|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κατά την διάρκεια της Α΄ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μια χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3601 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
χαχαχα... έτσι... έτσι... πρέπει να ενισχυθεί η διοίκηση φρεγατών στη Σαλαμίνα... ζήτα και αναρρωτική λόγω υπερκόπωσης... ![]() | |
|
|
|
|
|
#3603 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί μια φίλη μου που με ρώτησε τι είναι ο Αστέρας Τρίπολης;
Με τιμεί που της απάντησα ότι είναι στριπτιτζάδικο; Τη τιμεί που το 'χαψε; Τη τιμεί που όταν της εξήγησα μου είπε, "καλά είναι αυτό το πράμα Α' Εθνική;" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3604 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3605 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί το Πάντειο που αποφάσισε φέτος να κάνει την εκπληξη και να βγάλει πρόγραμμα εαρινού εξαμήνου πριν καλα καλα τελειώσει η εξεταστική?(ήθελα να ξερα τι τους επιασε και είναι συνεπεις στιςς υποχρεώσεις τους)
Τους τιμεί που βγάλανε και ημερομηνίες εξεταστικής απο τώρα?(16 Ιουνίου με 4 Ιουλίου) Με τιμεί που σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκινάω αύριο κι ολας μάθημα ,το οποίο ειναι και απο τα πιο δύσκολα της σχολής? Με τιμει που δε σκοπευω να πάω? |
|
|
|
|
|
|
#3607 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
@ elina: Μην ανησυχείς,θα αλλάξει 2-3 φορές μέσα στον πρώτο μήνα...
Με τιμεί που μετά από πάρα πάρα πολυ καιρό έχω απογοητευτεί έτσι με τον εαυτό μου και μάλλιστα για κάτι τόσο χαζό όπως τα μαθήματα; |
|
|
|
|
|
|
#3608 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:11.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο