Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-2007, 14:21   #2476 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες το βραδυ κάθισα και σκέφτηκα σε μια σκοτεινή γωνια του δωματίου μου για να ανακαλύψω ποιος ΔΙAΟΛΟΣ έστησε αυτή τη σατανική σκευωρία εναντια στην Αεκάρα. Έστυψα το ... μυαλό μου (;!) και τελικά βρήκα ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την συνωμοσία εναντια στα πυραυλοκίνητα του Δον Κιχώτη εεε sorry Δον Λορέντζο για να βρούν την ψυχική τους ηρεμία οι φίλοι μου Αεκτζήδες. Και η απάντηση είναι..... (χτυπούν τα τύμπανα πριν από την αποκάλυψη του αιώνα).... ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΔΙ-AΟΛΛΛΕ! Αυτά είναι οι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα του ντέρμπι (ποιο ντέρμπι δηλαδή, 8 μπαλάκια έπρεπε να φάμε αλλα ας όψονται τα νεφελιμ)! Και ξέρετε όλοι γιατί πολεμάνε την Αεκάρα! Για το σήμα της φυσικά! Τον δικέφαλο αετό που είναι και το σήμα της ορθόδοξης εκκλησιας και του Βυζαντίου! Επίσης, αφού ο Τζίγγερ είναι επιχειρηματίας έχει σχέση με αυτά τα διαολια ΔΙAΟΛΕ και παω στοίχημα ότι ζήτησε την βοήθεια τους! Αχ καταραμένε Τζίγγερ μαγαζί των νεφελιμ μας έκανες! Βλέποντας κανεις τον αγώνα και τις αντιδράσεις των Αεκτζήδων καταλαβαίνει κανεις ότι πρόκειται για μια ιστορία αχαλίνωτης πραγματικότητας και όχι φαντασίας! Aλλωστε εγώ σύμφωνα με την Δέσποινα που τόσο αγαπώ και δεν θέλω να την συγχιζω δεν έχω φαντασία! Μια είναι η λύση νομίζω! Να βρούμε όλοι τους Eλ και να τους κλείσουμε πάλι στα Τάρταρα!
Σύμφωνα με Γραφές, κάποιοι Γιοι του Θεού, δηλαδή Ελοχίμ (που ήταν 201 στον αριθμό), εξέπεσαν της χάρης του Θεού επειδή ήθελαν να παραχθούν, ενώ ο αριθμός τους ήταν σταθερός. Πήραν λοιπόν σώμα ανθρώπου κι ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων. Από την παράνομη αυτή ένωση γεννήθηκαν οι Νεφελίμ που ήταν 17 γένη. Το ένα από αυτά ήταν οι Ολύμπιοι Θεοί. Τα υπόλοιπα 16 γένη πολέμησαν τους Ελ (δηλαδή τους Ολύμπιους) κι έγινε η λεγόμενη Τιτανομαχία - Γιγαντομαχία που λέει η αρχαία ελληνική Μυθιστορία. Ηταν ουσιαστικά ένας εμφύλιος πόλεμος Νεφελίμ, ανάμεσα στους Ελ και όλους τους υπόλοιπους. Οι Ελ ήταν ανθρωπόμορφοι και οι άλλοι τερατόμορφοι.

Οπότε Καντονά13 πρώτα διαβάζουμε και μετά γράφουμε.... Δεν είναι δαιμονες οι Νεφελίμ, ούτε κάτι τέτοιο..