|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Έναντι 5 δολαρίων και κατόπιν παραγγελίας, ο Ντον Μπέσιγκερ, ιδιοκτήτης βίντεο κλαμπ στη Γιούτα των Η.Π.Α., έκοβε τις γυμνές σκηνές της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία "Τιτανικός", ώστε το έργο να γίνει πιο οικογενειακό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!!Άντε και καλή αρχή τώρα!!! ![]() Όχι...Τα 'χω περάσει με το σκυλί της κολλητής μου... Ναι στο τετράγωνο!!! Με τιμεί που έφτιαξα τούρτα φράουλα? Την τιμεί που βγήκε θεική και σκάλες ανώτερη απο την περσινή? Με τιμεί που ήθελα να τη βγάλω φωτογραφία ολόκληρη αλλά το ξέχασα την έβγαλα μισή? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναιι ετσιιι η αρχόντισσσσα της κουζίνας ναι.το ιδιο έπαθα και εγώ με το αρνί.έβγαλα το μισό μόνο φωτογραφία | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Με τιμεί που συναντήθηκα με τη Μαίρη χθες στο Αλλού?
Με τιμέι όμως που δεν κάναμε τίποτα μαζί γιατί έπρεπε να φύγω? Με τιμεί όμως που ίσως καλά να έκανα γιατί δε θα 'θελε στην παραγματικότητα να ήταν δίπλα μου σε κάποιο παιχνίδι? ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ![]() Όχι. Θα σε τιμούσε αν έγραφες πως έφυγες για να μη φέρεις τη Μαίρη σε δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς την να μπει σε κάποιο παιχνίδι μαζί σου ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι!! Δεν το ξέρεις αυτό.. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() ΟΧΙ! Η απαντηση στο 3ο ειναι το παρακατω... Μπηκαμε σαν τα καλα κοριτσια στα συγκρουομενα. Τιμει τον υπευθυνο που ανοιγοκλεισε 3 φορες το συστημα γιατι μια φιλη μου δε μπορουσε να ξεκινησει?? Την τιμει τελικα που ειχε μπει σε χαλασμενο συγκρουομενο? Την τιμει που αλλαξε και παλι δε μπορουσε να ξεκινησει? Την τιμει που ειναι η πρωτη που βρηκε... οπισθεν σε συγκρουομενο? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!!Δεν θα τον τιμούσε αν σας έγραφε ![]() Και ναι και όχι Ναι!!! ![]() Ναι!!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:42.

Υβριδικός τρόπος