|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3471 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
2) Γιατί πιστεύουν ότι δεν είναι τόσο δυναμικός όσο χριάζεται. 3) Δεν υπάρχει κατάντια πρώτοι είμαστε με 4 βαθμούς διαφορά ΥΓ: εγώ κατάλαβα να διευρύνουν τους πόρους της ομάδας. | |
![]() And Nothing else matters... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfansws : 13-03-2008 στις 01:59. |
||
|
|
|
|
|
#3472 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Μεγάλη βαθμολογική απώλεια για τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ σήμερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Επισκοπή. 1-0 το αποτέλεσμα και με χαμένο πέναλτι για την ομάδα των Χανιών.
Γίνονται δυσκολότερα τα πράγματα στο παιχνίδι της ανόδου, όπου όλα δείχνουν ότι θα την κατακτήσει η πρωτοπόρος Χερσόνησος, αφού προηγείται με 7 βαθμούς. Κρίμα άλλη μια χρονιά χαμένη... ΔΕ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΟΧ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ |
|
|
|
|
|
|
#3473 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
3) 3? τι? για ψαξε βαθμολογια στο σπορ φμ ![]() | |
|
|
|
|
|
#3475 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Γκομενοδουλειές και μπλεξίματα
Σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων βρέθηκε ξένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης. Ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την κοπέλα του, δέχθηκε επίσκεψη από μια γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν η πρώην του και πως έχει μείνει έγκυος από τον άσο του «τριφυλλιού. Ακολούθησαν σκηνές ζηλοτυπίας και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι τρεις πρωταγωνιστές να οδηγηθούν στο τμήμα όπου και ηρέμησαν τα πνεύματα. Μπαλαδόφατσα Ποιον λετε;;;Εμενα το μυαλο μ παει προς Λατινικη Αμερικη... |
|
|
|
|
#3476 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ποιός άλλος υποψήφιος; Δε ξέρω και τους παίκτες... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3477 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Γκαλινοβιτς:Μπαα Μαλαρτζ:Δυσκολο Σαριεγκι:Ποτε να προλαβει να της τον ριξει κ να τη γκαστρωσει κιολας; Μορις:Ισως Σιμαο: ![]() Ματος:Βλ. Σαριεγκι Ρομερο: ![]() ![]() ![]() Εντοι:Γτ οχι; Ιβανσιτς:Χμμμμ Ποστιγκα,Μανουτσο:Ποτε ολα αυτα;; Νιλσον:Δυσκολ Μας μενει ο Εκι ο οποιος εμεινε κ εκτος αποστολης αρα...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια; | |
|
|
|
|
#3479 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Απάντηση στο 3. Εισαστε 4 βαθμούς μπροστά; Ωραία και η Λάρισα με τα σφαξίματα τις πρώτες αγωνιστικές είναι πρώτη 20 βαθμούς μπροστά. Είμαι σωστός; Πρέπει σε ένα πρωτάθλημα να ισχύουν οι κανονισμοί; Αν όχι να πάρουμε για 6 αγωνιστικές τους Ροναλντίνιο , Μέσσι , Κακά , και όποιον άλλον γουστάρουμε για 1 μόνο αγωνιστική και μην μιλάτε. Π.Χ. Ας πάρουμε Κακά , Μέσσι , Αγκουέρο , Ανρί μόνο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και μην μιλήσει κανένα σας για κανονίσμούς αφού δεν ισχύουν για σας. | |
|
|
|
|
|
|
#3480 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Και μια τελευταία απάντηση. Αφού δεν ισχύουν οι κανονισμοί να βγούν οι φίλαθλοι των ΠΑΕ Γιάννενα και Καλαμαριάς να πούνε ότι αυτοί είναι πρώτοι με 20 βαθμούς διαφορά και να πάιξουν Τσου Λου.
Στο Καραϊσκάκι πως προηγηθήκατε; Αυτό το γκολ επειδή είναι μέσα στο γήπεδο μετράει; Αν είναι έτσι να βγούνε να πούνε σε ποιους αγώνες αδικηθήκανε και ποιοι έτσι να αλλάξουνε την βαθμολογία και να φτιάξουνε μια δικιά τους. Ας λέτε 4 βαθμούς. Εντάξει. Και εγώ λέω 30 βαθμούς μπροστά και έτσι είμαι πρωταθλητής. Η OUEFA ή FIFA δεν ξέρω ποια βαθμολογία θα δεχτεί. Αυτήν που φαντάζεστε και ονειρεύεστε η αυτήν που βάσει αποτελεσμάτων και νόμων ισχύει; Αν φέρετε μία ισοπαλία και εμείς κερδίσουμε όλους τους αγώνες ποιος θα παίξει ως πρωταθλητής Ελλάδος στο Champions League; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:39.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο