|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που έχω χρόνιαααααααααααα να μπω στο φόρουμ?
με τιμεί που περίμενα να μου έρθει μεηλ για να μπω? με τιμεί που πριν λίγο έμαθα ότι πρέπει να ποστάρεις για να έρθει μέηλ? με τιμεί που φοβάμαι μη ξανακυλήσω και καώ πάλι? με τιμεί που μου λείψατεεεεεε? |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 19-06-2008 στις 17:12. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Επίσης όχι ![]() Ναί,σε τιμεί!! Όχι,όλα μες το πρόγραμμα είναι.. Ναι!!!Και συ μας έλειψες βρε ψυχή!! ![]() Με τιμεί σήμερα που όσο περήφανη ήμουν για το άγνωστο που έδινα άλλο τόσο άσχημα ένιωθα για το γνωστό? ![]() Τιμεί την ψυχοσύνθεσή μου που είναι πιο κάτω και απο τα τάρταρα και μέρα με τη μέρα,όλο και κατεβαίνει? Με τιμεί που η μόνη σανίδα σωτηρίας που έχω εύκαιρη είναι η Ψυχολογία που δίνω? Πού φτάσαμε ωρέ.. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() Όχι... Θα απάνταγα ναι αλλά είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας, οπότε κρατάω μια πισινή ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
έτσι... πρέπει να κάνεις τη διαφορά...όχι... καλοκαιράκι είναι βρε... εεε... απ' το τίποταααα | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που ήρθε ο τεχνικός σπίτι να φτιάξει τον φούρνο... και δεν τον είχα καθαρίσει?
τον τιμεί που μου την είπε? με τιμεί που του έφαγα ένα χρόνο από την εγγύηση? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που απο το πολύ διάβασμα σήμερα άρχισα σε κάποια φάση να τραγουδάω το ''Ήταν ένα μικρό καράβι,που ήταν α-α-αταξιδευτό,οε,οε,οε,οε''?
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Και βέβαια σε τιμεί!!! Γουστάρω να κάνω το ίδιο με το "Δε ξανάγινε τέτοια κουκουρούκου, τέτοια κουκουρούκου δε ξανάγινε ποτέ!" ![]() ![]() ![]() ΣΕ ΤΙΜΕΙ, ΤΕΛΟΣ! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:35.

έτσι... πρέπει να κάνεις τη διαφορά...

Υβριδικός τρόπος