WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Mazda 6 02-07-2008 21:57

Απάντηση: Με τιμεί που...

ME TIMEΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΟΥ BODYBUILDERS.GR EIMAI ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ;!

Μας τιμεί που είμαστε μαζί με μένα 3 αθλητές του Παπαδόπουλου εκεί;!

Έτσι, έτσι...;D

mousaka+10 03-07-2008 17:04

Mε τιμει που σας χαιρεταω απο το Βελγιο;;

Astrolabos 03-07-2008 17:11

Το παραπάνω πόστ δεν υπάρχει:hehe:

depoina 03-07-2008 18:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 54993)
Mε τιμει που σας χαιρεταω απο το Βελγιο;;

Φυσικά και σε τιμεί :clap:

Τιμεί τους ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ τους Άγγλους που έχουν αρχίσει από τώρα να διαφημίζουν τα χριστουγεννιάτικα μενού των εστιατορίων τους ;; (66)

Astrolabos 03-07-2008 18:29

Δε τους τιμεί γιατί ζηλευω

Mazda 6 03-07-2008 18:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 55004)
Δε τους τιμεί γιατί ζηλευω

Ζηλεύεις που έχουν διαταραγμένο χωροχρονικό γίγνεσθαι;! Ε δε σε τιμεί!:P

Astrolabos 03-07-2008 18:33

Με τιμεί που θέλω Χριστούγεννα στο Λονδίνο;

MaDa 03-07-2008 18:43

με τιμεί που τώρα έμαθα ότι πέρασα το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα στη σχολήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηη

πτυχιακή και τέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοος

Astrolabos 03-07-2008 18:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55007)
με τιμεί που τώρα έμαθα ότι πέρασα το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα στη σχολήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηη

Σαφώς και ναι.
Παράθεση:

πτυχιακή και τέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοος
έεεεεετσι!;p

Mazda 6 03-07-2008 19:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 55006)
Με τιμεί που θέλω Χριστούγεννα στο Λονδίνο;

Ναι κι εγώ θέλω:)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55007)

Εννοείτε!!! Καλή επιτυχία και με την πτυχιακή! Άντε και στα δικά μου!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0