Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-10-2007, 11:05   #2 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Τρελές ατάκες

"Ο Μαραντόνα είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ". (ερωτηθής για τη γνώμη του σχετικά με την "αιώνια" σύγκριση Μαραντόνα-Πελέ)

"Εχω καλύτερο μάτι για το γκολ από αυτόν και παίρνω καλύτερες θέσεις στην περιοχή. Συμφωνώ ότι ο Ρονάλντο είναι φαινόμενο, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι καλύτερος". (την περίοδο που ο Ρονάλντο τον ξεπερνούσε στα γκολ με την εθνική Βραζιλίας και τα μέσα τον χαρακτήριζαν κατώτερο του "φαινομένου")

"Εάν τα γκολ του Πελέ απέναντι σε ομάδες του Στρατού μετρούν, γιατί δεν υπολογίζονται και τα δικά μου γκολ;" (για τα γκολ που δεν θεωρούνται επίσημα, στον υπολογισμό των 1.000 τερμάτων)

"Ο Πελέ καλύτερα να βάλει ένα παπούτσι στο στόμα του"

"Ο προπονητής θα πρέπει να μην βρίσκεται στο δρόμο μας. Είναι ένας σημαντικός ρόλος φυσικά, αλλά είναι πιο πιθανό να χάσει ένα παιχνίδι, παρά να το κερδίσει. Τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι παίκτες".
(η… γενική του σχέση με τους προπονητές)

"Ποτέ δεν έχει κερδίσει τίποτα και ήδη μιλάει άσχημα για μένα. Ο Γκάμα μόλις μπήκε στο λεωφορείο και θέλει και θέση στο παράθυρο". (η… ειδική του σχέση με τον πρώην προπονητή του στη Φλουμινένσε, Αλεχάντρε Γκάμα)

"Γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα γίνω προπονητής. Δεν θα είχα την υπομονή να αντιμετωπίζω παίκτες όπως ο… Ρομάριο για παράδειγμα".

"Γνωρίζω ότι ο κόσμος λέει ότι δεν τρέχω, αλλά ούτε όταν ήμουν 18 έτρεχα. Θέλουν να αρχίσω να τρέχω είκοσι χρόνια μετά;"

"Στην προσωπική μου ζωή κάνω ό,τι μου αρέσει. Η νύχτα είναι φίλη μου. Εάν δεν βγω έξω, δεν σκοράρω". (προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την έντονη εξωγηπεδική ζωή του)

"Ο Θεός με έπλασε για να διασκεδάζω τον κόσμο με τα γκολ μου".

"Ο Θεός με έδειξε με το δάχτυλό του και είπε ‘εσύ είσαι ο εκλεκτός’".

Ρομάριο