δεν μπορεί να κλωτσήσει με το αριστερό του πόδι, δεν μπορεί να κάνει κεφαλιά, δεν μπορεί να κάνει τάκλιν και δεν σκοράρει αρκετά γκολ. Πέραν αυτών, είναι μια χαρά παίκτης" (αναφερόμενος στον Ντέιβιντ Μπέκαμ) "Ήμουν μέσα για 10 ώρες και είχα σαράντα ποτήρια - κατόρθωσα έτσι να διαλύσω το προηγούμενό μου ρεκόρ κατά 20 ολόκληρα λεπτά!" (κάνοντας δηλώσεις αμέσως μετά τη μεταμόσχευση ήπατος) "Ήμουν πιθανότατα ο πρώτος ποδοσφαιριστής με προφίλ ποπ σταρ και όταν ο ατζέντης μου έλεγε ότι θα μπορούσα μέχρι και να γράψω το όνομα μου μέχρι και πιαστράκια μοκέτας για σκάλες και να τα πουλήσω σε ανθρώπους που έμεναν σε μπανγκαλόους (σσ: Δεν έχουν σκάλες), είχε δίκιο!" (Σατυρίζοντας τη δημοτικότητά του) "Ο Πελέ με αποκάλεσε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμος. Αυτό είναι η ύψιστη τιμή στη ζωή μου" (από την αυτοβιογραφία του) "I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World" [Αμετάφραστο. Πρόκειται για το σχόλιό του σχετικά με τις συχνές εξαφανίσεις του] "Σταμάτησα να πίνω αλλά μοναχά όταν κοιμάμαι" (σχολιάζοντας τον αλκοολισμό του) "Αυτά τα κάνουν μικρά παιδιά - να πετάνε φαγητό. Ακούς εκεί. Αυτό δεν είναι καυγάς. Εμείς ήμασταν αληθινοί άντρες, έτσι και γινόταν κάτι τέτοιο θα τους αρχίζαμε στα... μπουκέτα στο σαγόνι!" (η γνώμη του Τζορτζ Μπεστ μετά τον καυγά με... κομμάτια πίτσας, ανάμεσα στους παίκτες της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). "Οδηγούσα στο Λονδίνο, όταν είδα ένα διαφημιστικό πόστερ που έλεγε "Πιείτε Canada dry". Δε μπορούσα ν' αρνηθώ τέτοια προσφορά" (Κάνοντας λογοπαίγνιο με το dry ποτό Canada, όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι γιατί πήγε να παίξει ποδόσφαιρο στη Βόρεια Αμερική) "Αν είχα γεννηθεί άσχημος, δεν θα είχατε ακούσει ποτέ για τον Πελέ" (Κάνοντας την αυτοκριτική του) "Το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι που δεν έπαιξα ποδόσφαιρο για ακόμα 10 χρόνια" (από την αυτοβιογραφία του) Τζορτζ Μπεστ |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
"Ο Μαραντόνα είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ". (ερωτηθής για τη γνώμη του σχετικά με την "αιώνια" σύγκριση Μαραντόνα-Πελέ)
"Εχω καλύτερο μάτι για το γκολ από αυτόν και παίρνω καλύτερες θέσεις στην περιοχή. Συμφωνώ ότι ο Ρονάλντο είναι φαινόμενο, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι καλύτερος". (την περίοδο που ο Ρονάλντο τον ξεπερνούσε στα γκολ με την εθνική Βραζιλίας και τα μέσα τον χαρακτήριζαν κατώτερο του "φαινομένου") "Εάν τα γκολ του Πελέ απέναντι σε ομάδες του Στρατού μετρούν, γιατί δεν υπολογίζονται και τα δικά μου γκολ;" (για τα γκολ που δεν θεωρούνται επίσημα, στον υπολογισμό των 1.000 τερμάτων) "Ο Πελέ καλύτερα να βάλει ένα παπούτσι στο στόμα του" "Ο προπονητής θα πρέπει να μην βρίσκεται στο δρόμο μας. Είναι ένας σημαντικός ρόλος φυσικά, αλλά είναι πιο πιθανό να χάσει ένα παιχνίδι, παρά να το κερδίσει. Τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι παίκτες". (η… γενική του σχέση με τους προπονητές) "Ποτέ δεν έχει κερδίσει τίποτα και ήδη μιλάει άσχημα για μένα. Ο Γκάμα μόλις μπήκε στο λεωφορείο και θέλει και θέση στο παράθυρο". (η… ειδική του σχέση με τον πρώην προπονητή του στη Φλουμινένσε, Αλεχάντρε Γκάμα) "Γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα γίνω προπονητής. Δεν θα είχα την υπομονή να αντιμετωπίζω παίκτες όπως ο… Ρομάριο για παράδειγμα". "Γνωρίζω ότι ο κόσμος λέει ότι δεν τρέχω, αλλά ούτε όταν ήμουν 18 έτρεχα. Θέλουν να αρχίσω να τρέχω είκοσι χρόνια μετά;" "Στην προσωπική μου ζωή κάνω ό,τι μου αρέσει. Η νύχτα είναι φίλη μου. Εάν δεν βγω έξω, δεν σκοράρω". (προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την έντονη εξωγηπεδική ζωή του) "Ο Θεός με έπλασε για να διασκεδάζω τον κόσμο με τα γκολ μου". "Ο Θεός με έδειξε με το δάχτυλό του και είπε ‘εσύ είσαι ο εκλεκτός’". Ρομάριο |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
"Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε το τρεμπλ. Επίσης νομίζω ότι μπορούμε να χάσουμε τα δύο από τα τρία τρόπαια που διεκδικούμε. Δεν νομίζω ότι θα χάσουμε την Πρέμιερσιπ". Ο Ζοζέ Μουρίνιο με αυτό τον τρόπο έκανε ποδαρικό στο 2006.
"Όταν ήμουν παιδί, στο δίλημμα ποδοσφαιριστής ή πυροσβέστης επέλεξα το πρώτο. Όμως όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα ήθελα να γίνω πυροσβέστης". Κρις Κέρκλαντ "Ο Μακελελέ δεν είναι ποδοσφαιριστής, ο Μακελελέ είναι σκλάβος". Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξαναχτυπά. "Μου θυμίζει ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πριν από 15-20 χρόνια. Μοιάζει με παίκτη τον 70's με αυτό το κούρεμα". Ο Κρις Κόλεμαν σχολιάζει άγνωστο ποδοσφαιριστή. "Δεν ήμουν ποτέ σπουδαίος ποδοσφαιριστής". Ο Ρόι Κιν απαντά σε όσους ισχυρίζονται ότι οι καλοί παίκτες δεν εξελίσσονται σε αξιόλογους προπονητές. "Από την μία πλευρά δεν έχω ενοχές. Από την άλλη ξόδεψα 40εκ. λίρες, έχασα τη γυναίκα μου και ότι άλλο είχα". Μαρκ Γκόλντεμπ (πρώην πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας) "Κάποιες φορές βουτάω, κάποιες άλλες μένω όρθιος". Κρίση ειλικρίνειας από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. "Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν τζογάρω και δεν ξέρω τι μέρα είναι". Στιβ ΜακΚλάρεν. "Περίμενα να με βρίσουν, όμως επίσης δέχθηκα και ένα χάμπουργκερ. Επίσης περίπου 4.5 λίρες σε ψιλά". Γκάρι Νέβιλ, αναφερόμενος στην επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Άνφιλντ" για τον αγώνα με την Λίβερπουλ. "Τα σουτ έμπαιναν όλα μέσα, αλλά στην προπόνηση". Ο Φρανκ Λάμπαρντ δικαιολογείται για την αποτυχία της Αγγλίας στο Μουντιάλ. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Κώστας Αναστασάτος (προπονητής του Ολυμπιακού, παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 1986): "Παρακαλώ τους αξιότιμους θεατές του αγώνα να μη βρίζουν τις μαμάδες μας".
Ζάρκο Πάσπαλι (ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά το νικητήριο καλάθι στο ΣΕΦ στην κανονική διάρκεια της σεζόν 1994-95): "Σούταρα με το δεξί χέρι γιατί με το αριστερό κρατούσα τα αρχ... μου". Γιάννης Ιωαννίδης ή "Ολλανδός (συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη επί χρόνια, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 66-60 το 1993): "Ο κύριος Ιωαννίδης δεν θα έρθει στη συνέντευξη Τύπου. Με εξουσιοδότησε να σας μεταφέρω τις ευχές του για τα Χριστούγεννα". Διάλογος του αείμνηστου Μανώλη Διακάκη (επί χρόνια παράγοντα του Παναθηναϊκού) με τον Σωκράτη Κόκκαλη στο φάιναλ φορ της Σαραγόσα το 1995: Κόκκαλης: "Μανώλη, έλα μία βόλτα από το περίπτερο του Ολυμπιακού να σε κεράσουμε". Διακάκης: "Ευχαριστώ Σωκράτη μου αλλά φοβάμαι ότι εδώ στη Σαραγόσα δεν υπάρχει κλίβανος στο μέγεθός μου για να απολυμανθώ" Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου για τον Γιάννη Ιωαννίδη μετά τον β' τελικό του 1995: "θα μας τρελάνει ο πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών. Στο Φάληρο έπεσε όλος ο... Μιμίκος και κάναμε ομελέτα". Γιάννης Ιωαννίδης μετά το φάιναλ φορ της Σαραγόσα: "Τι να μας πει τώρα ο Ομπράντοβιτς; Κοιμήθηκε ο Θεός και πήρε αυτό το Κύπελλο. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά αλλά όταν σκηνοθετεί ο Θεός δεν μπορεί να αλλάξεις το σενάριο". Απάντηση Ομπράντοβιτς σε Ιωαννίδη: "Τον καταλαβαίνω τον κ. Ιωαννίδη. Κι εγώ αν είχα χάσει κάτι θα έψαχνα να πω". Συνέντευξη Τύπου Ιωαννίδη - Πολίτη παραμονή του φάιναλ φορ του 1994: Πολίτης: "Συνηθίζεται ο ηττημένος να δίνει το χέρι στον νικητή. Ετσι κι εγώ θα περιμένω αύριο από τον Γιάννη να έρθει να μου δώσει το χέρι του". Ιωαννίδης: "Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι". Γιώργος Σιγάλας μετά το επεισόδιο με τον Ντομινίκ Ουίλκινς στον πρώτο τελικό του 1996: "Εγώ σέβομαι τον Ντομινίκ αλλά πείτε του να κόβει τα νύχια του! Χειρότερος από τον Μπέρι είναι". Γιάννης Ιωαννίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στον δεύτερο τελικό του 1996: "Να βράσω τα πτυχία και τις θεωρίες μου. Δε γίνεται να με παίζει ζώνη και να χάνω". Ηλίας Ζούρος μετά την διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Γλυφάδα τον Ιανουάριο του 2002: "Σήμερα είδαν και οι τυφλοί!" Γιάννης Γιαννάκης, μάνατζερ του Ολυμπιακού, μετά τον δεύτερο τελικό του 1996 για τον σοβαρό τραυματισμό του Παπανικολάου: "Κάποιος μας κάνει βουντού. Αν πρόκειται να πεθάνουμε για να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ας το πάρει, για να ζήσουμε!" |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Ιούνιος 2004, παρουσίαση
"Σκοπεύω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να βελτιώσω την ομάδα και να την δομήσω βάσει της φιλοσοφίας μου και του οράματός μου. Έχουμε κορυφαίους παίκτες και –συγνώμη αν ακούγεται αλαζονικό- κορυφαίο προπονητή. Δεν είμαι υπερασπιστής των νέων ή πιο έμπειρων προπονητών. Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί στη δουλειά τους, αυτοί που επιτυγχάνουν και αυτοί που δεν τα καταφέρνουν. Σας παρακαλώ, μη με χαρακτηρίσετε υπερόπτη. Κέρδισα το Τσάμπιονς Λιγκ όμως και νομίζω πως είμαι ξεχωριστός… Δεν πρόκειται να έχει κάποιος παίκτης ειδική μεταχείριση. Σιχαίνομαι να μιλάω για τις μονάδες. Οι ομάδες κατακτούν τρόπαια". Ιούλιος 2004, σχολιάζει τη νέα δουλειά του "Αν ήθελα μία εύκολη αποστολή, θα έμενα στην Πόρτο. Υπέροχη μπλε καρέκλα, το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Θεός και μετά από Αυτόν, εγώ". Σεπτέμβριος 2004, μετά από εντός έδρας ισοπαλία με Τότεναμ "Στην Πορτογαλία λέμε πως ο αντίπαλος έφερε το λεωφορείο του και το έβαλε μπροστά στο τέρμα. Θα ήμουν εκνευρισμένος αν είχα πληρώσει 50 λίρες για να δω αυτό το ματς, επειδή η Τότεναμ ήρθε για να αμυνθεί. Μόνο μία ομάδα έψαχνε τη νίκη, εκείνοι απλά ήθελαν να μην δεχτούν γκολ. Δεν είναι δίκαιο". Νοέμβριος 2004, μετά το Άρσεναλ – Τότεναμ 5-4 "Αυτό το σκορ είναι για χόκεϊ και όχι για ποδόσφαιρο. Στην προπόνηση, πολλές φορές κάνω ασκήσεις επίθεσης τριών εναντίον τριών. Όταν το σκορ φτάνει το 5-4, στέλνω τους παίκτες στα αποδυτήρια επειδή δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους". Δεκέμβριος 2004, μετά το 2-2 με την Άρσεναλ και το γρήγορα εκτελεσμένο γκολ – φάουλ του Ανρί "Είμαι κάτι περισσότερο από λυπημένος. Το λυπημένος είναι μία ευγενική λέξη". Ιανουάριος 2005, για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον "Ίσως, όταν κλείσω τα 60, βρίσκομαι στο ίδιο πρωτάθλημα για είκοσι χρόνια και απολαμβάνω τον σεβασμό όλων, θα έχω τη δύναμη να μιλάω σε ορισμένους και να τους κάνω να τρέμουν". Ιανουάριος 2005, για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (λίγες μέρες μετά) "Ο κόσμος ψάχνει για μία κόντρα αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σέβομαι ιδιαίτερα τον Φέργκιουσον επειδή είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά οφείλει να ακολουθεί τις διαδικασίες. Δε μιλάω με διαιτητές και δε θέλω συναδέλφους μου να το κάνουν. Είναι κανόνας. Ένα πράγμα είναι να μιλάς, άλλο να φωνάζεις. Πάντως, δεν κρατάω κακία. Μετά το μεταξύ μας παιχνίδι, καθίσαμε στο γραφείο μας και ήπιαμε κρασί. Δυστυχώς, ήταν απαίσιο και μου παραπονέθηκε, οπότε όταν πάμε στο Ολντ Τράφορντ όπου θα παιχθεί το δεύτερο ημίχρονο, πάνω στα γενέθλιά μου, θα έχω μαζί μου ένα μπουκάλι υπέροχο πορτογαλικό κρασί". Ιανουάριος 2005, για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ "Είναι κάποιος τον οποίο σέβομαι ως άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Είναι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ δεν άσκησα κριτική εναντίον του και δημοσιεύματα που αφήνουν να εννοηθεί κάτι τέτοιο είναι αναληθή. Ποτέ δεν σχολίασα κάτι για τον Μπέκαμ". Φεβρουάριος 2005, μετά το ματς με τη Μπλάκμπερν "Όλο το απόγευμα έβρεχε στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Φαίνεται πως το Ίγουντ Παρκ έχει το δικό του κλίμα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πισίνα. Εξάλλου, για ρίξτε μία ματιά στον ξανθό που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, τον Ρόμπι Σάβατζ. Κάνει 20 φάουλ σε κάθε ματς και ποτέ δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά εν τέλει ήταν αγώνας πάλης. Πάντως, παλέψαμε και μάλιστα φανταστικά". Φεβρουάριος 2005 και ενώ η Τσέλσι είναι πρώτη στη βαθμολογία "Είμαστε στην πρώτη θέση αλλά όχι λόγω της οικονομικής δύναμης του συλλόγου. Βρισκόμαστε μέσα στους περισσότερους στόχους επειδή δουλεύω σκληρά". Φεβρουάριος 2005, μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα "Όταν είδα τον Φρανκ Ράικαρντ να πηγαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών, δε μπορούσα να το πιστέψω. Όταν είδα τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να αποβάλλεται, δε μου έκανε εντύπωση". Μάρτιος 2005, για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς "Αν με βοηθούσε στην προπονητική, θα ήμαστε στον πάτο της βαθμολογίας. Αν εγώ τον βοηθούσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, θα είχαμε χρεοκοπήσει". Μάιος 2005, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος "Αυτή είναι η αρχή της δουλειάς μας, όχι το τέλος της. Θέλω πολλά περισσότερα για μένα και για την Τσέλσι". Μάιος 2005, μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ "Το γκολ της Λίβερπουλ ήρθε από το φεγγάρι ή καλύτερα από την πίεση της εξέδρας. Η καλύτερη ομάδα έχασε. Μετά το 1-0, μία ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο. Η άλλη αμυνόταν όλη την ώρα. Μπορεί βέβαια κάποιος να πει πως εκείνοι σκόραραν, αλλά αυτό μάλλον το έκανε ο επόπτης. Η ουσία όμως είναι ότι νίκησαν και εύχομαι να κατακτήσουν το τρόπαιο. Η νύχτα τους ανήκει". Μάιος 2005, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "Είδα τους παίκτες τους και το προπονητικό τιμ να κάνουν τον γύρο του θριάμβου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, αφού πρώτα είχαν χάσει από εμάς. Αν αυτό το κάνει κάποιος στην Πορτογαλία, θα του πετάξουν μπουκάλια". Ιούλιος 2005, για τον Αρσέν Βενγκέρ και τον αντιπρόεδρο της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Ντέιν "Όταν κάποιος δουλεύει σε μία ομάδα, δεν πρέπει να συμβαίνει το ίδιο και με την ομοσπονδία. Η ομάδα είναι ομάδα και η ομοσπονδία, ομοσπονδία. Δε με απασχολεί το πώς βλέπει ο κόσμος την ομάδα μου από ηθική σκοπιά. Με απασχολεί όμως το ότι αντιμετωπιζόμαστε διαφορετικά σε σύγκριση με άλλες ομάδες. Κάποιοι είναι διάβολοι και κάποιοι άλλοι άγγελοι. Δε νομίζω πως είμαστε τόσο αποκρουστικοί ώστε να μας αντιμετωπίζουν ως διαβόλους. Δε νομίζω πως ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Ντέιβιντ Ντέιν είναι τόσο όμορφοι ώστε να τους βλέπουν αγγέλους. Δηλαδή, μόνο ο Μουρίνιο κοιτάει την σειρά των αγώνων και διαπιστώνει κάτι περίεργο;". Σεπτέμβριος 2005, για το Τσάμπιονς Λιγκ "Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Τα όσα έκανα πέρυσι, ήταν απόρροια κάποιων πραγμάτων. Αν λοιπόν η διοργάνωση είναι νορμάλ και χωρίς κάτι παράξενο, θα λατρεύω το να είμαι το καλό παιδί". Οκτώβριος 2005, για την αφετηρία της σεζόν «Έχουμε οκτώ νίκες σε οκτώ ματς, δεκαέξι γκολ και ο κόσμος λέει πως είμαστε ένα μάτσο κλόουν. Αυτό δεν είναι σωστό". Οκτώβριος 2005, μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στην Πρέμιερσιπ "Όλοι κλαίνε επειδή νικάμε συνεχώς, άρα νομίζω πως η ισοπαλία με την Έβερτον κάνει τους πάντες χαρούμενους. Δίνει στις υπόλοιπες ομάδες ελπίδα και αυτό που περιμένουν οι πολλοί. Μπορεί να φανώ ηλίθιος με αυτό που θα πω, αλλά νομίζω πως έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ και συνήθως, όταν σκοράρεις δύο φορές και δέχεσαι ένα τέρμα, νικάς". Οκτώβριος 2005, μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ "Θέλω να συγχαρώ την Τσάρλτον επειδή προκρίθηκε. Εμείς όμως ήμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Δεν χάσαμε τον αγώνα. Μετά από δύο ώρες, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Χάσαμε στα πέναλτι". Οκτώβριος 2005, σχετικά με το αήττητο στο πρωτάθλημα "Όλοι περιμένουν την Τσέλσι να μη νικάει όλα τα παιχνίδια. Την ημέρα που θα χάσουμε, θα ανακηρυχθεί Εθνική Εορτή στην Αγγλία. Είμαστε όμως έτοιμοι γι? αυτό". Οκτώβριος 2005, μετά την εκτέλεση του πέναλτι με πάσα από τον Πιρές "Είναι τελικά να απορεί κάποιος γιατί έκαναν κάτι τέτοιο. Μάλλον επειδή έχουν πολλούς εκτελεστές, θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό". Οκτώβριος 2005, για τον Αρσέν Βενγκέρ "Ο τύπος είναι ηδονοβλεψίας. Του αρέσει να κοιτάζει τους άλλους. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που όταν βρίσκονται σπίτι τους, έχουν ένα μεγάλο τηλεσκόπιο για να βλέπουν τι συμβαίνει σε άλλες οικογένειες. Το μόνο που κάνει είναι να μιλάει, να μιλάει και να μιλάει για την Τσέλσι". Ζοζέ Μουρίνιο |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Έκανα χρήση κοκαϊνης για έξι μήνες και τελικά κατέληξα σε μια κλινική. Το ιατρικό προσωπικό ύστερα από εμένα χρειάστηκε ψυχίατρο.
Πωλ Γκασγκόιν Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου 22 παίκτες τρέχουν γύρω από την μπάλα, ένας διαιτητής που κάνει λάθη και πάντα στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Γκάρι Λίνεκερ Ορισμένοι πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο απ' αυτό. Μπιλ Σάνκλι Αυτός που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο θα έπρεπε ν' ανακηρυχθεί Θεός. Ούγκο Σάντσες Αν ο Θεός είχε μέσα στη σοφία του αποφασίσει ότι οι άνθρωποι θα έπαιζαν ποδόσφαιρο στον ουρανό, θα βρίσκαμε τρόπο να φυτέψουμε και εκεί χόρτο. Μπράιαν Κλαφ Ακούω συχνά να μου λένε ότι εμείς οι παίκτες είμαστε σκλάβοι, δέσμιοι του ποδοσφαίρου. Αν ισχύει αυτό, τότε ζητώ να με καταδικάσουν σε ισόβια. Μπόμπι Τσάρλτον Αν βρεθείς στη μεγάλη περιοχή και δεν ξέρεις τι να κάνεις με την μπάλα, βάλε την στα δίχτυα και μετά έλα να συζητήσουμε τις υπόλοιπές σου επιλογές. Μπομπ Πέισλι Μόνο αν πέσει επιδημία πανούκλας, θα ξανακαλέσω τον Ντι Κάνιο στην Εθνική Τζιοβάνι Τραπατόνι Αν ο πατέρας του Σίμαν φορούσε προφυλακτικό, θα ήμασταν ακόμη στο παγκόσμιο κύπελλο. Νικ Χάνκοκ Σήμερα χάσαμε επειδή δεν κερδίσαμε. Ρονάλντο Μία χρονιά έπαιζα συνέχεια για 15 μήνες. Φραντζ Μπεκενμπάουερ Πραγματικά αυτή η μονόλεπτος σιγή είναι η καλύτερη που έχω ακούσει μέχρι σήμερα Γκλεν Χοντλ Η Γερμανία ήταν σήμερα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε 11 διεθνείς. Ιαν Ρας Δεν μπορούσα να εγκλιματιστώ στην Ιταλία. Ήταν λες και είχα μετακομίσει σε μία ξένη χώρα. Ιαν Ρας Θα ήθελα να παίξω σε μία ιταλική ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα. Μαρκ Ντρέιπερ Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, ειδικά τη μάνα και τον πατέρα μου. Σεμπάστιαν Τσιμέροβιτς Δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά πιστεύω ότι τη χρειάζεσαι. Άλαν Μπολ Θα έδινα το δεξί μου χέρι, προκειμένου να γίνω πιανίστας. Σερ Μπόμπι Ρόμπσον Κατά 99% ήμασταν κυρίαρχοι. Και όμως το υπόλοιπο 3% μάς στοίχισε και χάσαμε. Ρουντ Γκούλιτ Ο Πελέ δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο. Όλες οι ποδοσφαιρικές του αναλύσεις είναι λάθος. Αν θέλεις να κερδίζεις, κάνε ακριβώς το αντίθετο που προτείνει ο Πελέ Φελίπε Σκολάρι Ο Ζιντάν είναι καλός, αλλά αυτά που κάνει με την μπάλα, τα έκανε ο Μαραντόνα μ' ένα πορτοκάλι Μισέλ Πλατινί Ήσουν ένας χάλια παίκτης, είσαι χάλια προπονητής. Ο μόνος λόγος που συνεργαζόμαστε είναι επειδή, για κάποιο λόγο, είσαι προπονητής στην ομάδα της πατρίδας μου. Δεν είσαι καν Ιρλανδός, παλιοεγγλέζε Ρόι Κιν στον Μικ Μακάρθι |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Xavier ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ!!! ΤΕΛΛΛΟΣ!!!
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Απόσπασμα από συνέντευξη του Αρουαμπαρένα στο Goal.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα μετάφρασης αλλά προσέξτε πως μπορεί να <<παρεξηγηθεί>> ένας έντιμος ποδοσφαιριστής. Στην ερώτηση αν υπάρχει αντικαταστάτης στην ομάδα απαντά : Υπάρχουν πολλοί. Ο Λαγός,ο Μπούρμπος, ο Πλιάτσικας, να γυρίσει πίσω ο Σέζαρ, να αλλάξει το σύστημα σε 3-5-2. Χτυπάω ξύλο να μη μου συμβεί τίποτα. Και εμεις μαζί σου Μάρτιν.... και μεις μαζί σου... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Δεν ήξερα που να τοποθετήσω αυτό το θέμα, είπα όμως να μην ανοίξω καινούριο νήμα, αν και το αξίζει.
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2007 Ιανουάριος Ενώ η εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Κρίκετ ταπεινώνεται από την αντίστοιχη της Αυστραλίας, χάνοντας με 5-0, εγώ ψηφίζομαι ως ο 38ος πιο σέξι άνδρας του κόσμου, πίσω από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Αυτό αντιμετωπίζω τώρα… Φεβρουάριος Η Τσέλσι κερδίζει για ακόμη μια φορά το Carling Cup. Όχι και τόσο καλή ημέρα. Η καινούρια μου λακ, κάνει τα μαλλιά μου να φαίνονται στεγνά και αδιαμόρφωτα κατά τους πανηγυρισμούς. Στο μεταξύ, δύο Αμερικάνοι δισεκατομμυριούχοι, αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της Λίβερπουλ. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις έναν σύλλογο να πουλάει ακόμη και την ψυχή του σε λεφτάδες σαν κι αυτούς. Αυτό το είπα και στον Ρόμαν. Μάρτιος Η Αγγλία κερδίζει με 3-0 την Ανδόρα και ξαναμπαίνει στο κόλπο για την πρόκριση στο Euro 2008. Ακόμη οι οπαδοί της Τότεναμ με παρομοιάζουν με τον γιο μιας πόρνης, φωνάζοντας έξυπνα στιχάκια κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα για το FA Cup. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παίρνει διαζύγιο. Δεν είναι όλα τα νέα τόσο άσχημα. Με έναν καλό δικηγόρο, η Ιρίνα (πρώην σύζυγος του Αμπράμοβιτς) μπορεί να πάρει ακόμη και τον Μίκαελ Μπάλακ. Απρίλιος Εξακολουθώ να απολαμβάνω την συντριβή της Αγγλίας από την Αυστραλία στο Κρίκετ (χωρίς να ξέρω το γιατί), την ώρα που ο Τύπος της χώρας με «στολίζει» με διάφορα επίθετα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίζεται ποδοσφαιριστής της χρονιάς και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος να βλέπω έναν συμπατριώτη μου σε αυτή τη θέση, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι ικανός να εκτιμήσει ένα καλό κρασί από ποικιλίες του Μπορντό. Μάιος Η Τσέλσι κατακτά το FA Cup συνθλίβοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ με σκορ 1-0, σε έναν θρυλικό τελικό. Τώρα πλέον χρειάζομαι δύο χέρια για να δείξω πόσους τίτλους έχω κερδίσει χωρίς μέσα σε αυτούς να μετράω το Community Shield. Ακόμη, αφήνω την Μάντσεστερ να πάρει τον τίτλο στην Premier League. Πλέον από πρωταθλητής, είμαι ο μεγαλύτερος looser στο Νησί. Στη συνέχεια δίνω την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να πάει στον τελικό του Champions League για να χάσει από την Μίλαν στην Αθήνα. Έχω κι άλλα προβλήματα. Οι εχθροί της Τσέλσι θέλουν να απελάσουν τον σκύλο μου. Τους αγνοώ και ζητώ την βοήθεια της αστυνομίας. Ιούνιος Ο Ρότζερ Φέντερερ, κατακτά το 5ο Wimbledon της καριέρας του, αλλά το επίτευγμά του επισκιάζεται από την μεταγραφή του Στιβ Σίντγουελ στην Τσέλσι. Παράλληλα ο Τόνι Μπλερ δηλώνει την παραίτησή του, τρία μόλις χρόνια μετά την άφιξή μου στην χώρα. Άλλος ένας μικρός θρίαμβος. (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πόσο θεούλης ρε )Ιούλιος Όχι και πολλά πράγματα, μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ –ο δεύτερος πιο όμορφος άνδρας στο ποδόσφαιρο- κάνει το ντεμπούντο του με την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Αύγουστος Ο Τάισον Γκέι, κερδίζει τρία χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Εγώ απονέμω στον εαυτό μου ένα μετάλλιο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Σεπτέμβριος Αποφασίζω να φύγω από την ομάδα λύνοντας το συμβόλαιό μου «κοινή συναινέσει». «Αυτή είναι η επιθυμία μου», λέω στον Ρόμαν όταν με βοηθάει να βάλω το παλτό μου, «δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή», συμπληρώνω φεύγοντας. Στη συνέχεια στέλνω σε όλους τους παίκτες μήνυμα από το κινητό μου για τους το ανακοινώσω. Το βράδυ είμαι δεύτερο θέμα στις ειδήσεις του ITV. Τι προσβολή; Μα καλά ποιος είναι αυτός ο Τζορτζ Μπους; Οκτώβριος Ο Λιούις Χάμιλτον χάνει τον τίτλο στην Formula 1 με ένα πόντο διαφορά. Ακόμη, η Νότιος Αφρική κερδίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι νικώντας την Αγγλία. Εγώ κάθομαι αξύριστος στον καναπέ μου ακούγοντας Bon Jovi και προσπαθώ να σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ στο Pong (ηλεκτρονικό παιχνίδι). Όταν τα καταφέρνω η Τάμι (η σύζυγός του), υπερήφανη με παροτρύνει να κάνω καμιά βόλτα, να παίξω λίγο γκολφ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Νοέμβριος Την ώρα που πολλοί πρώην παίκτες μου, προσπαθούν να γράψουν το τέλειο sms για να με υποστηρίξουν για την απόφασή μου να φύγω από την Τσέλσι, η Αγγλία χάνει από την Κροατία στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών και αποκλείεται από το Euro 2008. Εγώ προσπαθώ να αποβάλλω την πίεση και τσακώνομαι με ένα πιτσιρικά στην αυλή του σχολείου της κόρης μου. Δεκέμβριος Κάποιος Φάμπιο Καπέλο προσλαμβάνεται από την ομοσπονδία της Αγγλίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Δυστυχώς όμως η είδηση αυτή επισκιάζεται από κάτι ταπεινό. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν δέχεται την πρόταση της FA λέγοντας πως περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης να του προτείνει συνεργασία σε λίγο καιρό. Έτσι με έχασαν. Προς το παρόν οι ώρες μου περνούν με πολύ Pong. Ο άνθρωπος ζωγραφίζει, δεν γράφει ημερολόγιο... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:43.

)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο