|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α, χάνουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2471 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#2472 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() Επίσης μην λέτε για τον Δώνη. Η Λάρισα έχει αδικηθεί κατάφορα σε δυο ματς και της έχουν κοστίσει βαθμους διαιτητικα λάθη οπότε καλά κάνει και διαμαρτύρεται ο Δώνης.... | |
|
|
|
|
|
|
#2473 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Χθες το βραδυ κάθισα και σκέφτηκα σε μια σκοτεινή γωνια του δωματίου μου για να ανακαλύψω ποιος ΔΙAΟΛΟΣ έστησε αυτή τη σατανική σκευωρία εναντια στην Αεκάρα. Έστυψα το ... μυαλό μου (;!) και τελικά βρήκα ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την συνωμοσία εναντια στα πυραυλοκίνητα του Δον Κιχώτη εεε sorry Δον Λορέντζο για να βρούν την ψυχική τους ηρεμία οι φίλοι μου Αεκτζήδες. Και η απάντηση είναι..... (χτυπούν τα τύμπανα πριν από την αποκάλυψη του αιώνα).... ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΔΙ-AΟΛΛΛΕ! Αυτά είναι οι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα του ντέρμπι (ποιο ντέρμπι δηλαδή, 8 μπαλάκια έπρεπε να φάμε αλλα ας όψονται τα νεφελιμ)! Και ξέρετε όλοι γιατί πολεμάνε την Αεκάρα! Για το σήμα της φυσικά! Τον δικέφαλο αετό που είναι και το σήμα της ορθόδοξης εκκλησιας και του Βυζαντίου! Επίσης, αφού ο Τζίγγερ είναι επιχειρηματίας έχει σχέση με αυτά τα διαολια ΔΙAΟΛΕ και παω στοίχημα ότι ζήτησε την βοήθεια τους! Αχ καταραμένε Τζίγγερ μαγαζί των νεφελιμ μας έκανες! Βλέποντας κανεις τον αγώνα και τις αντιδράσεις των Αεκτζήδων καταλαβαίνει κανεις ότι πρόκειται για μια ιστορία αχαλίνωτης πραγματικότητας και όχι φαντασίας! Aλλωστε εγώ σύμφωνα με την Δέσποινα που τόσο αγαπώ και δεν θέλω να την συγχιζω δεν έχω φαντασία!
Μια είναι η λύση νομίζω! Να βρούμε όλοι τους Eλ και να τους κλείσουμε πάλι στα Τάρταρα!![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2475 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Αν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν έχω περάσει την σέντρα θα έλεγα ότι φτάει η διαιτησία που έχασα σε σοβαρή συζήτηση;! Θα το ανέφερα αν πίστευα ότι πράγματι αδικήθηκα αλλα δεν θα έριχνα τα δάκρυα της Bροχοπουλου αφού δεν θα είχα παίξει μπάλα! Μην τρελαθούμε! Εξάλλου εγώ έχω πάψει να σκούζω και τα βλέπω εδώ και κάνα μηνα τα πράγματα πιο χαλαρά όπως πρέπει άλλωστε γιατί ένα παιχνίδι είναι!
|
|
|
|
|
|
|
#2476 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Οπότε Καντονά13 πρώτα διαβάζουμε και μετά γράφουμε.... Δεν είναι δαιμονες οι Νεφελίμ, ούτε κάτι τέτοιο.. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2477 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() Άλλαξε ομάδα να δεις καμιά άσπρη μέρα άρχοντα των αδικημένων ![]() ΥΓ Α και που σαι ;; Το μαγκακο-υφάκι, κράτα το για τους μηχανολόγους τους φίλους σου... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2478 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Άλλαξε εσύ ομάδα αν θες να δεις καμιά χαρά, εγώ δεν αλλάζω μεγάλωσα.... ![]() ΥΓ: Το υφάκι μου δεν είναι καθολου μαγκιόρικο. Ίσα, ίσα αλλα δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται βλακείες.... | |
|
|
|
|
|
|
#2479 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
“Γιαυτό θα σας αποκαλούνε πάντα «Αεκάκι»...Πολύ απλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων σας έχει την ίδια νοοτροπία με σένα ρε Razzy.” Δηλαδή αυτό που λέω, γιατί μάλλον μέσα στον εκνευρισμό σου λόγω της σφαγιαστικής( ) διαιτησίας δεν κατάλαβες σωστά, είναι ότι με τέτοια νοοτροπία μετά από τέτοιο ματς, αν κλαίγεστε για τον διαιτητή τότε δικαιώνετε αυτούς που σας αποκαλούνε ΑΕΚακι. Εγώ επαναλαμβάνω ποτέ δεν χαρακτήρισα έτσι την ομάδα σου.Και να λείπει το συγκεκριμένο υφάκι...διάλογο κάνουμε, τις απόψεις μας λέμε, δεν πρόσβαλα κανέναν...εκτός και αν δεν θες να λέω την άποψη μου. | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 14-11-2007 στις 15:02. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:50.

)

Μια είναι η λύση νομίζω! Να βρούμε όλοι τους Eλ και να τους κλείσουμε πάλι στα Τάρταρα!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο