WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 4.500 διαφορετικά είδη ποντικοπαγίδας.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-04-2008, 00:50   #3781 (permalink)
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

ΓΚΟΝΤΖΟΣ,ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ!!

Δινει ρεσιταλ σημερα...

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-04-2008, 01:07   #3782 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot

Βασικα ο Γκοτζος μαλλον εχει βαρεσει μπιελα.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-04-2008, 01:41   #3783 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

βασικα εμεις πρεπει να εχουμε βαρεσει , που καθομαστε και τον ακουμε.Αφου οτι και να πει εμεις παντα θα τον βριζουμε...
Παλιά 18-04-2008, 01:46   #3784 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εφυγε ο Καπαντιγκολ το καλοκαιτι απο το γαυτο;;
ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΚΚΑ

Ποιος αλλος μπορει να ειναι ?
Παλιά 18-04-2008, 02:05   #3785 (permalink)
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10

Αν βγαλεις το εξωτερικο ο Ανατολακης!!

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-04-2008, 18:59   #3786 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Cantona13 μιλάς για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ξέρεις καθόλου την ιστορία της ομάδας σου? Τι παικταράδες έχουν φορέσει την φανέλα της? Για θυμήσου και κάνε μία σύγκριση με την τωρινή σου ομάδα...
Φυσικα και ξερω τι παικταραδες εχουν φορεσει την φανελα της ομαδας μου....
Τι σημασια εχει ομως αυτο! Και πολλα παικτακια της σειρας την εχουν φορεσει αλλα επισης δεν εχει σημασια! Εγω δεν εγινα παναθηναϊκος για κανεναν απο αυτους! Εγινα παναθηναϊκος γιατι ετσι.... Και γιατι ετσι θα παραμεινω παναθηναϊκος οχι αν χασουμε αλλα 10 πρωταθληματα αλλα ακομα και αν παιζουμε στο ερασιτεχνικο!
Παράθεση:
Όταν έχεις ένα ιδιοκτήτη τα τελευταία 10 χρόνια που σου έχει φέρει γύρω στους 20 προπονητές και 80 παίκτες και όλοι στο τέλος κάθε χρονιάς έχουν κριθεί ώς ακατάλληλοι τότε δεν φταίνε αυτοί, φταις εσύ και αν το κάνεις για 10 χρόνια τότε όχι μόνο φταις αλλά είσαι πλέον τελείως ανίκανος για την συγκεκριμένη δουλειά. Δεν είναι κακό, δεν μπορούμε να είμαστε όλοι καλοί σε όλα. Κάποιοι γεννήθηκαν για να διοικούν ομάδες άλλοι γεννήθηκαν για να μανατζάρουν πλοία και πετρέλαια. Δεν υπάρχει όμως τίποτα χειρότερο σε έναν άνθρωπο από το να μην παραδέχεται το λάθος του και να είναι τόσο εγωιστής. Γιαυτό και ζείτε αυτή την μιζέρια τώρα. Και 10 χρόνια υπομονή είναι αξιοθαύμαστη για έναν οπαδό του ΠΑΟ. Τρανό παράδειγμα της ανικανότητας του είναι ότι ο προκάτοχος του ο Καπετάνιος του οποίου του έδιναν κυριολεκτικά ψίχουλα σε σχέση με αυτά που δίνουν στον Τζίγγερ είχε 10 φορές καλύτερους παίκτες και ομάδες. Γιατί αυτός είχε μάτι φοβερό, ήξερε μπάλα, έβλεπε και έκρινε προσωπικά τους παίκτες που αγόραζε. Θέλει ταλέντο για να είσαι αφεντικό ποδοσφαιρικής ομάδας ειδικά όταν μιλάς για ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟ.
Δηλαδη δεν ειναι καβουριας;;!! Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι το προβλημα σε αυτους που δεν θελουν τον Τζιγγερ ειναι οτι δεν βαζει χρηματα! Αν βαζει χρηματα απλως δεν ξερει που τα βαζει τοτε το προβλημα διορθωνεται.... Παιρνει καποιον σαν τον Ροτσα και του ψαχνει παιχταραδες! Μα τι λεω ο τσατσος.... Μολις το εκανε!
Παράθεση:
Βλέπεις όλη την χρονιά ομάδες σαν τον Πανιώνιο, τον Άρη, την ΑΕΛ, τον Εργοτέλη!!! να έχουνε σύστημα στην επίθεση, να αναπτύσσονται απο τα άκρα, με κάθετες, με προσωπικές ενέργειες, με ένα δύο, με τριγωνάκια και να παίζουν μπάλα τέλος πάντων. Δεν είναι τυχαίο, οι συγκεκριμένες ομάδες διαθέτουν τους καλύτερους προπονητές στο φετινό πρωτάθλημα. Έχεις δει την δικιά σου ομάδα? Κυριολεκτικά δεν κάνει τίποτα απο αυτά ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Πετάμε την μπάλα στον Σάλπι και τρέχα αγόρι μου να την πιάσεις. Δεν είναι Παναθηναϊκός αυτό...
Συγγνωμη αλλα νομιζω οτι ο Παναθηναϊκος επαιζε μπαλα! Τουλαχιστον μεχρι να αρχισει να παιζει ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας και να αρχισει να παιρνει τις νικες με το περιφημο 1-0! Και αυτο αν θυμαστε εγινε μετα τον αποκλεισμο απο τη Ρειντζερς! Και γι αυτο κιολας τον δικαιολογω λιγο τον Πεσειρο γιατι "αν καεις στο χυλο φυσας και το γιαούρτι"!
Παράθεση:
Έχεις έναν προπονητή που αλλάζει 5-6 παίκτες σε κάθε ματς!!! Πως να βρει ρυθμό μια ομάδα, πως θα μάθει να παίζει, να βγάλει αυτοματισμούς? Ειδικά στην ομάδα σου που 2-3 δημιουργικά χαφ καλά έχει μόνο...Αυτά είναι εγκλήματα! Είναι δυνατόν να παίζει ο Καραγκούνης εξτρέμ? Ή μήπως να παίζει δεξία Τζιόλης αριστερά Σιμάο? Παίζεις με τον ΟΦΗ και κρίνεται το πρωτάθλημα και στο ημίχρονο κάνεις αλλαγή τον παίκτη που σου έβγαλε όλες τις φάσεις που έκανες στο πρώτο ημίχρονο για να βάλει και άλλον επιθετικό. Καλά για το ροτέισον στον τέρμα αυτό είναι από τα άγραφα. Ποιός τον έφερε αυτόν?
Δηλαδη το ροτεισον ειναι κακο; Ή μηπως ειναι κακο μονο οταν μας παιρνει; Οταν δηλαδη η ομαδα δεν νικα! Γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν να λεει "ρε τον μ*λακα τον Πεσειρο, που ακουστηκε ρε να κανει ροτεισον στον τερματοφυλακα!; Θα μας τρελανει ο ταβερνιαρης!". Τωρα βεβαια ειχα και ενα χτυπημα στο κεφαλι καπου μετα τα Χριστουγεννα αλλα δεν νομιζω να επαθα τοοοσο μεγαλη βλαβη να ειχαν γινει δηλαδη ολα αυτα και να τα ξεχασα!
Παράθεση:
Ο Βέλιτς...Ποιός είναι αυτός? Τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ!!! Ο μεταφραστής του Σάντος! Χριστέ και απόστολε!
Ο Βελιτς..... Αυτος που εφερε τον Εντογιε και τον Δημουτσο! Αυτος ντε ο φαλακρος με το μουσακι! Αν ειναι δυνατον ρε παιδια που μας φταει και ο Βελιτς! Ο ανθρωπος που βρηκε δυο διαμαντακια στη λασπη! Ποιος θα τολμουσε να παρει παικτη που επαιζε ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ;;! Κανεις! Ή τουλαχιστον αν τον επαιρνε θα τον εστελνε δανεικο παλι σε καμια αναλογη με τον Φωστηρα ομαδα μεχρι να ξεχνουσαμε οτι ειναι παικτης μας και να επαιρνε ποδι!
Παράθεση:
Ποιός τον έβαλε σε αύτη την θέση και τον έκανε απόλυτο αφεντικό? Ο Τζίγγερ...όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ποιό όραμα βρε αγόρι μου, θα σε ακούσει κανένας μεγαλύτερος σε ηλικία βάζελος και θα σε κυνηγάει με τα γιαούρτια. Και δεν θα έχει και άδικο να παίζεις έτσι με τον πόνο του.
Αρκει να μην εχουν πετσα! Επισης θα το εκτιμουσα αν ηταν Κομπλε ή Νουνου!
Παλιά 18-04-2008, 20:56   #3787 (permalink)
Badabing, badaboom I am Vladimir Putin!

Το avatar του χρήστη Arkadios

Περιοχή: My bedroom
Arkadios is on a distinguished road

Με κατι Παναθηναικους σαν εσενα καταντησαμε μεσαια ομαδα της Α Εθνικης...

* Ευτυχως δεν εχω πατησει σε ποδοσφαιρο για 6 χρονια... μπασκετ και Παυλαρα εως οτου φυγει ο καρκινος...
Παλιά 19-04-2008, 00:49   #3788 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φυσικα και ξερω τι παικταραδες εχουν φορεσει την φανελα της ομαδας μου....
Τι σημασια εχει ομως αυτο! Και πολλα παικτακια της σειρας την εχουν φορεσει αλλα επισης δεν εχει σημασια! Εγω δεν εγινα παναθηναϊκος για κανεναν απο αυτους! Εγινα παναθηναϊκος γιατι ετσι.... Και γιατι ετσι θα παραμεινω παναθηναϊκος οχι αν χασουμε αλλα 10 πρωταθληματα αλλα ακομα και αν παιζουμε στο ερασιτεχνικο!

Δηλαδη δεν ειναι καβουριας;;!! Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι το προβλημα σε αυτους που δεν θελουν τον Τζιγγερ ειναι οτι δεν βαζει χρηματα! Αν βαζει χρηματα απλως δεν ξερει που τα βαζει τοτε το προβλημα διορθωνεται.... Παιρνει καποιον σαν τον Ροτσα και του ψαχνει παιχταραδες! Μα τι λεω ο τσατσος.... Μολις το εκανε!

Συγγνωμη αλλα νομιζω οτι ο Παναθηναϊκος επαιζε μπαλα! Τουλαχιστον μεχρι να αρχισει να παιζει ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας και να αρχισει να παιρνει τις νικες με το περιφημο 1-0! Και αυτο αν θυμαστε εγινε μετα τον αποκλεισμο απο τη Ρειντζερς! Και γι αυτο κιολας τον δικαιολογω λιγο τον Πεσειρο γιατι "αν καεις στο χυλο φυσας και το γιαούρτι"!

Δηλαδη το ροτεισον ειναι κακο; Ή μηπως ειναι κακο μονο οταν μας παιρνει; Οταν δηλαδη η ομαδα δεν νικα! Γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν να λεει "ρε τον μ*λακα τον Πεσειρο, που ακουστηκε ρε να κανει ροτεισον στον τερματοφυλακα!; Θα μας τρελανει ο ταβερνιαρης!". Τωρα βεβαια ειχα και ενα χτυπημα στο κεφαλι καπου μετα τα Χριστουγεννα αλλα δεν νομιζω να επαθα τοοοσο μεγαλη βλαβη να ειχαν γινει δηλαδη ολα αυτα και να τα ξεχασα!

Ο Βελιτς..... Αυτος που εφερε τον Εντογιε και τον Δημουτσο! Αυτος ντε ο φαλακρος με το μουσακι! Αν ειναι δυνατον ρε παιδια που μας φταει και ο Βελιτς! Ο ανθρωπος που βρηκε δυο διαμαντακια στη λασπη! Ποιος θα τολμουσε να παρει παικτη που επαιζε ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ;;! Κανεις! Ή τουλαχιστον αν τον επαιρνε θα τον εστελνε δανεικο παλι σε καμια αναλογη με τον Φωστηρα ομαδα μεχρι να ξεχνουσαμε οτι ειναι παικτης μας και να επαιρνε ποδι!

Αρκει να μην εχουν πετσα! Επισης θα το εκτιμουσα αν ηταν Κομπλε ή Νουνου!
Παιδιά εκτός του μαύρου και του άσπρου υπάρχει και το γκρι. Σίγουρα δεν είναι όπως τα λέει η Κάλλια (τον Βγενόπουλο τι τον έχεις?) αλλά ρε Άλκη εσύ πας να μας παρουσιάσεις πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟ. Πως παίζει γαμώ τις μπάλες, είναι πρώτος και έχει ένα τεχνικό διευθυντής ισάξιο του Αρνεσεν της Τσέλσι. Έλεος να μου λες τώρα πως ο Δημούτσος και ο Ντόι είναι διαμάντια. Συμφωνώ είναι αρκετά καλοί παίκτες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

1) Ο κόσμος έχει ξενερώσει με τον Βαρδινογιάννη

2) Ο Τζίγγερ κάνει λάθος διαχείρηση στις μεταγραφές. Εμπιστεύεται λάθος άτομα και οδηγείται σε λάθος αποφάσεις

Στα αγωνιστικά....

Για το ροτέισον θα πως πως καλό είναι να φρεσκάρεις με δυο παίκτες από ματς σε ματς και όχι με 6. Ο Πεσέιρο το παράκανε λιγάκι.

1) Ο ΠΑΟ δεν έχει καλούς φορ. Κακά τα ψέμματα είναι οφθαλμοφανές αυτό. Ένας μεγάλος σκορερ (Σάλπι) που και αυτός αν με ρωτήσεις έχει πρόβλημα στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Ούτε που θυμάμαι πόσα τετ α τετ έχει χάσει όταν βλέπεις τον Χούτο που παιζε στα διπλα της Ιντερ με τον Μαντσίνι να βγαίνει απέναντι στο τέρμα και να βλέπει δίχτυα για πλάκα.

2) Άλλο μεγάλο πρόβλημα του είναι στα μπακ. Δημιουργικα μπακ τύπου Νέτο δεν έχεις ενώ από σέντερ μπακ ο μόνος αξιόπιστο είναι ο Γκούμας (που περνά δεύτερη νεότητα) και τέλος. Ο Μορίς ξέρει μπάλα δεκαριού και δοκιμάζει να κάνει κοντρολ με την μύτη του παπουτσιου στην άμυνα και ο Σαριέγκι πέρασε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι ένα σουπερ σεντερ μπακ που του λείπει η ταχύτητα ή αν είναι ταβερνιάρης....

Και μετά πάμε στα χαφ. Εκεί έχεις υπεροπλία. Στα μάτια μου παίκτες όπως ο Καραγκούνης, ο Ιβανσιτς, ο Ματος, ο Εκι, ο Νίνης είναι μεγάλα ονόματα για ελληνική ομάδα αλλά εκεί μπαίνει ο παράγοντας Πεσέιρο που αλλαζει σε καθε αγωνα τους 2 απο τους 4 και σε κάποια ματς έπαιζε με τρια αμυντικά χαφ. Έλλλλλλλλλεος δλδ. Από την Λα Κορούνια με Μαουρο Σιλβα, Σέρχιο και Nτούσερ έχω να θυμηθώ ομάδα να παίζει με τρεις αμυντικούς χαφ εντός έδρας....

Για τον Νίνη δεν έχω να πω τίποτα. Πιστεύω δεν παίζει γιατί δεν είναι έτοιμος. Πέρσι έκανε τρια καλα παιχνιδια και κοντευε να παιξει ολοκληρο δευτερο γύρο. Κάηκε και μόνο καλό θα του κάνει τώρα το διαστημα παρατεταμένης ξεκούρασης που περνά τώρα.

Το μονο που κατηγορώ τον Πεσέιρο είναι η εμμονή του στον Τζιώλη. Έλλλλλλλλεος με τον Αλέξανδρο. Δεν μου χει κάνει κάτι το παιδί αλλά αυτό το στυλ που χει. Απαπαπα. Δεν είναι κακός αλλά δεν ξέρει μεγάλη μπάλα και δοκιμάζει εξεζητημένα πράματα. Και έχει και αυτο το βαριεστημένο στυλ που μονο ένας παίκτης το χει ακόμα στην Ευρώπη, ναι Μικελ Αρτέτα για σένα μιλάω, αλλά αυτός ξέρει 4 τόνους μπάλα ρε γαμώτο και δικαιούται και να βαριέται και να κάνει ότι θέλει. Εσύ τίμιε Αλέξανδρε δεν δικαιούσαι.....

Θέλει λοιπόν μεταγραφές σοβαρές ο ΠΑΟ και όχι τσόντες τύπου Μανούτσο ή Πόστιγκα που ο μεν πρώτος είναι καλός αλλά τι να σου κάνει σε μισό γύρο, ο δε δεύτερος ήρθε ίσα ίσα για να έχει ματς και να πάει εθνική Πορτογαλίας.... Ο Παπ τώρα που είναι να φύγει θυμήθηκε να κάνει κανα ματς από αυτά που έκανε στο νταμπλ του 04 επί Σουμ....
Και για τον Σάλπι τα 'παμε. Θυμάμαι τον Χρήστο τον Αρχοντίδη σε ένα ματς του Πανσεραικού για το κύπελλο να κράζει τον μετέπειτα παίκτη του ΠΑΟ Κ. Ηπειρώτη (που σημειωτέον είχε κανει χατ τρικ εκείνη την ημέρα) πως δεν μετράει που έβαλες χατ τρικ αλλά πόσα γκολ έχασες. Ο Ηπειρώτης είχε χάσει καμια 4αρια κλασικές ευκαιρίες τότε και λέγαν μετά το ματς πως αυτή είναι η διαφορά του καλού από τον μεγάλο φορ. Οι καλοι θελουν δυο ευκαιριες για ένα γκολ ο μεγάλος θέλει μιση ευκαιρία και μόνο....

Αυτά είπα και γω καμιά γραφικότητα να περνά η ώρα.... Τα σέβη μου....
Ο χρήστης Neacel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-04-2008, 10:56   #3789 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arkadios Εμφάνιση μηνυμάτων
Με κατι Παναθηναικους σαν εσενα καταντησαμε μεσαια ομαδα της Α Εθνικης...

* Ευτυχως δεν εχω πατησει σε ποδοσφαιρο για 6 χρονια... μπασκετ και Παυλαρα εως οτου φυγει ο καρκινος...
Ευτυχως που υπαρχουν και οι Παναθηναϊκοι σαν εσενα! Συγγνωμη που προτιμω να ριξω την πετρα στο χωμα απο το να την ριξω στον Παναθηναϊκο! Την επομενη φορα θα προσπαθησω να μην το ξανακανω! Να μην ειμαι και εγω στους υπαιτιους της "ξεφτιλας"() μας και να ανθισουμε και εμεις οπως το πολο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά εκτός του μαύρου και του άσπρου υπάρχει και το γκρι. Σίγουρα δεν είναι όπως τα λέει η Κάλλια (τον Βγενόπουλο τι τον έχεις?) αλλά ρε Άλκη εσύ πας να μας παρουσιάσεις πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟ. Πως παίζει γαμώ τις μπάλες, είναι πρώτος και έχει ένα τεχνικό διευθυντής ισάξιο του Αρνεσεν της Τσέλσι. Έλεος να μου λες τώρα πως ο Δημούτσος και ο Ντόι είναι διαμάντια. Συμφωνώ είναι αρκετά καλοί παίκτες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

1) Ο κόσμος έχει ξενερώσει με τον Βαρδινογιάννη

2) Ο Τζίγγερ κάνει λάθος διαχείρηση στις μεταγραφές. Εμπιστεύεται λάθος άτομα και οδηγείται σε λάθος αποφάσεις

Στα αγωνιστικά....

Για το ροτέισον θα πως πως καλό είναι να φρεσκάρεις με δυο παίκτες από ματς σε ματς και όχι με 6. Ο Πεσέιρο το παράκανε λιγάκι.

1) Ο ΠΑΟ δεν έχει καλούς φορ. Κακά τα ψέμματα είναι οφθαλμοφανές αυτό. Ένας μεγάλος σκορερ (Σάλπι) που και αυτός αν με ρωτήσεις έχει πρόβλημα στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Ούτε που θυμάμαι πόσα τετ α τετ έχει χάσει όταν βλέπεις τον Χούτο που παιζε στα διπλα της Ιντερ με τον Μαντσίνι να βγαίνει απέναντι στο τέρμα και να βλέπει δίχτυα για πλάκα.

2) Άλλο μεγάλο πρόβλημα του είναι στα μπακ. Δημιουργικα μπακ τύπου Νέτο δεν έχεις ενώ από σέντερ μπακ ο μόνος αξιόπιστο είναι ο Γκούμας (που περνά δεύτερη νεότητα) και τέλος. Ο Μορίς ξέρει μπάλα δεκαριού και δοκιμάζει να κάνει κοντρολ με την μύτη του παπουτσιου στην άμυνα και ο Σαριέγκι πέρασε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι ένα σουπερ σεντερ μπακ που του λείπει η ταχύτητα ή αν είναι ταβερνιάρης....

Και μετά πάμε στα χαφ. Εκεί έχεις υπεροπλία. Στα μάτια μου παίκτες όπως ο Καραγκούνης, ο Ιβανσιτς, ο Ματος, ο Εκι, ο Νίνης είναι μεγάλα ονόματα για ελληνική ομάδα αλλά εκεί μπαίνει ο παράγοντας Πεσέιρο που αλλαζει σε καθε αγωνα τους 2 απο τους 4 και σε κάποια ματς έπαιζε με τρια αμυντικά χαφ. Έλλλλλλλλλεος δλδ. Από την Λα Κορούνια με Μαουρο Σιλβα, Σέρχιο και Nτούσερ έχω να θυμηθώ ομάδα να παίζει με τρεις αμυντικούς χαφ εντός έδρας....

Για τον Νίνη δεν έχω να πω τίποτα. Πιστεύω δεν παίζει γιατί δεν είναι έτοιμος. Πέρσι έκανε τρια καλα παιχνιδια και κοντευε να παιξει ολοκληρο δευτερο γύρο. Κάηκε και μόνο καλό θα του κάνει τώρα το διαστημα παρατεταμένης ξεκούρασης που περνά τώρα.

Το μονο που κατηγορώ τον Πεσέιρο είναι η εμμονή του στον Τζιώλη. Έλλλλλλλλεος με τον Αλέξανδρο. Δεν μου χει κάνει κάτι το παιδί αλλά αυτό το στυλ που χει. Απαπαπα. Δεν είναι κακός αλλά δεν ξέρει μεγάλη μπάλα και δοκιμάζει εξεζητημένα πράματα. Και έχει και αυτο το βαριεστημένο στυλ που μονο ένας παίκτης το χει ακόμα στην Ευρώπη, ναι Μικελ Αρτέτα για σένα μιλάω, αλλά αυτός ξέρει 4 τόνους μπάλα ρε γαμώτο και δικαιούται και να βαριέται και να κάνει ότι θέλει. Εσύ τίμιε Αλέξανδρε δεν δικαιούσαι.....

Θέλει λοιπόν μεταγραφές σοβαρές ο ΠΑΟ και όχι τσόντες τύπου Μανούτσο ή Πόστιγκα που ο μεν πρώτος είναι καλός αλλά τι να σου κάνει σε μισό γύρο, ο δε δεύτερος ήρθε ίσα ίσα για να έχει ματς και να πάει εθνική Πορτογαλίας.... Ο Παπ τώρα που είναι να φύγει θυμήθηκε να κάνει κανα ματς από αυτά που έκανε στο νταμπλ του 04 επί Σουμ....
Και για τον Σάλπι τα 'παμε. Θυμάμαι τον Χρήστο τον Αρχοντίδη σε ένα ματς του Πανσεραικού για το κύπελλο να κράζει τον μετέπειτα παίκτη του ΠΑΟ Κ. Ηπειρώτη (που σημειωτέον είχε κανει χατ τρικ εκείνη την ημέρα) πως δεν μετράει που έβαλες χατ τρικ αλλά πόσα γκολ έχασες. Ο Ηπειρώτης είχε χάσει καμια 4αρια κλασικές ευκαιρίες τότε και λέγαν μετά το ματς πως αυτή είναι η διαφορά του καλού από τον μεγάλο φορ. Οι καλοι θελουν δυο ευκαιριες για ένα γκολ ο μεγάλος θέλει μιση ευκαιρία και μόνο....

Αυτά είπα και γω καμιά γραφικότητα να περνά η ώρα.... Τα σέβη μου....
Νικο σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου και πραγματι ημουν καπως υπερβολικος αλλα δεν αντεχω ρε παιδια αλλο την εμπαθεια που εχουν ολοι με τον Τζιγγερ και γι αυτο υπερβαλω οταν τον υπερασπιζομαι! Σαφως και δεν ειμαι ευχαριστημενος με το οτι και φετος μαλλον δεν θα παρουμε πρωταθλημα! Σαφως και θεωρω οτι χρειαζομαστε τουλαχιστον τρεις δυνατες μεταγραφες! Σαφως και το σημερινο υλικο δεν ειναι το καλυτερο ολων των εποχων! Ομως δεν ειναι και το χειροτερο.... Ομως ακομα και το χειροτερο να ηταν εγω ακομα και τοτε θα φωναζα υπερ της ομαδας μου....
Παλιά 19-04-2008, 13:12   #3790 (permalink)
Badabing, badaboom I am Vladimir Putin!

Το avatar του χρήστη Arkadios

Περιοχή: My bedroom
Arkadios is on a distinguished road

Εισαι τσατσος... η καλυτερα τσατσονι...

Αφου σου αρεσει τοσο πολυ αυτος ο ΠΑΟ αλλαξε το ονομα σου σε Τζιωλης13 μιας και δεν θα δεις ποτε παικτη σαν τον Καντονα στον ΠΑΟ...

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές