WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-04-2008, 14:54   #3801 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι μωρε, ενω εσεις στα πετρινα χρονια ησασταν μεσα στην αγαπη και στην ομονοια (οχι την πλατεια)!
Ναι αλλα ενωθηκαμε και πλεον σηκωνουμε κουπες
Δεν κανουμε τους ποιητες
Παλιά 20-04-2008, 18:00   #3802 (permalink)
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι αλλα ενωθηκαμε και πλεον σηκωνουμε κουπες
Δεν κανουμε τους ποιητες
Ναι γι αυτό σηκώνετε κούπες...Επειδή ενωθήκατε στη χώρα των αμπάλων
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-2008, 19:56   #3803 (permalink)
belluschi-mania

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι γι αυτό σηκώνετε κούπες...Επειδή ενωθήκατε στη χώρα των αμπάλων

Στη χωρα των αμπαλων οπαδων
Παλιά 20-04-2008, 20:18   #3804 (permalink)
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road

Σωστός. Πριν από μερικές βδομάδες κλαψουρίζατε για την τύχη του πρωταθλήματος και τις κινήσεις του θείου, και τώρα έρχεστε να μας κάνεις μαθήματα ένωσης και γαλήνης... Γκετ ε γκριπ ρεεεεεεεε
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-2008, 20:56   #3805 (permalink)
belluschi-mania

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστός. Πριν από μερικές βδομάδες κλαψουρίζατε για την τύχη του πρωταθλήματος και τις κινήσεις του θείου, και τώρα έρχεστε να μας κάνεις μαθήματα ένωσης και γαλήνης... Γκετ ε γκριπ ρεεεεεεεε

Ε φυσικα και γκρινιαζαμε αλλα δεν ειμασταν 10000 και απεναντι να εχουμε αλλους τοσους τσατσους που να λενε τα αντιθετα.Γκρινιαζαν ολοι
Παλιά 20-04-2008, 22:28   #3806 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Nικο συγχαρητηρια για το πρωταθλημα! Για εμενα εσεις το πηρατε τελος.
Παλιά 20-04-2008, 23:32   #3807 (permalink)
belluschi-mania

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Nικο συγχαρητηρια για το πρωταθλημα! Για εμενα εσεις το πηρατε τελος.

Νικο συγχαρητηρια εκανες πολυ καλη χρονια φετος
Παλιά 21-04-2008, 09:54   #3808 (permalink)
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά εκτός του μαύρου και του άσπρου υπάρχει και το γκρι. Σίγουρα δεν είναι όπως τα λέει η Κάλλια (τον Βγενόπουλο τι τον έχεις?) αλλά ρε Άλκη εσύ πας να μας παρουσιάσεις πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟ. Πως παίζει γαμώ τις μπάλες, είναι πρώτος και έχει ένα τεχνικό διευθυντής ισάξιο του Αρνεσεν της Τσέλσι. Έλεος να μου λες τώρα πως ο Δημούτσος και ο Ντόι είναι διαμάντια. Συμφωνώ είναι αρκετά καλοί παίκτες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Σου είπα εγώ ότι θεωρώ τον Βγενόπουλο ως ιδανική λύση για τον ΠΑΟ? Ίσα ίσα που είπα σε προηγούμενο ποστ ότι δεν ξέρω αν πρέπει να είναι αυτός η λύση απλώς ότι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτός που φταίει 100% και πρέπει να φύγει γιατί έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι τελείως ανίκανος είναι ο Βαρδινογιάννης. Λέω κάτι λάθος?

Cantona εγώ ΠΑΟ δεν είμαι και αυτά που σου λέω στα λέω γιατί σε θέλω δυνατό για να βελτιωθώ και εγώ. Τώρα αν εσύ θες να έχεις μια ρομαντική αντίληψη πραγμάτων ενός δεκάχρονου με για σου με χαρά σου. Πίστευε ότι ο Πεσέιρο κάνει για τον ΠΑΟ, ότι ο μεταφραστής Βέλιτς κάνει για τον ΠΑΟ επειδή έφερε ολόκληρο Ν ντόι που του κλωτσάς το πόδι στην προπόνηση και παθαίνει θλάση για 2 μήνες και κάνει περισσότερο θέατρο και από τον Γιαννακόπουλο στα καλά του πριν φύγει. Αν τέτοιους παίκτες θες να φοράνε την φανέλα της ομάδας σου τότε είστε σε καλό δρόμο μην αλλάξετε τπτ...Βέβαια όπως σου είπα μία αλλαγή να έκανες όλα αυτά τα χρόνια, δλδ διαφορετικό αφεντικό να είχες και ο προπονητής και οι παίκτες και ο τεχνικός διευθυντής και οι σχέσεις των οπαδών θα ήτανε διαφορετικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο άνθρωπε μου κάνε μια απλή σύγκριση με το προηγούμενο αφεντικό σου το όποιο μάλιστα είχε ψίχουλα σε σχέση με τον τωρινό. Κοίτα τι προπονητές είχες με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τι παίκτες…

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-04-2008, 10:11   #3809 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου είπα εγώ ότι θεωρώ τον Βγενόπουλο ως ιδανική λύση για τον ΠΑΟ? Ίσα ίσα που είπα σε προηγούμενο ποστ ότι δεν ξέρω αν πρέπει να είναι αυτός η λύση απλώς ότι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτός που φταίει 100% και πρέπει να φύγει γιατί έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι τελείως ανίκανος είναι ο Βαρδινογιάννης. Λέω κάτι λάθος?

Cantona εγώ ΠΑΟ δεν είμαι και αυτά που σου λέω στα λέω γιατί σε θέλω δυνατό για να βελτιωθώ και εγώ. Τώρα αν εσύ θες να έχεις μια ρομαντική αντίληψη πραγμάτων ενός δεκάχρονου με για σου με χαρά σου. Πίστευε ότι ο Πεσέιρο κάνει για τον ΠΑΟ, ότι ο μεταφραστής Βέλιτς κάνει για τον ΠΑΟ επειδή έφερε ολόκληρο Ν ντόι που του κλωτσάς το πόδι στην προπόνηση και παθαίνει θλάση για 2 μήνες και κάνει περισσότερο θέατρο και από τον Γιαννακόπουλο στα καλά του πριν φύγει. Αν τέτοιους παίκτες θες να φοράνε την φανέλα της ομάδας σου τότε είστε σε καλό δρόμο μην αλλάξετε τπτ...Βέβαια όπως σου είπα μία αλλαγή να έκανες όλα αυτά τα χρόνια, δλδ διαφορετικό αφεντικό να είχες και ο προπονητής και οι παίκτες και ο τεχνικός διευθυντής και οι σχέσεις των οπαδών θα ήτανε διαφορετικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο άνθρωπε μου κάνε μια απλή σύγκριση με το προηγούμενο αφεντικό σου το όποιο μάλιστα είχε ψίχουλα σε σχέση με τον τωρινό. Κοίτα τι προπονητές είχες με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τι παίκτες…
Μα αυτος ειναι και ο λογος που εφερε τον Ροτσα σου απαντησα! Για να μην γινουν λαθη στις μεταγραφες οπως τις προηγουμενες φορες!
Και ναι πραγματι θεωρω πως για τον Παναθηναϊκο εχω μια ρομαντικη αντιληψη! Προς θεου ομως, δεν πιστευω οτι ολα ειναι καλα! Για να το πιστευα αυτο δεν θα επρεπε να ημουν ρομαντικος αλλα τυφλος! Ομως πιστευω οτι ολα θα φτιαξουν....

ΥΓ: Αυτο το καλοκαιρι κατι μου λεει οτι θα επιτευχθει η ενωση... Ο,τι και να γινει... Ειτε μας παρει η ΠΕΚ ειτε μεινουμε με τον Τζιγγερ! Με οποιον και να συνεχισουμε κατι μου λεει οτι θα γινουν δυνατες κινησεις σε επιπεδο μεταγραφων και αν δεν συνεχισουμε με τον Πεσειρο ισως και σε επιπεδο προπονητη!
Παλιά 21-04-2008, 10:13   #3810 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

H AEK θεωρώ έκανε το καθήκον της. Νίκησε και πλέον εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει το CAS για το αν υπάρχει μια πιθανότητα να πάρει τον τίτλο. Περισσότερο από όλα με ικανοποίησε πως δεν τα σκάτωσε στις τελευταίες στροφές στο τέλος. Θέλω να πάρει τον τίτλο γιατί όπως λένε οι Αμερικανοί ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι ένα τίποτα. Κανείς μετά από 10 χρόνια δεν θα θυμάται πως η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη μέσα στην γενικότερη μετριότητα αυτού του πρωταθλήματος και πως έπαιξε καλα αλλά όλοι θα κοιτάζουν τον πρωταθλητή. Γι' αυτό και μόνο θέλω τον τίτλο....

Συγκινητικές εκδηλώσεις για τον Ζήκο που κρεμά τα παπούτσια του χωρίς να έχει πάρει τίτλο εγχώριο. Το κατάλαβε πως η φθορά του ήταν μεγάλη φέτος και αποφάσισε να το κόψει. Και μετά από αυτό τι να του πεις? Φεύγει όχι ακριβώς στο απόγειο αλλά τουλάχιστον δεν θα φτάσει στο σημείο να τον κοροιδεύουν όλοι. Αυτό είναι το σωστό, τα πράγματα πρέπει να πεθαίνουν στο απογειό τους για να μην μπορέσουν να ζήσουν την παρακμή. Μακάρι να το πάρουμε για κάτι άτομα σαν τον Ζήκο και τον Λύμπε. Παιδιά που αξίζουν με την όλη τους παρουσία στα ελληνικά γήπεδα να χουν μετάλλιο πρωταθλητή.

Είχα πάει στο ματς Πανιώνιος - Ατρόμητος. Το ματς ήταν καλό, είχε δράση και σπουδαίο ματς του Χούτου και πάλι. Ο Πανιώνιος στην αρχή δεν μπήκε δυνατά και άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες με όλα αυτά που χαμε ακούσει για νίκη του Ατρομήτου αλλά τελικά ήταν τυχαίο. Στο Β ημίχρονο σοβαρεύτηκε και με τις αλλαγές των τίμιων παιδιών του Ακράτητου Αραβίδη και Σκούφαλη κατάφερε και γύρισε το ματς. Στεναχωρήθηκα για το Περιστέρι αφού ο Ατρομητος έπεσε αλλά από την άλλη θα στενοχωριόμουν πιο πολύ αν έπεφτε ο Εργοτέλης που είναι μια πολύ συμπαθής ομάδα που παίζει καλή μπαλίτσα.... Έλλλλλλλλλλεος έπεσε ο Ατρόμητος για να μείνει ο Λεβαδειακός.... Απλά έλλλλλλλλλλλλεος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 21-04-2008 στις 10:20.
Ο χρήστης Neacel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές