|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1701 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που είχα κάποια κενά για το τι έγινε χτες το βράδυ από ένα σημείο και μετά και πήρα τους άλλους να μου πουν; Τους τιμεί που ούτε αυτοί δεν θυμόντουσαν εκτός από έναν που όταν αυτός ήταν 100% σίγουρα για όσα μου έλεγε; Μας τιμεί που αν χτες φυσούσαμε σε μηχάνημα για αλκοτέστ θα γινόνταν έκρηξη; Τουλάχιστον δεν επιχείρησε κανένας να οδηγήσει,πάλι καλά... | |
|
|
|
|
|
|
#1702 (permalink) | ||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι. Φυσικα. | ||
|
|
|
|
|
#1703 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Με τιμει που πηγα Μυκονο και ειδα μονο καμια 30αρια φουστηδες;;κανονικα δεν επρεπε να ηταν περισσοτεροι;
Με τιμει που εμαθα ιταλικα μεσα σε 1 μερα,ελεω τουριστριων; Με τιμει που πηγα στην Αντζελα και της ειπα ,"ε , εσυ δεν εισαι η Μιμη ντενιση"; Την τιμει που ειπε "οχι βεβαια,αγορακι μου,εγω ειμαι η αντζελα" Τιμει την κορη της που χεστηκε στο γελιο; Μας τιμει που λεγαμε στους ιταλους τουριστες οτι αυτη εκει ειναι μια πρωην πορνοσταρ πασιγνωστη; Τιμει τους Ιταλους που πηγαιναν για αυτογραφο; Με τιμει που τα λεω ολα αυτα; |
|
|
|
|
#1704 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ναι!Ναι. ![]() ![]() Όχι,σιγά την σαύρα... Ναι. | |
|
|
|
|
|
|
#1705 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Ναι. Τα υπολοιπα σε τιμουν οσο δεν παει!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#1707 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Όχι. Το καλοκαίρι τις αθλητικές εφημερίδες τις διαβάζεις σαν μυθιστόρημα. Ξέρεις πως δεν ισχύει τίποτα απ' όσα λέει μέσα αλλά για να περνάει η ώρα στην παραλία είναι μια χαρά. Οπότε δεν σε τιμεί που τρελένεσαι. | |
|
|
|
|
|
|
#1709 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
ναι εσένα σε τιμεί αυτή όχι την τιμεί ναι ναι με χίλια ![]() ναι ναι Με τιμεί που θέλω να ρθουν τα Χριστούγεννα??? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:50.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο