Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-04-2008, 10:13   #3810 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

H AEK θεωρώ έκανε το καθήκον της. Νίκησε και πλέον εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει το CAS για το αν υπάρχει μια πιθανότητα να πάρει τον τίτλο. Περισσότερο από όλα με ικανοποίησε πως δεν τα σκάτωσε στις τελευταίες στροφές στο τέλος. Θέλω να πάρει τον τίτλο γιατί όπως λένε οι Αμερικανοί ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι ένα τίποτα. Κανείς μετά από 10 χρόνια δεν θα θυμάται πως η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη μέσα στην γενικότερη μετριότητα αυτού του πρωταθλήματος και πως έπαιξε καλα αλλά όλοι θα κοιτάζουν τον πρωταθλητή. Γι' αυτό και μόνο θέλω τον τίτλο....

Συγκινητικές εκδηλώσεις για τον Ζήκο που κρεμά τα παπούτσια του χωρίς να έχει πάρει τίτλο εγχώριο. Το κατάλαβε πως η φθορά του ήταν μεγάλη φέτος και αποφάσισε να το κόψει. Και μετά από αυτό τι να του πεις? Φεύγει όχι ακριβώς στο απόγειο αλλά τουλάχιστον δεν θα φτάσει στο σημείο να τον κοροιδεύουν όλοι. Αυτό είναι το σωστό, τα πράγματα πρέπει να πεθαίνουν στο απογειό τους για να μην μπορέσουν να ζήσουν την παρακμή. Μακάρι να το πάρουμε για κάτι άτομα σαν τον Ζήκο και τον Λύμπε. Παιδιά που αξίζουν με την όλη τους παρουσία στα ελληνικά γήπεδα να χουν μετάλλιο πρωταθλητή.

Είχα πάει στο ματς Πανιώνιος - Ατρόμητος. Το ματς ήταν καλό, είχε δράση και σπουδαίο ματς του Χούτου και πάλι. Ο Πανιώνιος στην αρχή δεν μπήκε δυνατά και άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες με όλα αυτά που χαμε ακούσει για νίκη του Ατρομήτου αλλά τελικά ήταν τυχαίο. Στο Β ημίχρονο σοβαρεύτηκε και με τις αλλαγές των τίμιων παιδιών του Ακράτητου Αραβίδη και Σκούφαλη κατάφερε και γύρισε το ματς. Στεναχωρήθηκα για το Περιστέρι αφού ο Ατρομητος έπεσε αλλά από την άλλη θα στενοχωριόμουν πιο πολύ αν έπεφτε ο Εργοτέλης που είναι μια πολύ συμπαθής ομάδα που παίζει καλή μπαλίτσα.... Έλλλλλλλλλλεος έπεσε ο Ατρόμητος για να μείνει ο Λεβαδειακός.... Απλά έλλλλλλλλλλλλεος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 21-04-2008 στις 10:20.
Ο χρήστης Neacel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση