|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα Μίκυ Μάους είχαν απαγορευτεί στην Φινλανδία επειδή ο Ντόναλντ δεν φορούσε παντελόνι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3641 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3642 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Με τιμει που φωναζα περισσοτερο απο καθε αλλο ολυμπιακακια σημερα στην καφετερια υπερ της ομαδας;
τιμει το μονο ατομο που με ξεπερασε σε εφευριτικοτητα και φωνη ηταν κοπελα και μαλιστα ομορφη; τιμει το φιλο μου που δεν εχει ιδεα απο μπαλα που φωναζε και αυτος για ευννοητους λογους..; τιμει την ομορφη κοπελα που στο τελος που πηγαμε να της πιασουμε κουβεντα μας ειπε "αφου δεν γ@μισε σημερα ο θρυλος δεν θα γ@μησετε ουτε και εσεις"; μας τιμει που μειναμε μ@λ@κες μεσα στη καφετερια ενω ολοι οι αλλοι χειροκροτουσαν; τιμει το φιλο μου που μεσα στα χειροκροτηματα σηκωθηκε και ειπε " παιδες μην χειροκροτατε, αδερφη μου ειναι και καναμε πλακα "; τιμει τους ολους κομπαρσους της καφετεριας που με ενα στομα και μια φωνη ξεφωνισαν με το γνωστο τονο " αντε ρε μ@λ@κ@ κατσε κατω"; |
|
|
|
|
#3643 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε όλα άκοπα. | |
|
|
|
|
|
|
#3644 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Η ατάκα της κοπελιάς ήταν όλα τα λεφτά!!! ![]() Α! Και ΝΑΙ σε όλα φυσικά!!! | |
|
|
|
|
|
|
#3645 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Τιμει τη μανα, μανουλα μαμα μου που επειδη της επεσε το κινητο της κατω σε τουαλετα νοσοκομειου, σιχαινοταν και το ελουσε με χλωρινη??
Την τιμει που το βαλε και κατω απ' τη βρυση για να το ξεβγαλει απ' τη χλωρινη? Τιμει το κινητο που κατα τη διαρκεια του... μπανιου χτυπουσε ασταματητα? Το τιμει που ζει και δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ?? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3646 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όοοοοχι!!! ![]() Τι έκανε λέει? ![]() Ναι!!! ![]() ![]() It is alive... | |
|
|
|
|
|
|
#3647 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Ναι, να λευκανθεί κιόλας ![]() ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ!!! Το πρώτο νεκραναστημένο κινητό στην ιστορία!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3648 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() Ποιο μοντέλο είναι; | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#3649 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί... που έβλεπα Ολυμπιακό-Τσέλσι σε μια μπυραρία στην Βιέννη... και έπινα καυτή σοκολάτα?
τιμεί τους Βιεννέσους που έβλεπαν τον αγώνα σαν να βλέπουν διαφημίσεις? με τιμεί που αγόρασα αναμνηστικό στυλό για το EURO? |
|
|
|
|
|
#3650 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι σε όλα!
Με τιμεί που εγώ έχω αναμνηστικό αναπτήρα; ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο