|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στο Devon, Connecticut, είναι παράνομο να περπατάς ανάποδα μετά το ηλιοβασίλεμα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1701 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που είχα κάποια κενά για το τι έγινε χτες το βράδυ από ένα σημείο και μετά και πήρα τους άλλους να μου πουν; Τους τιμεί που ούτε αυτοί δεν θυμόντουσαν εκτός από έναν που όταν αυτός ήταν 100% σίγουρα για όσα μου έλεγε; Μας τιμεί που αν χτες φυσούσαμε σε μηχάνημα για αλκοτέστ θα γινόνταν έκρηξη; Τουλάχιστον δεν επιχείρησε κανένας να οδηγήσει,πάλι καλά... | |
|
|
|
|
|
|
#1702 (permalink) | ||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι. Φυσικα. | ||
|
|
|
|
|
#1703 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Με τιμει που πηγα Μυκονο και ειδα μονο καμια 30αρια φουστηδες;;κανονικα δεν επρεπε να ηταν περισσοτεροι;
Με τιμει που εμαθα ιταλικα μεσα σε 1 μερα,ελεω τουριστριων; Με τιμει που πηγα στην Αντζελα και της ειπα ,"ε , εσυ δεν εισαι η Μιμη ντενιση"; Την τιμει που ειπε "οχι βεβαια,αγορακι μου,εγω ειμαι η αντζελα" Τιμει την κορη της που χεστηκε στο γελιο; Μας τιμει που λεγαμε στους ιταλους τουριστες οτι αυτη εκει ειναι μια πρωην πορνοσταρ πασιγνωστη; Τιμει τους Ιταλους που πηγαιναν για αυτογραφο; Με τιμει που τα λεω ολα αυτα; |
|
|
|
|
#1704 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ναι!Ναι. ![]() ![]() Όχι,σιγά την σαύρα... Ναι. | |
|
|
|
|
|
|
#1705 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Ναι. Τα υπολοιπα σε τιμουν οσο δεν παει!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#1707 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Όχι. Το καλοκαίρι τις αθλητικές εφημερίδες τις διαβάζεις σαν μυθιστόρημα. Ξέρεις πως δεν ισχύει τίποτα απ' όσα λέει μέσα αλλά για να περνάει η ώρα στην παραλία είναι μια χαρά. Οπότε δεν σε τιμεί που τρελένεσαι. | |
|
|
|
|
|
|
#1709 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
ναι εσένα σε τιμεί αυτή όχι την τιμεί ναι ναι με χίλια ![]() ναι ναι Με τιμεί που θέλω να ρθουν τα Χριστούγεννα??? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο