Απάντηση: Τρελές ατάκες
Έκανα χρήση κοκαϊνης για έξι μήνες και τελικά κατέληξα σε μια κλινική. Το ιατρικό προσωπικό ύστερα από εμένα χρειάστηκε ψυχίατρο.
Πωλ Γκασγκόιν
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου 22 παίκτες τρέχουν γύρω από την μπάλα, ένας διαιτητής που κάνει λάθη και πάντα στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί.
Γκάρι Λίνεκερ
Ορισμένοι πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο απ' αυτό.
Μπιλ Σάνκλι
Αυτός που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο θα έπρεπε ν' ανακηρυχθεί Θεός.
Ούγκο Σάντσες
Αν ο Θεός είχε μέσα στη σοφία του αποφασίσει ότι οι άνθρωποι θα έπαιζαν ποδόσφαιρο στον ουρανό, θα βρίσκαμε τρόπο να φυτέψουμε και εκεί χόρτο.
Μπράιαν Κλαφ
Ακούω συχνά να μου λένε ότι εμείς οι παίκτες είμαστε σκλάβοι, δέσμιοι του ποδοσφαίρου. Αν ισχύει αυτό, τότε ζητώ να με καταδικάσουν σε ισόβια.
Μπόμπι Τσάρλτον
Αν βρεθείς στη μεγάλη περιοχή και δεν ξέρεις τι να κάνεις με την μπάλα, βάλε την στα δίχτυα και μετά έλα να συζητήσουμε τις υπόλοιπές σου επιλογές.
Μπομπ Πέισλι
Μόνο αν πέσει επιδημία πανούκλας, θα ξανακαλέσω τον Ντι Κάνιο στην Εθνική
Τζιοβάνι Τραπατόνι
Αν ο πατέρας του Σίμαν φορούσε προφυλακτικό, θα ήμασταν ακόμη στο παγκόσμιο κύπελλο.
Νικ Χάνκοκ
Σήμερα χάσαμε επειδή δεν κερδίσαμε.
Ρονάλντο
Μία χρονιά έπαιζα συνέχεια για 15 μήνες.
Φραντζ Μπεκενμπάουερ
Πραγματικά αυτή η μονόλεπτος σιγή είναι η καλύτερη που έχω ακούσει μέχρι σήμερα
Γκλεν Χοντλ
Η Γερμανία ήταν σήμερα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε 11 διεθνείς.
Ιαν Ρας
Δεν μπορούσα να εγκλιματιστώ στην Ιταλία. Ήταν λες και είχα μετακομίσει σε μία ξένη χώρα.
Ιαν Ρας
Θα ήθελα να παίξω σε μία ιταλική ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα.
Μαρκ Ντρέιπερ
Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, ειδικά τη μάνα και τον πατέρα μου.
Σεμπάστιαν Τσιμέροβιτς
Δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά πιστεύω ότι τη χρειάζεσαι.
Άλαν Μπολ
Θα έδινα το δεξί μου χέρι, προκειμένου να γίνω πιανίστας.
Σερ Μπόμπι Ρόμπσον
Κατά 99% ήμασταν κυρίαρχοι. Και όμως το υπόλοιπο 3% μάς στοίχισε και χάσαμε.
Ρουντ Γκούλιτ
Ο Πελέ δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο. Όλες οι ποδοσφαιρικές του αναλύσεις είναι λάθος. Αν θέλεις να κερδίζεις, κάνε ακριβώς το αντίθετο που προτείνει ο Πελέ
Φελίπε Σκολάρι
Ο Ζιντάν είναι καλός, αλλά αυτά που κάνει με την μπάλα, τα έκανε ο Μαραντόνα μ' ένα πορτοκάλι
Μισέλ Πλατινί
Ήσουν ένας χάλια παίκτης, είσαι χάλια προπονητής. Ο μόνος λόγος που συνεργαζόμαστε είναι επειδή, για κάποιο λόγο, είσαι προπονητής στην ομάδα της πατρίδας μου. Δεν είσαι καν Ιρλανδός, παλιοεγγλέζε
Ρόι Κιν στον Μικ Μακάρθι
|