Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Παιδιά εκτός του μαύρου και του άσπρου υπάρχει και το γκρι. Σίγουρα δεν είναι όπως τα λέει η Κάλλια (τον Βγενόπουλο τι τον έχεις?  ) αλλά ρε Άλκη εσύ πας να μας παρουσιάσεις πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟ. Πως παίζει γαμώ τις μπάλες, είναι πρώτος και έχει ένα τεχνικό διευθυντής ισάξιο του Αρνεσεν της Τσέλσι. Έλεος να μου λες τώρα πως ο Δημούτσος και ο Ντόι είναι διαμάντια. Συμφωνώ είναι αρκετά καλοί παίκτες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
|
Σου είπα εγώ ότι θεωρώ τον Βγενόπουλο ως ιδανική λύση για τον ΠΑΟ? Ίσα ίσα που είπα σε προηγούμενο ποστ ότι δεν ξέρω αν πρέπει να είναι αυτός η λύση απλώς ότι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτός που φταίει 100% και πρέπει να φύγει γιατί έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι τελείως ανίκανος είναι ο Βαρδινογιάννης. Λέω κάτι λάθος?
Cantona εγώ ΠΑΟ δεν είμαι και αυτά που σου λέω στα λέω γιατί σε θέλω δυνατό για να βελτιωθώ και εγώ. Τώρα αν εσύ θες να έχεις μια ρομαντική αντίληψη πραγμάτων ενός δεκάχρονου με για σου με χαρά σου. Πίστευε ότι ο Πεσέιρο κάνει για τον ΠΑΟ, ότι ο μεταφραστής Βέλιτς κάνει για τον ΠΑΟ επειδή έφερε ολόκληρο Ν ντόι που του κλωτσάς το πόδι στην προπόνηση και παθαίνει θλάση για 2 μήνες και κάνει περισσότερο θέατρο και από τον Γιαννακόπουλο στα καλά του πριν φύγει. Αν τέτοιους παίκτες θες να φοράνε την φανέλα της ομάδας σου τότε είστε σε καλό δρόμο μην αλλάξετε τπτ...Βέβαια όπως σου είπα μία αλλαγή να έκανες όλα αυτά τα χρόνια, δλδ διαφορετικό αφεντικό να είχες και ο προπονητής και οι παίκτες και ο τεχνικός διευθυντής και οι σχέσεις των οπαδών θα ήτανε διαφορετικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο άνθρωπε μου κάνε μια απλή σύγκριση με το προηγούμενο αφεντικό σου το όποιο μάλιστα είχε ψίχουλα σε σχέση με τον τωρινό. Κοίτα τι προπονητές είχες με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τι παίκτες…