|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| 1 στους 4 αμερικανούς έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τιμεί τους άμπαλους διοργανωτές που λήξανε το beach party από τις 4:30;
Τιμεί τους επίσης άμπαλους θαμώνες που δεν κάνανε νυχτερινό μπάνιο επιμένοντας μάλιστα πως το βράδυ η θάλασσα είναι κρύα; Μας τιμεί που και βουτήξαμε και χωθήκαμε σε ό,τι ξέμπαρκο κυκλοφορούσε και τους ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ να βάλουν Μπίγαλη; Μας τιμεί που αδειάσαμε την κάβα αλλά ήταν μικρή και δεν νιώσαμε; Τους τιμεί που δεν ανάψαν ούτε μία φωτιά; Με τιμεί που θα ταξιδέψω άυπνος; |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ... (Μπούληδες )ΝΑΙ (Μπίγαλης ροξ) ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τιμεί την Αγγλική Τηλεόραση που δείχνει καινούριο Big Brother ;;
![]() Με τιμεί που πιστεύω πως τα αγγλικά νούμερα είναι μεγαλύτερα από τα ελληνικά ;; ![]() Τιμεί δυο γιαγιάδες που έχουν πάει στο παιχνίδι και έχουν φρικάρει με αυτά που βλέπουν ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Ναι Οχι καλα να παθουν στην τελικη. ![]() | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Τιμει εναν απ' το Big Brother που ειναι Ελληνας και νομιζω και Καλαματιανος?? Με τιμει που ελιψα μια εβδομαδα και τα βρηκα ολα ανω κατω?? Με τιμει που σημερα πηγα για 1ο μπανιο?? (βασικα δεν επρεπε να κανω ουτε την ερωτηση!!) Με τιμει που ειμαι πτωμα αλλα καθολου δε με νοιαζει?? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που σκέφτηκα τον τυπά που λες να τον λέμε Αστρολάβο,είναι δεν είναι Καλαματιανός; Δε σε τιμεί που είσαι στο πρώτο μπάνιο όταν ακόμα κι εγώ είμαι στο 3ο (ζήλευε) Με τιμεί που σήμερα μαζεύω το αχούρι μου και ετοιμάζομαι ψυχολογικά να ξεκινήσω διάβασμα από αύριο; Με τιμεί που ακόμα δεν έχω αρχίσει να αγχόνομαι,παρότι βλέπω την αποτυχία σε κάποια από τα 3 μαθήματα που θα δώσω (5 είναι συνολικά στο εξάμηνο) να ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό σελήνης; Με τιμεί που την τελευταία αυτή έκφραση την έχω κρατήσει από ατάκα του Φραγκιόγλου στους "Απαράδεκτους" που ανεβάζουν και καλά Σέξπηρ; Με τιμεί που το παράκανα με τα "με τιμεί" σε αυτό το ποστ; | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28 (0 μέλη και 28 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:15.

)

Υβριδικός τρόπος