|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Ολυμπιάδα του Σεν Λούις (1904), το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για τους Ευρωπαίους κατέκτησε ο Έλληνας Περικλής Κακούσης, στην άρση βαρών. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί οδηγό λεωφορείου που όταν πήγε ένας απο μια παρέα τουριστών να τον ρωτήσει κάτι στα Αγγλικά,του απάντησε με πολύ τουπέ σαν ψευτόμαγκας στα ελληνικά?
Τιμεί τις γιαγιάδες που άρχισαν να εξηγούν στα παιδιά αυτά στα Αγγλικά κιόλας πού να σταματήσουν για να πάνε στον προορισμό τους? Επίσης,τις τιμεί μετά που πέσανε να φάνε τον οδηγό ![]() και είχαν και δίκιο? |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 05-06-2008 στις 15:26. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() ελεος![]() | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που ενώ ήρθε η σειρά μου για δουλειά στον ΟΤΕ και όλοι μου λένε για το πόσο τυχερός είμαι και τι ευκαιρία που είναι που σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω; Από τη μία δε γουστάρω να με χαρτζηλικώνουν και θα είναι καλή καβάτζα,από την άλλη έχω ένα πλάνο για τη σχολή (χωρίς να μου λέει κανείς ότι θα λειτουργήσει) το οποίο μπορεί να περιπλέξει και στην τελική δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον όπως τότε με την Ιντερσπορτ,οπότε λέω πως είναι ευκαιρία να μην τρέχω πίσω από κάθε ευκαιρία για εύκολα φράγκα σε σχέση με το ενδιαφέρον..
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Θα σε τιμούσε αν έψαχνες να βρείς κάτι που να έχει σχέση με αυτό που κάνεις
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εύκολα ΟΤΕ για πολλούς λόγους. Η μόνη ένσταση είναι πως θα κάψεις σε μεγάλο βαθμό 2 εξεταστικές αλλά αν δεν είσαι πολύ πίσω αξίζει τον κόπο.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:49.

και είχαν και δίκιο?

Υβριδικός τρόπος