Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-10-2007, 11:26   #4 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Μπάσκετ...

Κώστας Αναστασάτος (προπονητής του Ολυμπιακού, παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 1986): "Παρακαλώ τους αξιότιμους θεατές του αγώνα να μη βρίζουν τις μαμάδες μας".

Ζάρκο Πάσπαλι (ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά το νικητήριο καλάθι στο ΣΕΦ στην κανονική διάρκεια της σεζόν 1994-95): "Σούταρα με το δεξί χέρι γιατί με το αριστερό κρατούσα τα αρχ... μου".

Γιάννης Ιωαννίδης ή "Ολλανδός (συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη επί χρόνια, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 66-60 το 1993): "Ο κύριος Ιωαννίδης δεν θα έρθει στη συνέντευξη Τύπου. Με εξουσιοδότησε να σας μεταφέρω τις ευχές του για τα Χριστούγεννα".

Διάλογος του αείμνηστου Μανώλη Διακάκη (επί χρόνια παράγοντα του Παναθηναϊκού) με τον Σωκράτη Κόκκαλη στο φάιναλ φορ της Σαραγόσα το 1995:
Κόκκαλης: "Μανώλη, έλα μία βόλτα από το περίπτερο του Ολυμπιακού να σε κεράσουμε".
Διακάκης: "Ευχαριστώ Σωκράτη μου αλλά φοβάμαι ότι εδώ στη Σαραγόσα δεν υπάρχει κλίβανος στο μέγεθός μου για να απολυμανθώ"

Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου για τον Γιάννη Ιωαννίδη μετά τον β' τελικό του 1995: "θα μας τρελάνει ο πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών. Στο Φάληρο έπεσε όλος ο... Μιμίκος και κάναμε ομελέτα".

Γιάννης Ιωαννίδης μετά το φάιναλ φορ της Σαραγόσα: "Τι να μας πει τώρα ο Ομπράντοβιτς; Κοιμήθηκε ο Θεός και πήρε αυτό το Κύπελλο. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά αλλά όταν σκηνοθετεί ο Θεός δεν μπορεί να αλλάξεις το σενάριο".

Απάντηση Ομπράντοβιτς σε Ιωαννίδη: "Τον καταλαβαίνω τον κ. Ιωαννίδη. Κι εγώ αν είχα χάσει κάτι θα έψαχνα να πω".

Συνέντευξη Τύπου Ιωαννίδη - Πολίτη παραμονή του φάιναλ φορ του 1994:
Πολίτης: "Συνηθίζεται ο ηττημένος να δίνει το χέρι στον νικητή. Ετσι κι εγώ θα περιμένω αύριο από τον Γιάννη να έρθει να μου δώσει το χέρι του".
Ιωαννίδης: "Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι".

Γιώργος Σιγάλας μετά το επεισόδιο με τον Ντομινίκ Ουίλκινς στον πρώτο τελικό του 1996: "Εγώ σέβομαι τον Ντομινίκ αλλά πείτε του να κόβει τα νύχια του! Χειρότερος από τον Μπέρι είναι".

Γιάννης Ιωαννίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στον δεύτερο τελικό του 1996: "Να βράσω τα πτυχία και τις θεωρίες μου. Δε γίνεται να με παίζει ζώνη και να χάνω".

Ηλίας Ζούρος μετά την διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Γλυφάδα τον Ιανουάριο του 2002: "Σήμερα είδαν και οι τυφλοί!"

Γιάννης Γιαννάκης, μάνατζερ του Ολυμπιακού, μετά τον δεύτερο τελικό του 1996 για τον σοβαρό τραυματισμό του Παπανικολάου: "Κάποιος μας κάνει βουντού. Αν πρόκειται να πεθάνουμε για να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ας το πάρει, για να ζήσουμε!"