|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Σημερα γραφαμε Βαλκανικες Σπουδες. Μας ειχε βαλει 3 ερωτησεις για τους Βουλγαρους: 1. Τι γνωριζετε για τους Βουλγαρους (καταγωγη, τοπος εγκαταστασης πριν φτασουν στην Βαλκανικη, λογοι μετακινησης κλπ. ), 2. Τι μαθαινουμε απο το παραπάνω χωρίο σχετικα με την καταγωγη τους, 3. Η καταγωγη των Βουλγαρων απασχολησε την ιστορικη επιστημη; Γιατι;
Με τιμει που απαντησα: 1. Ηταν απο τη Βουλγαρια, εγκατασταθηκαν λιγο πανω απο τη Βουλγαρια και εψαχναν για μια καλυτερη ζωη 2. Τιποτα 3. Ναι. Γιατι οχι; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πιστευω ειχες βαλει ρητρα σε αυτο το μαθημα γιατι το κατεχεις ταμαλα ![]() | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που πήγα και έβαψα τα μαλλιά μου ;;
![]() Με τιμεί που ήθελα να τα κόψω και την τελευταία στιγμή το μετάνιωσα ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
και φτάνει μια ανανέωση... πιο μετά η επόμενη!!! με τιμεί που παίζω με το κουτάβι μου και δεν μπορώ να διαβάσω? | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Δεν σε τιμεί που λες εδώ μέσα τη λέξη "τιμα"
Δεν σε τιμεί που ποσταρες το παραπάνω σε άλλο θέμα Δεν την τιμεί την ΠΑΕ που άρχισε τις κλασικές παπ@ρι@ς Δεν σε τιμεί καθόλου που ψήνεσαι με τέτοιες μούφες |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2007
Περιοχή: Aθήνα
![]() |
Αν κατάλαβες οτι "ψήθηκα" απο το δελτίο τύπου και αποφάσισα να αγοράσω διαρκείας ,κανεις λάθος.Το γήπεδο είναι απόλαυση για μένα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων,γι αυτό και θα πηγαίνω σε όλη μου τη ζωή.Για τα υπολοιπα δέχομαι τις παρατηρήσεις σου
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος